Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Herkese Günaydın :66:

Var mıydı hafta sonu nişanı olana kızlar? Varsa eğer şimdiden hayırlı olsun, fotoğrafları bekliyoruz. Hafta sonu sözlüm geldi ve bütün hafta sonunu alış verişle geçirdik. Şükür hiçbir eksik kalmadı. Onun takım elbise, ayakkabı, gömlek, kazak, cüzdan, kemer, çamaşır eksikleri kalmıştı, tamamını aldık. Bana da ayakkabı, çanta, elbise, ceket, kazak, çorap, çamaşır gibi kalan eksiklerimi aldı. Bizim nişan 29 Ocak'ta. Şu an sadece pasta için bir yerle anlaşmam gerekiyor. Yalnız elbiseyle ilgili şöyle bir durum var. Sözlüm bana çok şık saten bir elbise, üzerine de siyah bir ceket aldı. Çok şık ve sade oldu. Acaba bunun yanında bir de nişanlık alsam mı, yoksa bunları giysem olur mu? Şimdi işteyim ama en kısa sürede fotoğraf eklemeye çalışacağım. Hadi bakalım kolay gelsin herkese :52:

Var mıydı hafta sonu nişanı olana kızlar? Varsa eğer şimdiden hayırlı olsun, fotoğrafları bekliyoruz. Hafta sonu sözlüm geldi ve bütün hafta sonunu alış verişle geçirdik. Şükür hiçbir eksik kalmadı. Onun takım elbise, ayakkabı, gömlek, kazak, cüzdan, kemer, çamaşır eksikleri kalmıştı, tamamını aldık. Bana da ayakkabı, çanta, elbise, ceket, kazak, çorap, çamaşır gibi kalan eksiklerimi aldı. Bizim nişan 29 Ocak'ta. Şu an sadece pasta için bir yerle anlaşmam gerekiyor. Yalnız elbiseyle ilgili şöyle bir durum var. Sözlüm bana çok şık saten bir elbise, üzerine de siyah bir ceket aldı. Çok şık ve sade oldu. Acaba bunun yanında bir de nişanlık alsam mı, yoksa bunları giysem olur mu? Şimdi işteyim ama en kısa sürede fotoğraf eklemeye çalışacağım. Hadi bakalım kolay gelsin herkese :52:

günaydın canım .ohh ne güzel alışverişinizi tamamlamışsınız bizde haftasonu kısmen bitirdik sayılır bi iki şey dışında herşey tamam gibi .elbiseni merak ettim şimdii .sanada kolay gelsin tatlım

selam kızlar... bütün haftasonumuz alışveriş ve eksikliklerimizi tamamlamakla geçti. bohça için alışverişimizi bitirdik. yüzüklerimizi aldık sonunda:) foto çekmedim henüz sözlümde yüzükler. şöyle tarif edeyim; kalın bir alyans 3 sıralı. bir beyaz, bir sarı ve son sıra hep taşlı.
yarın da erkek tarafı bohçamı getirecek.
dünkuaför işini de hallettim. saç ve makyaja karar verdik. haftasonu provaya gideceğim.
şimdilik çoğu şeyi hallettik. haftasonu da davetli sayısı netleşmiş olacak ve ikramlıklarla pastamızın siperişini vereceğiz. son 14 günümüz kaldı, günler azaldıkça heyecan ve stresim artmaya başladı:)

ayferhan; hayırlı olsun canım. nasıl geçti nişanın. bütün detayları ve fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla. sen şimdi herşeyi atlatmış olmanın verdiği rahatlıkla kuş gibi olmuşsundur eminim:)

martagon; sen de bir sürü şeyini halletmişsin ne güzel. nişanın evdemi olacaktı senin. elbiseni ona göre değerlendirip karar ver bence. hadi bekliyoruz fotoyu:)

:( nişanda dağıtıcağımız hediye numaralklar geldi.. En başta hazırllattığımla hiç alakası bile yok ve şimdiden ayrılıyor lavantalardan bütün keyfim kaçtı

:( nişanda dağıtıcağımız hediye numaralklar geldi.. En başta hazırllattığımla hiç alakası bile yok ve şimdiden ayrılıyor lavantalardan bütün keyfim kaçtı

Bence hiç canını sıkma canım. En güzel günlerinden birini yaşayacaksın. Bir mum için keyfini kaçırmaya değmez. İnsanlar o günkü güzelliğinle hatırlayacak seni. :71:

martagon; sen de bir sürü şeyini halletmişsin ne güzel. nişanın evdemi olacaktı senin. elbiseni ona göre değerlendirip karar ver bence. hadi bekliyoruz fotoyu:)

sssccc tebrik ederim, epey kolaylamışsın işlerini :) Benim ki evde olacak canım. Elbiseyi normalde de kullanabileceğim bir şey istiyordum. Gerçekten de ona uygun bir elbise oldu ama sanırım ben biraz daha bakacağım. En kısa zamanda fotoyu ekleyeceğim. :10:

benim nişamında 29 ocaktaaaaaaa :1:

günaydın canım .ohh ne güzel alışverişinizi tamamlamışsınız bizde haftasonu kısmen bitirdik sayılır bi iki şey dışında herşey tamam gibi .elbiseni merak ettim şimdii .sanada kolay gelsin tatlım

