Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hayırlı olsun çok mutlu olucağınız unutulmaz bi gece yaşamanızı diliyorum şimdiden .benimde şubatın 5 nde kısmetse nişanım ben sevgilimin alışverişini kısmen bitirdim hafta sonuda benimkine başlıyacağız .hafif karın ağrılarım başladı :) hepimize kolay gelsin ..

bende geri sayımlara başladım son 10 :62:
benimde bohça işi tamam herşeyi hazırladım haftasonuda ankaraya gidip bana yapılacak bohçayı halledicez :18:
az önce bir kuaförle konuştum saçım makyajım ve provasına 100 lira dedi çarşamba gidip provayı yapıcaz .
elbisemin modelini burda paylaşmıştım daha önce ama tekrar paylaşıyım çok belli olmuyor ama yinede belki fikir olur .istediğim saç modelinide paylaşayım çok kararsız kaldım ama :18: :18:

elbisem bu önden fotosu yok önü aten dümdüz bi farklılık yok yani :61:
esqplu.jpg

fotoğraf çekerken çıkartmıştım bir omzunda askısına takılan 3 adet çiçek var bi omzuda boş askısız olucak onun için şöyle bir saç düşündüm :37:
(fotoğrafı netten buldum o yüzden sadece saç kısmını aldım diğer yerleri boyadım )
sadece çiçek yerine ince sıra taş bir toka olablr :44:
2cwx7pg.jpg

benim de son 17:) ve hala yüzüklerimize karar veremedik:( günler azaldıkça gerçekten de heyecan artıyor.
oslmbyr elbiseni beğendim ben hem sade hem modern ayni zamanda çok şık. bu arada elbiselerimiz biraz benziyor:) ben de eklediğine yakın bir model düşünüyorum saç için.

offfffffffffffffff son 2 günnnnnn... stresten valla kavga eder olduk :( hayırlısıyla olsa nişan...

ilk zamanlar nişan konuuuşulurken çok stres olmuyorda gün yaklaştıkça düşününce karnıma ağrılar giriyor içim kıpır kıpır oluyo nasıl olcak nasıl yapıcaz nasıl giricez içeri falan diye herşey gözümün önünden yüzlerce kez geçiyor :52: çok heyecanlıyıııııııııııımmmmmmmmmmmm 9 gün kaldıııııııııı :78:

kızlar tatı teşlaşlar güzel heyecanlar bunlar. ben öyle düşünüp sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi...

ilk zamanlar nişan konuuuşulurken çok stres olmuyorda gün yaklaştıkça düşününce karnıma ağrılar giriyor içim kıpır kıpır oluyo nasıl olcak nasıl yapıcaz nasıl giricez içeri falan diye herşey gözümün önünden yüzlerce kez geçiyor :52: çok heyecanlıyıııııııııııımmmmmmmmmmmm 9 gün kaldıııııııııı :78:

ben her şey nasıl olur die o kadr panikteyim ki gözümün önene hep bir şey olcakmış gibi geliyor ya düşersem ya elbisem kayarsa yaa aksilik çıkarsa

nişanına sayılı gün kalan sevgili kk üyesi arkadaşlarım;
bu mesajımı okuduğunuz an itibari ile size olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum.
müzik istediğimiz gibi çalacak, dansımız çok güzel olacak, elbise kaymayacak, askısı düşmeyecek, biz elbiseye takılmayacağız, ayakkabımız sıkmayacak, pasta ve ikramlar çok güzel olacak, mekan çok iyi süslenecek. herkes çok eğlenecek ve memnun ayrılacak. o kadar çok eğleneceğiz ki saatin nasıl geçtiğini anlamayacağız.
hepimizin nişanı istediğimizden bile güzel geçecek...
olumlu düşünelim herşey güzel olsun.
anlaştık mı:)

nişanına sayılı gün kalan sevgili kk üyesi arkadaşlarım;
bu mesajımı okuduğunuz an itibari ile size olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum.
Müzik istediğimiz gibi çalacak, dansımız çok güzel olacak, elbise kaymayacak, askısı düşmeyecek, biz elbiseye takılmayacağız, ayakkabımız sıkmayacak, pasta ve ikramlar çok güzel olacak, mekan çok iyi süslenecek. Herkes çok eğlenecek ve memnun ayrılacak. O kadar çok eğleneceğiz ki saatin nasıl geçtiğini anlamayacağız.
Hepimizin nişanı istediğimizden bile güzel geçecek...
Olumlu düşünelim herşey güzel olsun.
Anlaştık mı:)

harikasın:9::9:

bende hep sözümde düşünmüştüm kesin ayağım takılıcak kekelicem tökezlicem kahveleri dökücem falan diye bi ton şey :9: :9: çok şükür bişey olmadı oldu bitti gitti herşey güzelce :nazar:
haklısın arkadaşım güzel düşünelim güzl olsun herşey ( inş ) :52:

kızlar yarın bohça için alışverişe gideceğiz sözlümle. inşallah yüzüklerimizi de bu sefer alabiliriz...

inşallah herkesin nişanı sorunsuz ve de süper geçer. okuyunca heyecan bastı benim nişana daha çok var yaza kısmetse, bu telaşları yaşayacağım gibi duruyor:1: ne zor işlermiş yaa:18:

13 gün :) her şey hepimiz hazırız....konuk listemizin geri donüşüyle her şey bitmiş eğlenme vakti gelmiş olacak

Back