OCAK AYİNDA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BASLAYACAKLAR, BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

Ay ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım da hepsini. Daha 2.5hafta var bi sonraki reglime bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimizin tutar

Ay ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım da hepsini. Daha 2.5hafta var bi sonraki reglime bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimizin tutar
İnşallah iğneleri yapıyorum ben yarın kontrolüm var yine yazarım buraya hepimiz inşallah başarılı sonuçlar alırız

Bende ocak adeti ile başlayacağım nasipse ama bi türlü gelmedi. Dün test yaptım negatif saatler sonra ikinci çizgi cikti ama kuruma çizgisi sanırım.. Erkek infertilitesi bizim. 4.tedavim olacak inşaallah.

Kızlar benim şöyle bi kafa karışıklığım var. Bahçecide başlıcam tüp bebeğe ama yakınımda yüzyıl hastanesi var oradaki doktor da iyi. Hiç görüşme yapmadım ama yine de bi görüşsemmi diyorum son dakika merkez değiştirmek nasıl olur bilemiyorum. Yani yakın olması ve pandemi sürecinde olması cezbediyo açıkçası
Bende ocak adeti ile başlayacağım nasipse ama bi türlü gelmedi. Dün test yaptım negatif saatler sonra ikinci çizgi cikti ama kuruma çizgisi sanırım.. Erkek infertilitesi bizim. 4.tedavim olacak inşaallah.
Benim ilk dedavi olcak yaa yani klonun ve aşılamaları saymazsak
İnşallah iğneleri yapıyorum ben yarın kontrolüm var yine yazarım buraya hepimiz inşallah başarılı sonuçlar alırız
ay inşallah ne kullanıyodun kaçlık bide. Ben aşılamalarda menopur 75lik bide merional 150lik kullanmıştım

Ben gonalf 450 ilk 2 gün 225 ml şu an 150 ml ve menopur a başladım 75 lik pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum gayet iyi dedi bakalım ne kadar süre bu iğneleri kullanıcam

Ben gonalf 450 ilk 2 gün 225 ml şu an 150 ml ve menopur a başladım 75 lik pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum gayet iyi dedi bakalım ne kadar süre bu iğneleri kullanıcam
Nerde yaptırıyordun şifa olsun inşallah güzel güzel büyüsün yumurtalar

Merhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmı
Merhaba , ben de aralık ayında transfer oldum. Tedavi süresince ve öncesinde yumurta kalitesini arttırmak için prowomen kullandım yaklaşık 3-4 ay . Ayrıca takviye vitaminler aldım Q10 , Omega3, Propolis, D vitamini. Protein ağırlıklı beslendim özellikle yumurta avokado balık . Bir de smoothie ya da yoğurda çim tozu , açai , ekledim . Ve bol yürüyüş yaptım.İlk iki denemem de 1 yumurta gelişti ve döllenmedi bile. Üçüncü denemem de ( dr ve hastane değiştirdim) 5 yumurtam oldu 3 ü döllendi ve 3 embriyo transferi yapıldı. Şu anda 4+6 yım. Hafyaya kese kontrolümüz var Transferden sonra ilk gün dinlendim, ikinci gün yürüyüşlerime başladım.Kendimi yormadan hafif ev işi yaptım( yatak toplama, kahvaltı hazırlana gibi) . Kahve, çay, bitki çayı asla içmedim +cola . Çünkü kafein bu dönemde çok zararlı. Sigara zaten içmiyorum içiyorsanız bırakın.Bol yumurta avokado , balık , et, organik tavuk yedim.Kızartma gibi ağır yemeklerden kaçındim. Vee en önemlisi asla olumsuzu aklınıza getirmeyin olumsuz yazıları bakalarının olumsuz hikayelerini dinlemeyin. Bu iki 12 gün sadece kendinize odaklanıp sık sık karnınızı okşayıp bebeğinize şimdiden hoşgeldin ben sana çok iyi bakacağım bırası senin için çok güvenli diyip onu sevin konuşun güzel beslenin yürüyüşe çıkın keyifli dizi film izleyin kitap okuyun . Çünkü motivasyon çok ama çok önemli. Tabi ki korkularımız olacak benim de oldu ve şu andada var. Kalp atışının duyana kadar olacak ileri ki gebelik dönemlerde her kontrole giderken olacak doğumda olacak ama önemli olan onları hemen kafamızda uzaklaştırmak ve güzel şeylere odaklanmak. Herkese bu süreçte kolaylık diliyorum bol enerji motivasyon diliyorum. hepimiz çok ciddi emekler veriyoruz bazen acı çekiyoruz, Umarım herkes çabalarının karşılığını alır ve buradan güzel güzel haberlerini paylaşır

Merhaba canım
Bu iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum bu şekilde pozitif düşünce ve yazılar görmek insanı umutlandırıyor. Gönlünüzdeki tüm duaların kabul olmasını dilerini bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanızı Beslenme şeklinizi dikkate alacağım

Şimdiden Rabbım gönlüne göre versin ben 1 ocak gibi regl olacaktım fakat stresten 20 Aralık gibi regl oldum 4 ocak gibi tek yumurta oluştu ve 6 ocak da transfer oldum hayırlısı olsun tüm çocuk isteyen arkadaşlarım için

Merhaba bayanlar.. Bende pazartesi kısmetse tedaviye başlıyorum.. Zeynep kamilde ilk denemem olacak kısmetse.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Ve tsh 3.8.. Su an ilaç kullanıyorum levitron 25 mg.. İnş normale dönmüştür bende 3 aydır arı sütü ve polen tüketiyorum.. 1 aydır da clifeballımacun tüketiyorum.. Ekstra 3 aydır balık yagı multivitamin içiyorum.. İnş şifa olur da kaliteli olur yumoslar.. Çok stresli ve heyecanlıyım ya.. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize nasip eder inş

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim..Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

İnşallah sende hayırlısı yla kucağına alırsın bebeğini.. belli oldu mu sonuc

Merhaba canim insallah guzel sonuc alirsin. Bende ocagin 20sinde baslayacagim insallah ignelerin etkileri nelerdir en cok ondan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…