Merhaba, bende buyuk ihtimal ilk tup bebek denememi onumuzdeki aylarda deniyecegim. Sizin sorununuz neydi beninde bir tupum tikali ve rahmim t sekilde oldugu soylendi.Merhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Merhaba benimde her iki tüpüm kapalı ve laparoskopi olucağım daha sonra tüp bebek ilk denemem olucak bu konuda bende bilgilerimi paylaşmak isterimMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
bende şuan regl dönemindeyim bir sonraki reglde başlıcam tedaviyeMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Benimde iki tüpüm tıkalı ve ben tedaviye 1 haftadır başladım benimde ilk denemem inşallah güzel sonuçlanırMerhaba, kader arkadaslarim.. Birkaç aylık bebek denemesinden sonra hsg yöntemi ile tuplerimin ikisinin de kapalı olduğunu öğrendikve vakit kaybetmeden tüp bebek için merkez, doktor vs aramaya başladık. En son Medical Park Tüp Bebek merkezinde karar kıldık. Bir ay hazırlık süreci geçirmeye kendi isteğimle karar verdim. Dengeli besleniyorum ve sigarayı azalttım. 8 ocakta adet bekliyorum , arkasından tedavi süreci başlıyor.. Hem heyecanlı,. Hem çok umutlu, hemde çok umutsuzum.. Bu süreçte birbirimize destek olalım, bilgilerimizi paylaşalım istiyorum.. Eminim şu an herkes benim gibi. . bu arada ilk denemem olacak, Allah hepimize hayırlısını versin..
Bende öyleyim.ustelik t rahim ameliyatı falan oldum şubatta basliycaz sanirim bizdebende şuan regl dönemindeyim bir sonraki reglde başlıcam tedaviyetekrarlayan kimyasal gebelik sorunum var normalde çok çabuk hamile kalıyodum ama son bi senedir hamile de kalamıyorum Biraz heyecan var inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun inşallah hepimizin adına, çok korkuyorum inanki bir yandan da içim umut dolu. Benim iki tüpum de tıkalı yumurtalıkların kalitesinde sorun var mı bilmiyorum ama solda 4 sağda 6 yumurta gördü doktorum. Yine de belki toplandıktan sonra döndürüp bir kez daha yum. Toplayabiliriz dedi. Folik asit ve dhea kullanıyorum. Bunların yanında doğal ve bitkisel bir karışım ile arı sütü içiyorum. Siz ede yumurta güçlendirici doğal takviyeler kullanmanızı öneririmMerhaba, bende buyuk ihtimal ilk tup bebek denememi onumuzdeki aylarda deniyecegim. Sizin sorununuz neydi beninde bir tupum tikali ve rahmim t sekilde oldugu soylendi.
merhabalar, durumumuz aynı demek ,30 yaşındayım ben, hsg çekildi doktor direk tüp bebek dedi bu durumda devlet karşılıyormus,hemde sorgusuz. Fakat şu an dev. Hastaneleri ve üniversiteler kapalı olduğu için ben Medical Park a gidiyorum. Ayın 8 inde adet bekleniyor. Kendi çapında hazırlanıyorum. İzmirdeyim, siz nerdesiniz acaba, hangi doktora gidiyorsunuzMerhaba benimde her iki tüpüm kapalı ve laparoskopi olucağım daha sonra tüp bebek ilk denemem olucak bu konuda bende bilgilerimi paylaşmak isterim
Çok geçmiş olsun hanfendi size de..Bende öyleyim.ustelik t rahim ameliyatı falan oldum şubatta basliycaz sanirim bizde
Hayırlısı olsun inşallah, siz hangi sehirdesiniz. Şimdi iğneler vs başladı değil mi..Merhaba kizlar. Ben de ben regl oldum ve yarin tüp bebek için ilac tedavim başlıyor. Umarım dileyen herkes yavrusunu sağ salim kucağına alsin.
Hayırlısı olsun inşallah.. Başlamadan önce hangi ilaçları kullandınız acabaBen de pazartesi başlıyorum. İlk denemem hakkımızda hayırlısı olsun.
Mutlaka bu adet döneminde bir tüp bebek merkezi ile görüşün. Diğer afet doneminden önce ilaç tedavisi vs öneriyorlar .Arkadaslar merhaba, 36 yasimdayim. Son 1 yilda ilacsiz ve ilacli yumurta takibi sureci bitti, asilama icin 2 kez igne tedavisi oldu yumurta erken catladi olmadi. Bu ay son kez ilac ile asilama deneyecegim eger yumurta uygun olur ise... sonrasinda tup bebek yontemine gececegim.. bende ve esimde hormonel ya da fizyolojik bir sorun yok, ikinci cocugum olsun diye ugrasiyorum. Henuz tup bebek tedavisi icin dr'a gitmedim, bugun reglim, yarin hap kullaniyorum ama umidim pek yok. Tup bebek icin surec nasil baslamali acaba, onumuzdeki reglimden once bu ay gorunmeli miyim, siz ne zaman gittiniz??
Hayırlısı olsn inşallah.. yumurtalarinizin kalitesi nasılmış ne dedi doktorunuz. Hangi ilaçları kullandınız bu süreçteArkadaslar yumurtlarım toplandi. Duaya ihtiyacim var. Ne olur dua edin bana. Allahim sizlerinde gonlune gore versin insallah
Henüz ilaç vermedi doktorum. Yarın öğreneceğim hangi ilaçları kullanmam gerekiyor. Bu ara da ben cumartesi adet oldum kanamam geldi ama kesildi şu an stresten dite düşünüyorum muayene de sorun olur mu bu durum?Hayırlısı olsun inşallah.. Başlamadan önce hangi ilaçları kullandınız acaba
Nerde tedavi goruyorsunuzBenimde iki tüpüm tıkalı ve ben tedaviye 1 haftadır başladım benimde ilk denemem inşallah güzel sonuçlanır
Demek istediğim geçen adet döneminden sonra hiç ilaç kullandınız mı? Dün benim de o kadar adet sancım oldu ve ince akıntı şeklinde kan geldi, bende stresten olduğunu düşünüyorum kesinlikle. 8 inde adet kanamasini bekliyorum arkasından sizin gibi iğneler başlayacak. İmom , dhea kullanıyorum şu an. Yarın da mavi küçük haplara başlayacağım. Adetin üçüncü günü de doktora gideceğim. Size de bu şekilde mi söylendi.Henüz ilaç vermedi doktorum. Yarın öğreneceğim hangi ilaçları kullanmam gerekiyor. Bu ara da ben cumartesi adet oldum kanamam geldi ama kesildi şu an stresten dite düşünüyorum muayene de sorun olur mu bu durum?
Ayrıca kendi kendime arı sütü ve ballı bitkisel karışım kullanıyorum ve balık yağı içiyorum yumurtaların kalitesi için. İnşallah yanlış yapmiyorumdurHenüz ilaç vermedi doktorum. Yarın öğreneceğim hangi ilaçları kullanmam gerekiyor. Bu ara da ben cumartesi adet oldum kanamam geldi ama kesildi şu an stresten dite düşünüyorum muayene de sorun olur mu bu durum?