Sözlün yanında mı canım? Eğer yanındaysa kolay, yavaş yavaş halledersiniz. Biz epey uzaktayız.:14: O yüzden bir araya geldiğimizde koştur koştur yapıyoruz her şeyi. Ama ben yine de mutluyum. İşallah düğün tarihimizi de en kısa sürede kararlaştırırız.:81:

canım bozma hemen moralini. yaptırdığın yere söyle beğenmediğini imkan varsa değiştirsinler. yoksa da çok sorun etme bunu. o gün sanki insanlar lavantayımı umursayacak neticede sen düşünüp hatıra dağıtıyorsun. takma bu kadar.

sssccc tebrik ederim, epey kolaylamışsın işlerini :) Benim ki evde olacak canım. Elbiseyi normalde de kullanabileceğim bir şey istiyordum. Gerçekten de ona uygun bir elbise oldu ama sanırım ben biraz daha bakacağım. En kısa zamanda fotoyu ekleyeceğim. :10:[/QUOTE]

vaktin varsa bak iyice içine sinen birşey olsun.

yüzük tepsisi yaptınızmı yaptıysanız resimlerini eklermisiniz kızlarrr

biz sözde gümüş tepsi ve dantel kullanmıştık. boncuklarla taşlarla süsülemiştim.
nişan için hazır süslenmiş tepsilerden aldım. yastık ve tepsi arasında kararsızdım ama aldığım tepside yastık gübü süslü çok şık. her yeri tüllü boncuklu falan.

ATTACH=CONFIG]125248[/ATTACH] $167452_179320948765819_100000637444487_434492_4953166_n.jpg $167452_179320945432486_100000637444487_434491_4876904_n.jpg Selam kızlarrrrrrr
Dün akşam nişanımız oldu. Çok güzel ve eğlenceli geçti, saçım makyajım hepsi istediğim gibi oldu. Nişanda çikolatalarımızı minik kutularda dağıttık. Üzerine isimlerimiz ve nişan tarihimiz yazıldı. Nişan elbisemi birde üzerimde görün bakalım :)) yorumları bekliyorum enn acilinden :D

Eklentiler

• $P1020175.jpg
    $P1020175.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
ATTACH=CONFIG]125248[/ATTACH]Eki Görüntüle 125249 Eki Görüntüle 125250 Selam kızlarrrrrrr
Dün akşam nişanımız oldu. Çok güzel ve eğlenceli geçti, saçım makyajım hepsi istediğim gibi oldu. Nişanda çikolatalarımızı minik kutularda dağıttık. Üzerine isimlerimiz ve nişan tarihimiz yazıldı. Nişan elbisemi birde üzerimde görün bakalım :)) yorumları bekliyorum enn acilinden :D

haırlıı olsun canımmmm :) elbisen çokk yakışmış bu aradaaa

o zaman yoğun bir gün başlasın..son 11 gün kaldı bugün kuaförde saç makyaj prova sonra damat bohçasının süsleri tabiii bu arada işten izin almak geri dönmek de var :27::27:

benim nişamında 29 ocaktaaaaaaa :1:

Ne güzel, aynı gün benimle aynı heyecanı yaşayacak birilerinin daha olması ne güzel :21:

Ayferhan inanılmaz yakışmış elbisen.:71: Hadi hayırlı olsun. Düğün ne zaman?:123:

Son düzenleme:
Sözlün yanında mı canım? Eğer yanındaysa kolay, yavaş yavaş halledersiniz. Biz epey uzaktayız.:14: O yüzden bir araya geldiğimizde koştur koştur yapıyoruz her şeyi. Ama ben yine de mutluyum. İşallah düğün tarihimizi de en kısa sürede kararlaştırırız.:81:

evet canım aynı şehirdeyiz çarşıya çıktıkça beğendiklerimizi alıyoruzz..kesinlikle telaşı bile güzel eğlenceli ..inşallah canım bizim tarihimiz belli bi aksilik olmazsa 2 temmuz diye düşünüyoruzz mekanda belli bikaçgün içinde sözleşme yapılıcak.

kesinlikle üzülüp canını sıkma tatlım .unutma o gün senin günün ufak tefek pürüzler illaki olucaktırr seninkide bu olsun ..gecenin en alımlı hoş bayanı sen olucaksın bütün gözler üzerinde olucak ve sevdiğin adamla evliliğe bir adım daha yaklaşacaksınızz .bunu düşün .

ATTACH=CONFIG]125248[/ATTACH]Eki Görüntüle 125249 Eki Görüntüle 125250 Selam kızlarrrrrrr

canım çok güzel olmuşsun maşallah arkadaşıma :) çok iyi taşımışsın elbiseni durup durup bakıyorum. tekrar hayırlı olsun tatlım..bu da nazar olmayasın diye :nazar:

evettttt 8 ocakta nişanlandımmmmmmmmm inanılmaz güzel bir geceydi hala inanamıyorummmmm:D:D:D:D:DD:D:D:D:D kızlar olumsuz düşünmeyin boşuna :) kendinizi sıkmaya değimiyorrr birde foto ekliyorummm $162714_498044563492_586863492_5931842_7181817_n.jpg

Back