Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım senin düğün ne zaman? Beyaz eşyaları neden nişan arası alıyorsunuz?:123:

bizim daha tarih bile belli değil düğün için

Ne yazık ki bizim de değil belli değil canım :(

13 gün kaldıııı çok heycanalıyım

mutlu yıllar kızlar:) 2010u hızlı bitirip 2011e hızlı giriş yaptık biz.
kızlar beyaz eşyalarımızı aldık cuma günü. çok mutlulum:) üsütümden acapip bir yük daha kalktı.
düğünümüz söz yaptığımız gün konuşulmuştu haziran ayında olsun diye. bir süredir yer bakıyorduk ama istediğimiz tarih yok ya da beğenmiyorduk.
neyseki pazar günü düğünün yapılacağı mekanı da tuttuk sözleşmemizi yaptık. Allahtan bir aksilik çıkmazsa 19 HAZİRAN PAZAR evleniyoruz....

benimde nişana 20 gün kaldı hem onun için çok heyecanlıyım hemde nişanı atlatınca düğünümüze de 5 ay kalmış olacak. çok mutlu, heyecanlı, karmaşık duygular içindeyim:)

Çok güzel haberlerle gelmişsin. Ne güzel hem düğün hem nişan heyecanını bir arada yaşayacaksın. Allah mutlu mesut etsin. :71:

kızlar nişanı erkene aldık bizde yerimizi tuttuk 16 ocakta hayırlısıyla nişanımız var elbisem ayakkabılarım çantam tamam ama saçım konusuna bir türlü karar veremedim :37:
heyecanlı değilim gibi geliyordu ama heyecan bastırmaya başladı :52:
hayırlısıylada kısmet olursa nsan mayıs gibide düğünümüz olucak belki dahada erken olabilr :64: Allah herkesin gönlüne göre versin kem gözlerden korusun hepimizi :nazar:

kızlar nişanı erkene aldık bizde yerimizi tuttuk 16 ocakta hayırlısıyla nişanımız var elbisem ayakkabılarım çantam tamam ama saçım konusuna bir türlü karar veremedim :37:
hayırlısıylada kısmet olursa nsan mayıs gibide düğünümüz olucak belki dahada erken olabilr :64: Allah herkesin gönlüne göre versin kem gözlerden korusun hepimizi :nazar:

Hayırlı olsun canım. Nişan ve düğün arasına fazla zaman girmemesi çok iyi olmuş. Benim ne yazık ki uzun bir süre olacak arada. Elbise modelin nasıl? Ona göre bir saç düşünülebilir. :71:

off senıkı daha heycanlı o zaman :))

Hayırlı olsun canım. Nişan ve düğün arasına fazla zaman girmemesi çok iyi olmuş. Benim ne yazık ki uzun bir süre olacak arada. Elbise modelin nasıl? Ona göre bir saç düşünülebilir. :71:
ben de düğün için yeri tutana kadar çok sakindim heyecanlı değildim ama pazar gününden beridir acayip heyecanlıyım. bir an önce nişanı atlatıp düğün hazırlıklarına başlamak için sabırsızlanıyorum.
aslında normalde nişanlılık çiftlerin birbirini tanıması ve evliliğe hazırlanması için biraz uzun olabilir ama biz uzun zamandır birlikteyiz ve çeyiz olarak benim bir eksiğim yok. diğerleri de zaten evle ilgili şeyler olacağı için nişandan sonra halledilir.
oslmbyr elbisenin fotosunu koyarsan ya da modelini anlatırsan sana saç için fikirlerimizi söyleriz canım.

bende ocak ayında nişanlanıyorumda saçım için bi kuaför bulamadım :(

eger istanbul şişli ye yakın bıryerdeysen bır yer onerebılrım makyaj saç emın ol kı pişman olmazsın ama ınş. nişanın olmamısdır :(

Bende kuaförümü ayarladımmm benden mutlusu yok şimdi en korktuğum şeydi acaba nası olur kim olur derken halloldu:)

şu dAKİKa itibaryle kalan son 2 günüm var nişanıma:D heyecanlı görmüyoruz seni diodu arkadaşlarım ama gün yaklaştıkça stres basıo tekrar:D herşeyim hazı cumartesiyi bekliyorummmmmmmm:D:D:D:D:D:D:nazar::nazar::nazar::nazar::18::18::18::18::18::18:

şu dAKİKa itibaryle kalan son 2 günüm var nişanıma:D heyecanlı görmüyoruz seni diodu arkadaşlarım ama gün yaklaştıkça stres basıo tekrar:D herşeyim hazı cumartesiyi bekliyorummmmmmmm:D:D:D:D:D:D:nazar::nazar::nazar::nazar::18::18::18::18::18::18:

maşallah:) canım inşallah istediğin şekilde atlatırsın nişanını. gerçekten az kaldı...

Back