Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alırsın edtrofem işe yarar. Bende bu sabah başladım estrofeme bakalım. Kaç embriyo oluştu acaba seninKizlar hepinize merhaba umarim tedavi sureclerini hayirlisila guzellikle atlatiriz ve sonunda evlatlarimiza kavusuruz Benim de yumurtalar toplandi da rahim dinlendirme oldu yarin randevum var estrofem kullandim 2 hafta yarin degerlerim ve rahim kalinligim uygun olur ise transfer olabilirmisin dualarinizda bana da yer verin arkadaslar. Hepinizden Allah razi olsun, hepimizin dilekleri kabul olsun insallah
Amin canım inşallah, mutlaka bizi de haberdar et önümüzdeki hafta benim de başlıyor serüvenim.Bugün 11 de muayenem var dua edin herşey yolunda gitsin İnşallah sorun çıkmadan ilerleyebileyim
İnsallah sonuçlar hepimiz için güzel olur ..Allah yardimcin olsun kuzum bende sıramı bekliyorum bakalım güzel haberler alırız inşallah
Ameliyat önerdiler mi t için. Benim malesef iki tüpum de tikaliMerhaba, bende buyuk ihtimal ilk tup bebek denememi onumuzdeki aylarda deniyecegim. Sizin sorununuz neydi beninde bir tupum tikali ve rahmim t sekilde oldugu soylendi.
Evet histeroskopi onerdi doktorum tek tupumu acmayida onerdi. İstersen acmadan tup bebek de dedi.Ameliyat önerdiler mi t için. Benim malesef iki tüpum de tikali
Benim tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüp bebek yapsamda enfeksyon rahime geri akıp embrıyoyu kabul etmez riske atmak istemiyorum canım laparoskopi olacağım ama yumurtlklarıma zarar verirmi kararsızlığm varCanim tup bebege baslayacaksan eger laparoskopi yaptirma duyduguma gore ameliyat ucreti biraz fazlaymis. Tup bebekte onun onemi kalmiyor o yuzden eger acilip normal yolla deneyecekseniz ameliyatini ol derim..
Anladim canim senin durumun farkliymis o zaman hic zaman kaybetme kesinlikle zararli degil. Dra sormustum rahim filmi ceksekmi once diye oda film yaniltabiliyor laparoskopi kesin cozum kapaliysa eger o an mudahele edip aciyor ve hic bir zarari yok demisti. Icin rahat olsun canim insallah sonuclanir ve hamile kalirsin.Benim tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüp bebek yapsamda enfeksyon rahime geri akıp embrıyoyu kabul etmez riske atmak istemiyorum canım laparoskopi olacağım ama yumurtlklarıma zarar verirmi kararsızlığm var
Rabbim hepimize yardım etsin. Hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Pskolojik olrak çöküntü oluyo tüplern alınması doğal yoldan olma şansı kalmıyo Allah yardımcımız olsunAnladim canim senin durumun farkliymis o zaman hic zaman kaybetme kesinlikle zararli degil. Dra sormustum rahim filmi ceksekmi once diye oda film yaniltabiliyor laparoskopi kesin cozum kapaliysa eger o an mudahele edip aciyor ve hic bir zarari yok demisti. Icin rahat olsun canim insallah sonuclanir ve hamile kalirsin.
Amin insallah haklisin ama canim benim tuplerim duruyor mesela ama birisi tumden kapali hic acamadi digerinide %50 acti bu ay bende tup bebege baslayacagim oyle dusunup uzme kendini kisacasi bende var da ne oldu sanki. Bir sekilde olsunda artik hepsinden vazgectim.Rabbim hepimize yardım etsin. Hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Pskolojik olrak çöküntü oluyo tüplern alınması doğal yoldan olma şansı kalmıyo Allah yardımcımız olsun
Bende aksilik çıkmazsa Şubat'ta başlayacağım çok heyecanlıyım Allah inşallah hepimzie nasip ederBende öyleyim.ustelik t rahim ameliyatı falan oldum şubatta basliycaz sanirim bizde
Çok geçmiş olsun hanfendi size de..
Hayırlısı olsun inşallah, siz hangi sehirdesiniz. Şimdi iğneler vs başladı değil mi..
