Bohça alışverişi için ben ve sözlümün teyzesi gittik. Ben sandık istedim, bazı arkadaşlarım gelin bohçası için sende bavul iste sizde damada bavul götürün iki tane bavul olsun dedi ama ben geline sandık yakışır diye düşündüm doğrusu. Bu hafta sonunda bohça çikolata falan getirecekler bize, resimlerinide çekip eklerim sizler için :) kısaca özetlemek gerekirse bir büyük bir küçük beyaz deri sandık, 6'lı saten gecelik takımı, bir takım penye pijama takımı, iki takım iç çamaşırı, çorap, beyaz tüylü terlik, iki adet havlu, bohça, çıtçıtlı badiler, ayna fırça seti(her ne kadar gereksiz olduğunu söylesemde teyzemiz ısrar etti ) Makyaj takımı( ben hazır istemedim, aldığımız küçük sandık içine kendi kullandığım malzeme ve markalardan aldık) Parfüm, çanta, ayakkabı alındı, kayınvalidem evdende bişeyler ekleyecekmiş ve bohça işi halledilmiş oldu. Kıyafetimin resmini nişandan hemen sonra üzerimdeki halini ekleyeceğim. Straplez narçiçeği üst kısmı taşlı hafif kuyruklu dar bir elbise, doğrusu çok içime sindi diyebilirim. Bakırköye gezmediğim mağaza kalmadı hiç bişey bulamadım, fatihten aldık. Altına da lame rengi taşlı bi ayakkabı seçtim. saçlarımıda sırtım açık olacağı için açık kıvırcık ve açık bir model istiyorum bakalım kısmet tabi o güne kadar yüz kere fikir değiştirmezsem
Bu arada yarın da annemle ikimiz damat bohçası için alışverişe çıkacağız. Yarın yine yazacağım sizlere