OCAK AYİNDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BASLAYACAKLAR, BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Bana hiç laparoskopi onermediler canım, direk tüp bebek dediler. Hiç yumurta toplanmadi ilk kez tedavi ve yumurta toplama aşaması gerçekleşecek. İnşallah tutar da bunlara hiç gerek kalmaz.. ama sonrasında laparoskopi ile ameliyat olmayı düşünüyorum
Anladım canım benim her iki tüpümdede sıvı birikmesi olduğı için tüp bebek yapsanda tutmaz dedi dr um ilk önce laparoskopi tedavisi önerdi

Evet canım tüplerin bağlantısını kesicekler
Anladım ama benim zaten tuplerle rahimin bağlantısı yok tıkanıklıktan dolayı. O yüzden lakoroskopi yapmadılar. Ben tüplerin açıldı sandım o yüzden merak ettim. Bu durumda yine de tüp bebek yapmak gerekir bilgin olsun. Doğal yolla hamile kalmamız mümkün değil malesef

Anladım ama benim zaten tuplerle rahimin bağlantısı yok tıkanıklıktan dolayı. O yüzden lakoroskopi yapmadılar. Ben tüplerin açıldı sandım o yüzden merak ettim. Bu durumda yine de tüp bebek yapmak gerekir bilgin olsun. Doğal yolla hamile kalmamız mümkün değil malesef
Evet doğal yolla mümkün olmucak sizin tüp bebek süreci ne zaman başlıyo

Selam kızlar ben de ocak sonunda transfer için hazırlığa başlayacağım adet bekliyorum. 5 tane embriyocuğum donumş vaziyette bekliyor 🥴 herkese Allah hayırlısını versin..

Merhaba kızlar hepinizin tedavileri hayirli olsun 🌸
Ben eylülde tedaviye başlayıp kasımda dondurulmuş transfer oldum. Ilk denemede insanın kafasında çok fazla soru işareti oluyor. Elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım size.
Inşallah topikteki herkesin tedavisi pozitifle sonuçlanır 🤗🌸

Merhaba benimde her iki tüpüm kapalı ve laparoskopi olucağım daha sonra tüp bebek ilk denemem olucak bu konuda bende bilgilerimi paylaşmak isterim
Merhaba canim bende laparoskopi oldum iki tupumde kapaliymis birisini acamadi digerinide tam acamadi doktor sonrasinda tup bebege baslayacagiz dedi kendime cok kizmistim madem tup bebege baslayacagiz neden o stresi yasadim diye eger tup bebege baslayacaksan lapatoskopi olma yok onu yaptiriyim belki dogal yolla kalirim diyorsanda zaman kaybetmeden ol ameliyatini.💐

Merhaba arkadaslar yeni yil hepimize saglikli bebekler getirsin ve kutlu olsun bu ay bende ilk tup bebek denememe baslayacagim ve bu konularda ueterli bilgiye sahip degilim bilgi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum.💐💐

Merhaba canim bende laparoskopi oldum iki tupumde kapaliymis birisini acamadi digerinide tam acamadi doktor sonrasinda tup bebege baslayacagiz dedi kendime cok kizmistim madem tup bebege baslayacagiz neden o stresi yasadim diye eger tup bebege baslayacaksan lapatoskopi olma yok onu yaptiriyim belki dogal yolla kalirim diyorsanda zaman kaybetmeden ol ameliyatini.💐
Canım tam anlayamadım sen laparoskopi ile tüplerini aldırdınmı

Merhaba kızlar hepinizin tedavileri hayirli olsun 🌸
Ben eylülde tedaviye başlayıp kasımda dondurulmuş transfer oldum. Ilk denemede insanın kafasında çok fazla soru işareti oluyor. Elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışırım size.
Inşallah topikteki herkesin tedavisi pozitifle sonuçlanır 🤗🌸
Merhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmı

Merhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmı
Çok da dikkat etmedim açıkçası zaten normalde çok sağlıksız beslenen biri değilim. Besin takviyesi değil de omega 3 kullanmıştım folik asitle beraber.
Ilaclari saatinde kullanmak çok önemli

Çok da dikkat etmedim açıkçası zaten normalde çok sağlıksız beslenen biri değilim. Besin takviyesi değil de omega 3 kullanmıştım folik asitle beraber.
Ilaclari saatinde kullanmak çok önemli
Anladım canım avokada incir vs önerenler var transvrr sonrası kabız olmamak için ananas suyu duymuştum

Arkadaslar yumurtlarım toplandi. Duaya ihtiyacim var. Ne olur dua edin bana. Allahim sizlerinde gonlune gore versin insallah
Arkadasim insallah guzel hayirli sonuclarin olsun toplanan butun yumurtalarin saglikli birer embriyo olsun ardindan kucagina hayirli evlat olarak gelsin insallah🤲

Kizlar hepinize merhaba umarim tedavi sureclerini hayirlisila guzellikle atlatiriz ve sonunda evlatlarimiza kavusuruz😍🤲 Benim de yumurtalar toplandi da rahim dinlendirme oldu yarin randevum var estrofem kullandim 2 hafta yarin degerlerim ve rahim kalinligim uygun olur ise transfer olabilirmisin dualarinizda bana da yer verin arkadaslar. Hepinizden Allah razi olsun, hepimizin dilekleri kabul olsun insallah🤲

X