Anladım canım benim her iki tüpümdede sıvı birikmesi olduğı için tüp bebek yapsanda tutmaz dedi dr um ilk önce laparoskopi tedavisi önerdiBana hiç laparoskopi onermediler canım, direk tüp bebek dediler. Hiç yumurta toplanmadi ilk kez tedavi ve yumurta toplama aşaması gerçekleşecek. İnşallah tutar da bunlara hiç gerek kalmaz.. ama sonrasında laparoskopi ile ameliyat olmayı düşünüyorum
Anladım canım, o zaman tuplerini aldılar saniyorumAnladım canım benim her iki tüpümdede sıvı birikmesi olduğı için tüp bebek yapsanda tutmaz dedi dr um ilk önce laparoskopi tedavisi önerdi
Evet canım tüplerin bağlantısını kesiceklerAnladım canım, o zaman tuplerini aldılar saniyorum
Anladım ama benim zaten tuplerle rahimin bağlantısı yok tıkanıklıktan dolayı. O yüzden lakoroskopi yapmadılar. Ben tüplerin açıldı sandım o yüzden merak ettim. Bu durumda yine de tüp bebek yapmak gerekir bilgin olsun. Doğal yolla hamile kalmamız mümkün değil malesefEvet canım tüplerin bağlantısını kesicekler
Evet doğal yolla mümkün olmucak sizin tüp bebek süreci ne zaman başlıyoAnladım ama benim zaten tuplerle rahimin bağlantısı yok tıkanıklıktan dolayı. O yüzden lakoroskopi yapmadılar. Ben tüplerin açıldı sandım o yüzden merak ettim. Bu durumda yine de tüp bebek yapmak gerekir bilgin olsun. Doğal yolla hamile kalmamız mümkün değil malesef
8 ocakta adet olmayı bekliyorum sonrasında başlayacağız nasipse, siz ne zaman düşünüyorsunuz. Benim ilk denemem olacak nasipse. İzmirdeyim siz nerdesinizEvet doğal yolla mümkün olmucak sizin tüp bebek süreci ne zaman başlıyo
İstanbuldaym önümzdeki çarşba muanye gidicem başlıcaz naispse inşallh8 ocakta adet olmayı bekliyorum sonrasında başlayacağız nasipse, siz ne zaman düşünüyorsunuz. Benim ilk denemem olacak nasipse. İzmirdeyim siz nerdesiniz
Merhaba canim bende laparoskopi oldum iki tupumde kapaliymis birisini acamadi digerinide tam acamadi doktor sonrasinda tup bebege baslayacagiz dedi kendime cok kizmistim madem tup bebege baslayacagiz neden o stresi yasadim diye eger tup bebege baslayacaksan lapatoskopi olma yok onu yaptiriyim belki dogal yolla kalirim diyorsanda zaman kaybetmeden ol ameliyatini.Merhaba benimde her iki tüpüm kapalı ve laparoskopi olucağım daha sonra tüp bebek ilk denemem olucak bu konuda bende bilgilerimi paylaşmak isterim
Canım tam anlayamadım sen laparoskopi ile tüplerini aldırdınmıMerhaba canim bende laparoskopi oldum iki tupumde kapaliymis birisini acamadi digerinide tam acamadi doktor sonrasinda tup bebege baslayacagiz dedi kendime cok kizmistim madem tup bebege baslayacagiz neden o stresi yasadim diye eger tup bebege baslayacaksan lapatoskopi olma yok onu yaptiriyim belki dogal yolla kalirim diyorsanda zaman kaybetmeden ol ameliyatini.
Merhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmıMerhaba kızlar hepinizin tedavileri hayirli olsun
Ben eylülde tedaviye başlayıp kasımda dondurulmuş transfer oldum. Ilk denemede insanın kafasında çok fazla soru işareti oluyor. Elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım size.
Inşallah topikteki herkesin tedavisi pozitifle sonuçlanır
Çok da dikkat etmedim açıkçası zaten normalde çok sağlıksız beslenen biri değilim. Besin takviyesi değil de omega 3 kullanmıştım folik asitle beraber.Merhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmı
Anladım canım avokada incir vs önerenler var transvrr sonrası kabız olmamak için ananas suyu duymuştumÇok da dikkat etmedim açıkçası zaten normalde çok sağlıksız beslenen biri değilim. Besin takviyesi değil de omega 3 kullanmıştım folik asitle beraber.
Ilaclari saatinde kullanmak çok önemli
Arkadasim insallah guzel hayirli sonuclarin olsun toplanan butun yumurtalarin saglikli birer embriyo olsun ardindan kucagina hayirli evlat olarak gelsin insallahArkadaslar yumurtlarım toplandi. Duaya ihtiyacim var. Ne olur dua edin bana. Allahim sizlerinde gonlune gore versin insallah
Hayir aldirmadim ama acamadi doktor sag tarafimi sol tarafimda yarim acildi o yuzden tup bebege baslayacagiz bu ay insallah.Canım tam anlayamadım sen laparoskopi ile tüplerini aldırdınmı
Tüplerinizde sıvı birikmesi varmıydı pekiHayir aldirmadim ama acamadi doktor sag tarafimi sol tarafimda yarim acildi o yuzden tup bebege baslayacagiz bu ay insallah.