kızlar biz bugün beyaz eşylarımızı almaya gideceğiz biz. yarında yüszüklerimizi halledeceğiz:)
bizim daha tarih bile belli değil düğün için
Canım senin düğün ne zaman? Beyaz eşyaları neden nişan arası alıyorsunuz?:123:
bizim daha tarih bile belli değil düğün için
Ne yazık ki bizim de değil belli değil canım
13 gün kaldıııı çok heycanalıyım
13 gün kaldıııı çok heycanalıyım
benimde nişana 20 gün kaldı hem onun için çok heyecanlıyım hemde nişanı atlatınca düğünümüze de 5 ay kalmış olacak. çok mutlu, heyecanlı, karmaşık duygular içindeyim:)
Çok güzel haberlerle gelmişsin. Ne güzel hem düğün hem nişan heyecanını bir arada yaşayacaksın. Allah mutlu mesut etsin.
benimde nişana 20 gün kaldı hem onun için çok heyecanlıyım hemde nişanı atlatınca düğünümüze de 5 ay kalmış olacak. çok mutlu, heyecanlı, karmaşık duygular içindeyim:)
kızlar nişanı erkene aldık bizde yerimizi tuttuk 16 ocakta hayırlısıyla nişanımız var elbisem ayakkabılarım çantam tamam ama saçım konusuna bir türlü karar veremedim
heyecanlı değilim gibi geliyordu ama heyecan bastırmaya başladı
hayırlısıylada kısmet olursa nsan mayıs gibide düğünümüz olucak belki dahada erken olabilrAllah herkesin gönlüne göre versin kem gözlerden korusun hepimizi
off senıkı daha heycanlı o zaman :))
kızlar nişanı erkene aldık bizde yerimizi tuttuk 16 ocakta hayırlısıyla nişanımız var elbisem ayakkabılarım çantam tamam ama saçım konusuna bir türlü karar veremedim
heyecanlı değilim gibi geliyordu ama heyecan bastırmaya başladı
hayırlısıylada kısmet olursa nsan mayıs gibide düğünümüz olucak belki dahada erken olabilrAllah herkesin gönlüne göre versin kem gözlerden korusun hepimizi
ben de düğün için yeri tutana kadar çok sakindim heyecanlı değildim ama pazar gününden beridir acayip heyecanlıyım. bir an önce nişanı atlatıp düğün hazırlıklarına başlamak için sabırsızlanıyorum.Hayırlı olsun canım. Nişan ve düğün arasına fazla zaman girmemesi çok iyi olmuş. Benim ne yazık ki uzun bir süre olacak arada. Elbise modelin nasıl? Ona göre bir saç düşünülebilir.
bende ocak ayında nişanlanıyorumda saçım için bi kuaför bulamadım
eger istanbul şişli ye yakın bıryerdeysen bır yer onerebılrım makyaj saç emın ol kı pişman olmazsın ama ınş. nişanın olmamısdır
şu dAKİKa itibaryle kalan son 2 günüm var nişanımaheyecanlı görmüyoruz seni diodu arkadaşlarım ama gün yaklaştıkça stres basıo tekrar herşeyim hazı cumartesiyi bekliyorummmmmmmm :18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?