İnşallah iğneleri yapıyorum ben yarın kontrolüm var yine yazarım buraya hepimiz inşallah başarılı sonuçlar alırızAy ne kadar çok yazı birikmiş okuyamadım da hepsini. Daha 2.5hafta var bi sonraki reglime bende sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimizin tutar
Benim ilk dedavi olcak yaa yani klonun ve aşılamaları saymazsakBende ocak adeti ile başlayacağım nasipse ama bi türlü gelmedi. Dün test yaptım negatif saatler sonra ikinci çizgi cikti ama kuruma çizgisi sanırım.. Erkek infertilitesi bizim. 4.tedavim olacak inşaallah.
ay inşallah ne kullanıyodun kaçlık bide. Ben aşılamalarda menopur 75lik bide merional 150lik kullanmıştımİnşallah iğneleri yapıyorum ben yarın kontrolüm var yine yazarım buraya hepimiz inşallah başarılı sonuçlar alırız
Ben gonalf 450 ilk 2 gün 225 ml şu an 150 ml ve menopur a başladım 75 lik pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum gayet iyi dedi bakalım ne kadar süre bu iğneleri kullanıcamKızlar benim şöyle bi kafa karışıklığım var. Bahçecide başlıcam tüp bebeğe ama yakınımda yüzyıl hastanesi var oradaki doktor da iyi. Hiç görüşme yapmadım ama yine de bi görüşsemmi diyorum son dakika merkez değiştirmek nasıl olur bilemiyorum. Yani yakın olması ve pandemi sürecinde olması cezbediyo açıkçası
Benim ilk dedavi olcak yaa yani klonun ve aşılamaları saymazsak
ay inşallah ne kullanıyodun kaçlık bide. Ben aşılamalarda menopur 75lik bide merional 150lik kullanmıştım
Nerde yaptırıyordun şifa olsun inşallahBen gonalf 450 ilk 2 gün 225 ml şu an 150 ml ve menopur a başladım 75 lik pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum gayet iyi dedi bakalım ne kadar süre bu iğneleri kullanıcam
Avrupa Şafak hastanesi inşallah hepimiz için güzel olsunNerde yaptırıyordun şifa olsun inşallahgüzel güzel büyüsün yumurtalar
Merhaba , ben de aralık ayında transfer oldum. Tedavi süresince ve öncesinde yumurta kalitesini arttırmak için prowomen kullandım yaklaşık 3-4 ay . Ayrıca takviye vitaminler aldım Q10 , Omega3, Propolis, D vitamini. Protein ağırlıklı beslendim özellikle yumurta avokado balık . Bir de smoothie ya da yoğurda çim tozu , açai , ekledim . Ve bol yürüyüş yaptım.İlk iki denemem de 1 yumurta gelişti ve döllenmedi bile. Üçüncü denemem de ( dr ve hastane değiştirdim) 5 yumurtam oldu 3 ü döllendi ve 3 embriyo transferi yapıldı. Şu anda 4+6 yım. Hafyaya kese kontrolümüz varMerhaba tedavi aşamasında beslenme şekliniz nasıl oldu yumurtalrın kalitesi için ekstra besin takviyesi aldınızmı
Merhaba canımMerhaba , ben de aralık ayında transfer oldum. Tedavi süresince ve öncesinde yumurta kalitesini arttırmak için prowomen kullandım yaklaşık 3-4 ay . Ayrıca takviye vitaminler aldım Q10 , Omega3, Propolis, D vitamini. Protein ağırlıklı beslendim özellikle yumurta avokado balık . Bir de smoothie ya da yoğurda çim tozu , açai , ekledim . Ve bol yürüyüş yaptım.İlk iki denemem de 1 yumurta gelişti ve döllenmedi bile. Üçüncü denemem de ( dr ve hastane değiştirdim) 5 yumurtam oldu 3 ü döllendi ve 3 embriyo transferi yapıldı. Şu anda 4+6 yım. Hafyaya kese kontrolümüz varTransferden sonra ilk gün dinlendim, ikinci gün yürüyüşlerime başladım.Kendimi yormadan hafif ev işi yaptım( yatak toplama, kahvaltı hazırlana gibi) . Kahve, çay, bitki çayı asla içmedim +cola . Çünkü kafein bu dönemde çok zararlı. Sigara zaten içmiyorum içiyorsanız bırakın.Bol yumurta avokado , balık , et, organik tavuk yedim.Kızartma gibi ağır yemeklerden kaçındim. Vee en önemlisi asla olumsuzu aklınıza getirmeyin olumsuz yazıları bakalarının olumsuz hikayelerini dinlemeyin. Bu iki 12 gün sadece kendinize odaklanıp sık sık karnınızı okşayıp bebeğinize şimdiden hoşgeldin ben sana çok iyi bakacağım bırası senin için çok güvenli diyip onu sevin konuşun güzel beslenin yürüyüşe çıkın keyifli dizi film izleyin kitap okuyun . Çünkü motivasyon çok ama çok önemli. Tabi ki korkularımız olacak benim de oldu ve şu andada var. Kalp atışının duyana kadar olacak ileri ki gebelik dönemlerde her kontrole giderken olacak doğumda olacak ama önemli olan onları hemen kafamızda uzaklaştırmak ve güzel şeylere odaklanmak. Herkese bu süreçte kolaylık diliyorum bol enerji motivasyon diliyorum. hepimiz çok ciddi emekler veriyoruz bazen acı çekiyoruz, Umarım herkes çabalarının karşılığını alır ve buradan güzel güzel haberlerini paylaşır m
Şimdiden Rabbım gönlüne göre versin ben 1 ocak gibi regl olacaktım fakat stresten 20 Aralık gibi regl oldum 4 ocak gibi tek yumurta oluştu ve 6 ocak da transfer oldum hayırlısı olsun tüm çocuk isteyen arkadaşlarım içinMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
İnşallah sende hayırlısı yla kucağına alırsın bebeğini.. belli oldu mu sonucŞimdiden Rabbım gönlüne göre versin ben 1 ocak gibi regl olacaktım fakat stresten 20 Aralık gibi regl oldum 4 ocak gibi tek yumurta oluştu ve 6 ocak da transfer oldum hayırlısı olsun tüm çocuk isteyen arkadaşlarım için
İnşallah ,olumlu sonuçlar alırsın.. transfer yapıldı miCuma günü yumurta toplama yapılacak. Yumurtalar 16 mm olmuş inşallah böyle güzel ilerler
Ben de pazartesi başlıyorum. İlk denemem hakkımızda hayırlısı o
18 ocak gibi belli olucakİnşallah sende hayırlısı yla kucağına alırsın bebeğini.. belli oldu mu sonuc
Hayır cuma günü toplama yapılıcakİnşallah ,olumlu sonuçlar alırsın.. transfer yapıldı mi
Merhaba canim insallah guzel sonuc alirsin. Bende ocagin 20sinde baslayacagim insallah ignelerin etkileri nelerdir en cok ondan korkuyorum.İnşallah iğneleri yapıyorum ben yarın kontrolüm var yine yazarım buraya hepimiz inşallah başarılı sonuçlar alırız