Amin canim ben igneye başlamadım daha hic bise yapmadım esim de %82 hareket sorunu varmış iste o simdi multivitamin kullanıyor bende basliycam prowomen falan sorayım da doktora bakalim ne dicekBende aksilik çıkmazsa Şubat'ta başlayacağım çok heyecanlıyım Allah inşallah hepimzie nasip eder
Benim sizinle durumum aynı. Başka başlıklar altında da denk geldim yazdıklarınıza. Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamansa sağlıkla hayırlı bir evlat verir RabbimBenim tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüp bebek yapsamda enfeksyon rahime geri akıp embrıyoyu kabul etmez riske atmak istemiyorum canım laparoskopi olacağım ama yumurtlklarıma zarar verirmi kararsızlığm var
Canım aynı sorunları yaşıyoruz sanırım hala atlatamadım pskolojik olarak birde gaz şikayeti yapıyor bana bağırsaklarımda da enfeksyon yapışıklık yapmış olabilirmiş sol kasığımda ağrı giriyo arada hissediyorum sanki ordaki yeri. Dr olarak bende araştırdım prof olarak ismail çepni ile danıştım özel kliniği var nişantaşında çok dikkat isteyen bir operasyon olması lazım dedi yumurtlklarına zarar gelmemesi için ona güveniyorum haftaya tekrar muaneye gidicem başlıcaz tedaviye inşallah. Rabbim selamete ulaştırsın biziBenim sizinle durumum aynı. Başka başlıklar altında da denk geldim yazdıklarınıza. Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamansa sağlıkla hayırlı bir evlat verir Rabbim
Benim de tüplerim tıkalı, sağda sıvı birikmesi var. Klomen+ çatlatma iğnesi yapti doktorum olmadı. Aşılama fayda etmez, tüpteki sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller dedi. Ben hsg çektirip de tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendiğimden beri kaç doktora gittim bir bilseniz... Ama yine de şükür, Allah dermansız dert vermesin.
İlk öğrendiğimde, doğal yolla gebe asla kalamayacağım diye günlerce ağladım. Tüp bebek merkezlerinde çalışmış bir psikologdan destek aldım çok kısa, yazılarını okudum.
Sıvı birikmesi olan kadınların tüplerini, tüp bebek merkezleri almadan ya da yumurtalık ile bağlantısını kesmeden tedaviye başlamazmış. Başarı odaklı çalışırmış tüp bebek merkezleri. O yüzden alınması gerekiyorsa diretmemeye karar verdim kendi adıma. Ilk başta asla ama asla kabullenemedim.
Tüpler alındıktan sonra iyileşme süresi varmış. Ben Bahçeci'yi aramıştım Aralık ayında, ameliyat olursam ne kadar süre sonra tüp bebeğe başlayabilirim diye sordum. Ameliyat durumuna göre minimum bir ay maksimum 6 ay beklenebiliyor ama bu durum tamamen sizin durumuna göre belirlenir dediler. Ben de bir an önce hangi merkeze gideceğime karar verip tüplerim alınacak mı konusunu netleştirmek istiyorum. Iyileşme süresi de olacaksa zaman geçsin istemiyorum çünkü zihnimee hep bu konu var her dakika
Yumurta toplatıp snra ameliyat olmak daha doğru olacağını düşünüyormBenim tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüp bebek yapsamda enfeksyon rahime geri akıp embrıyoyu kabul etmez riske atmak istemiyorum canım laparoskopi olacağım ama yumurtlklarıma zarar verirmi kararsızlığm var
Danışacağım doktoruma sağol canımYumurta toplatıp snra ameliyat olmak daha doğru olacağını düşünüyorm
Merhaba.durumumuz aynı. Benimde tuplerimin birinde sıvı birikmesi varr diğerinde tıkalı. Bende laporoskopi olacağım ama dr önerisi once yumurtaları toplayıp embriyo yapmaktı. Öylede yaptım. Çünkü ameliyatta ne olacağını ne göreceğini bilemeyiz dedi riske atmayalim dedi. Yasimda 40 ve rezv.de düşüktü.Benim tüplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüp bebek yapsamda enfeksyon rahime geri akıp embrıyoyu kabul etmez riske atmak istemiyorum canım laparoskopi olacağım ama yumurtlklarıma zarar verirmi kararsızlığm var
Anladım teşekkür ederimMerhaba.durumumuz aynı. Benimde tuplerimin birinde sıvı birikmesi varr diğerinde tıkalı. Bende laporoskopi olacağım ama dr önerisi once yumurtaları toplayıp embriyo yapmaktı. Öylede yaptım. Çünkü ameliyatta ne olacağını ne göreceğini bilemeyiz dedi riske atmayalim dedi. Yasimda 40 ve rezv.de düşüktü.