Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bi ay bile kalmmis :) hadi hayirlisi

diorsun :) umarim dedigin gibi olur... :) cok heycanliyim :3:

ewet canım 1 ay bile değil. geri sayım başladı:)
genel olarak süreç böyle oluyor. ben ilk başlarda çok stresli ve heyecanlıyken yaşamış arkadaşlarım da bana böyle söylüyordu. ama hepsi geçiyor ve bir bakıyorsun acayip bir telaş ve koşuşturmaca içindesin:)

hoşgeldin martagon. gerçekten öyle walla elbiseyi halledince herşey bitmiş gibi geliyor:)
senin sözlün ayağını burkmuştu yanlış hatırlamıyorsam dimi.
tarihi netleştirmenize de çok sevindim. hayırlısı olsun:)

Yok canım o benim sözlüm değil, ay Allah mı söyletti sssccc, işallah olmaz öyle bir şey :18:
Sağol canım hepimize hayırlı olsun, alır almaz ekleyeceğim elbisemin fotosunu:66:

hosgeldin :42:
türkiyedemi yasiorsun?
hehe siz ne güzel tarih falan hepsi belli... beni istemeye bile gelmediler aileler yeni ögrendi sok altindalar... :64: bulursun insallah kendine göre bi elbise...
nasil bisi istiorsun?

Evet canım Ankara'dayım. Ailelerin olayı sindirmesi biraz zaman alacak:52: Bence en zoru isteme. Onu atlatınca çok rahatlıyorsun. Maşallah şimdilik bizim aileler iyi anlaştı.:nazar: Sorunsuz nişanı da atlatsak derin bir oh çekeceğim :)

Yok canım o benim sözlüm değil, ay Allah mı söyletti sssccc, işallah olmaz öyle bir şey :18:
Sağol canım hepimize hayırlı olsun, alır almaz ekleyeceğim elbisemin fotosunu:66:

burada bir arkadaş yazmıştı öyle birşey sende geri döndüm diyince sensin sandım.
Olmaz birşey merak etme:)
En kısa zamanda bulursun inşallah elbiseni.

Evet canım Ankara'dayım. Ailelerin olayı sindirmesi biraz zaman alacak:52: Bence en zoru isteme. Onu atlatınca çok rahatlıyorsun. Maşallah şimdilik bizim aileler iyi anlaştı.:nazar: Sorunsuz nişanı da atlatsak derin bir oh çekeceğim :)

vallah bizim aileler nasil anlascak bilemiorum biz yurtdisinda yasioruz benim erkk arkadasimin ailesi türkiyede :21:
atlatirsin nisani dert etme :46: bakarsin evlenmisin 3tanede cocugun olmus :P :16:

ewet canım 1 ay bile değil. geri sayım başladı:)
genel olarak süreç böyle oluyor. ben ilk başlarda çok stresli ve heyecanlıyken yaşamış arkadaşlarım da bana böyle söylüyordu. ama hepsi geçiyor ve bir bakıyorsun acayip bir telaş ve koşuşturmaca içindesin:)

inanirim bi yandan yorulursun bi yandan sevinirsin hehe :) cok uzak görünüyor bana böyle seyler ..nisanmis evlenmekmis istemeymis... :69:

Mrb...Ocak sonu gibi benimde nişanım olacak arkadaşlar..:26: Şimdiden telaş heyecan başladı..Nişanlık arayışına başladım birde iyi bir kuaför bulmak istiyorum ve fotoğrafçı da tabi.Bana yardım edebilecek arkadşlar varmı acaba :26: Bağcılar/bahçelievler çevresi olabilirr:26:

yarama tuz basan biriii :) kuaför konusunda bende çok kararsızımm ama bahçelievlerde adına güvenipte noktaya gitme onu söyliyim bi

yarama tuz basan biriii :) kuaför konusunda bende çok kararsızımm ama bahçelievlerde adına güvenipte noktaya gitme onu söyliyim bi

kuaför işte elbiseden sonraki en büyük sorun!!! bende henüz karar veremedim. birkaç alternatif var gidip prova yaptırmak istiyorum ondan sonra karar vereceğim.
bahçelievler tarafı içinde önerim var. arkadaşım temmuzda gelin saçını ve makyajını yaptırdı çok güzel olmuştu.
kadir has alışveriş merkezinin içinde FANCY. saçını yapan da tuncerdi. şiddetle öneririm.

ben kuaföre gitmek istemiyorum aslında sorun orada o elbiseyle git orda giyin yok makyaj makyözü ayarladım o geleceke ama istediğim kuaförü bulamadım :( daha önce hiç kuaför çağıran yok muuuu

sende mi canım:46:noktayı düşünmüyorum,bir kaç kişiye sordum onlarda kesinlikle gitme dediler:52: fotoğrafçı tavsiyen varmı cnm?:26:

eğer bahçelievlerde çektiriyim diyorsan tabiki zümrüt derim....incirliye kadar gidebilirsen eğer orda hayat var orasıda güzel

eğer bahçelievlerde çektiriyim diyorsan tabiki zümrüt derim....incirliye kadar gidebilirsen eğer orda hayat var orasıda güzel

Tşk ederim :71: çok stresli işlermiş bunlar ya,insan işin içine girmeyince anlamıyor..inş. sorunsuz hepsini halledebilirim:78:

Benimde 9 ocakta nişanım var. Evimiz küçük olduğu için 50-60 kişilik bi yer tuttuk. Bohça, Kıyafet, resim, kamera, çikolata halledildi son olarak ta bugün kuaförü hallettim. Hafta sonu da dans provalarımızı yapacağız :D Nişan sonrası hemen kk ne resim ekleyeceğim... Çoooook heyecanlıyım kızlarrrr çokkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
hoşgeldin martagon. gerçekten öyle walla elbiseyi halledince herşey bitmiş gibi geliyor:)
senin sözlün ayağını burkmuştu yanlış hatırlamıyorsam dimi.
tarihi netleştirmenize de çok sevindim. hayırlısı olsun:)

yok sözlüsü ayağını burkan bendim:) bende bayağıdır girmiodum:) 8 ocağa ne kaldı ki şurda:)

KIZLARRR GÜNAYDINNN :)

bohça yapanlar kızlar neler aldınızz?
sürekli gözüme eksik gelioyor ama bi görseniz ev bir sürü torba olduu :(
:96::96:

Back