Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
nerede yapıyosun nişanını? saç makyaj ayyakkabı çanta çok değiştir ama öyle çok gösterişlide olursunn... aman ne zor işmiş kıyafet seç ayakkabı fln

m_e_l_

nerede yapıyosun nişanını? saç makyaj ayyakkabı çanta çok değiştir ama öyle çok gösterişlide olursunn... aman ne zor işmiş kıyafet seç ayakkabı fln

Ewet ya işimiz zor gerçekten, erkeklerinki daha basit. bir takım elbise alıyorsun oluyor bitiyor:)
canım bizim nişanımız lokal tarzı bir yerde olacak. mini düğün salonu gibi bir yer 200-300 kişilik.
ailem salon istiyordu ama sözlümün çevresi çoğunluk şehirdışında hem nişanda hem düğünde zor olur herkesin gelmesi diye vazgeçtiler sonra. bende çok masraf olmasın ve hepimize yakın olsun diye bu lokali seçtim.
senin nerede olacak. ve düğün ne zaman:) biz 19 haziran düşünüyoruz bir sürü yer gezdik ama hala karar veremedik...

sen çok hızlısın kelebek şimdiden elbiseyi beğenmen çok iyi olmuş. modeli çok hoş ama renk olarak başka birşeyde düşünebilirsin kırmızı tomlarını genelde kınada giyeceğiz çünkü.

evet degisik renk daha iyi olur ama hani derlerya kendi kendine gelin güve oluyorsun :P benimkide öle bisi sanki... daha hic bisi belli degil ben bakiniorum simdiden...

buarada elbisen cok hos duruyo :6:

inanırmısınız konuyu baştan sona kadar okudum ne güzel tatlı heyecanlar bunlar benimse bunları yaşamama daha seneler var.
inşallah çok mutlu olursunuz kızlar banada dua edin olurmu mutlu olıyım sevdiğimle :58:

evet degisik renk daha iyi olur ama hani derlerya kendi kendine gelin güve oluyorsun :P benimkide öle bisi sanki... daha hic bisi belli degil ben bakiniorum simdiden...

buarada elbisen cok hos duruyo :6:

teşekkür ederim canım. bu işler kısmet ayrıca tamam olsun dendikten sonra zaman o kadar çabuk geçiyorki hiç birşey anlamıyorsun. sen en iyisini yapıyorsun şimdiden bakmakla en azından o günler geldiğinde fikrin olur ve daha çabuk kolay karar verirsin. inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla seninde bu telaşların başlar:)

merakla bekliyorumm..bu arada eminönünde çok değişik yüzük yastıkları var işte olduğum için ekleyemiyorum amaa süslü püslü bir tane aldım..
öyle kuşu kelebekli faln değil ama çok güzell nette bulursam ekliyim..siz ne yapıyorsunuz yastık tepsi?

inanırmısınız konuyu baştan sona kadar okudum ne güzel tatlı heyecanlar bunlar benimse bunları yaşamama daha seneler var.
inşallah çok mutlu olursunuz kızlar banada dua edin olurmu mutlu olıyım sevdiğimle :58:

gerçekten çok güzel telaşlar canım ama bir o kadar da stresli. sonunda sevdiğinle mutlu bir hayat yaşama var ya herşey güzel geliyor.
inşallah sende sevdiğinle en yakın zamanda bu telaşları mutluluğu yaşarsın.
herkes sevdiğiyle hiç bir aksilik olmadan mutlu bir yuva kurar ve sonsuza kadar mutlu yaşarlar.
AMİN:)

teşekkür ederim canım. bu işler kısmet ayrıca tamam olsun dendikten sonra zaman o kadar çabuk geçiyorki hiç birşey anlamıyorsun. sen en iyisini yapıyorsun şimdiden bakmakla en azından o günler geldiğinde fikrin olur ve daha çabuk kolay karar verirsin. inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla seninde bu telaşların başlar:)

evet hakkimizda hayirlisi diyelim :)
zaten bi telasa girersen zaman nasil gecmis anlamassin bile... :) nisanin nezaman=?

Giremiyordum ne zamandır, herkese merhaba kızlar :3: Bütün hafta sonunu elbise arayarak geçirdim ama henüz amacıma ulaşamadım ne yazık ki:( Bu hafta içi bir kaç yeri daha gezip bulamazsam hemen diktirmeye başlayacağım. Allah'tan tanıdık iyi bir terzi var da azıcık o içimi rahatlatıyor. Zaten şu elbise kaygısından bir kurtulsam nişanım oldu zannedeceğim:9: Bu arada tarihim de kesinleşti, Allah'tan bir mani çıkmazsa, 29 Ocak. Herkese kolay gelsin :71:

Giremiyordum ne zamandır, herkese merhaba kızlar :3: Bütün hafta sonunu elbise arayarak geçirdim ama henüz amacıma ulaşamadım ne yazık ki:( Bu hafta içi bir kaç yeri daha gezip bulamazsam hemen diktirmeye başlayacağım. Allah'tan tanıdık iyi bir terzi var da azıcık o içimi rahatlatıyor. Zaten şu elbise kaygısından bir kurtulsam nişanım oldu zannedeceğim:9: Bu arada tarihim de kesinleşti, Allah'tan bir mani çıkmazsa, 29 Ocak. Herkese kolay gelsin :71:

hosgeldin :42:
türkiyedemi yasiorsun?
hehe siz ne güzel tarih falan hepsi belli... beni istemeye bile gelmediler aileler yeni ögrendi sok altindalar... :64: bulursun insallah kendine göre bi elbise...
nasil bisi istiorsun?

hoşgeldin martagon. gerçekten öyle walla elbiseyi halledince herşey bitmiş gibi geliyor:)
senin sözlün ayağını burkmuştu yanlış hatırlamıyorsam dimi.
tarihi netleştirmenize de çok sevindim. hayırlısı olsun:)

Mrb...Ocak sonu gibi benimde nişanım olacak arkadaşlar..:26: Şimdiden telaş heyecan başladı..Nişanlık arayışına başladım birde iyi bir kuaför bulmak istiyorum ve fotoğrafçı da tabi.Bana yardım edebilecek arkadşlar varmı acaba :26: Bağcılar/bahçelievler çevresi olabilirr:26:

hosgeldin :42:
türkiyedemi yasiorsun?
hehe siz ne güzel tarih falan hepsi belli... beni istemeye bile gelmediler aileler yeni ögrendi sok altindalar... :64: bulursun insallah kendine göre bi elbise...
nasil bisi istiorsun?

canım aileler o şoku bir süre yaşıyor, kendilerini bu duruma alıştırmaya çalışıyorlar. sonra aileler tanışıyor ve isteme söz hepsi peş peşe geliyor.
sen en büyük adımı atmışsın. gerisi geliyor inan bana.

Back