Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bişey sorucam bohçam geldi diyorsunuzya sizlerde nişandan öncemi veriliyor bohçalar benim şimdi aklım karıştı .kayınvalidemler nişan günü getiricekler, bizde nişandan bi hafta sonra falan götürücezz ..nasıl oluyorki ?

kızlar bişey sorucam bohçam geldi diyorsunuzya sizlerde nişandan öncemi veriliyor bohçalar benim şimdi aklım karıştı .kayınvalidemler nişan günü getiricekler, bizde nişandan bi hafta sonra falan götürücezz ..nasıl oluyorki ?

Bizde şöyle oldu, bizim nişanımız dışarıda olacağı için damat tarafı nişandan 1 hafta önce getirid, bizde nişandan 1 hafta sonra yani dün akşam götürdük. Eğer nişan evde olsaydı aynı gün getirilecekti.

günaydın kızlar. nişana son 1 hafta kaldı. heyecan artıyor:)
haftasonu nişanı olan kızlar nasıl geçti, fotolar nerede:)

haftasonu bohçam geldi... bizde bohça getirenlerehavlu verdik üstüne nişanlım ve benim isimlerimizin yazdığı ufak bir şey dikmiştim herkesin çok hoşuna gitti

Çok yoruldum ama hersey bıttı cok sukur albumler bolumune yukluyorum resım hepinizi bekliyorummmmm :74:

Çok yoruldum ama hersey bıttı cok sukur albumler bolumune yukluyorum resım hepinizi bekliyorummmmm :74:

Crayzzcim ben baktım fotoğraflara. Çok şeker olmuşsun:16: Elbisenin rengi de çok güzel. Bol bol mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin.:71:

Son düzenleme:
kızlar hayırlısıyla dün gece atlattık nişan merasimini bizde çook güzel geçti çok eğlendik :52: bol bol oynadık :32: :62: girişte biraz heyecan oldu ama gerisi kolay oluyor :16: allah hepinize hayırlı uğurlu ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin bu günleride :nazar: dıra geldi düğüne :52: oda büyük ihtimal 19 haziranda bakalım o zaman kadar neler olucak neler yaşıcaz :61: evimizi kafamıza göre düzenlicez kırıcaz bozucaz yapıcaz :21: çok heyecanlıyım şimdiden :18: :nazar:

kızlar hayırlısıyla dün gece atlattık nişan merasimini bizde çook güzel geçti çok eğlendik :52: bol bol oynadık :32: :62: girişte biraz heyecan oldu ama gerisi kolay oluyor :16: allah hepinize hayırlı uğurlu ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin bu günleride :nazar: dıra geldi düğüne :52: oda büyük ihtimal 19 haziranda bakalım o zaman kadar neler olucak neler yaşıcaz :61: evimizi kafamıza göre düzenlicez kırıcaz bozucaz yapıcaz :21: çok heyecanlıyım şimdiden :18: :nazar:

hayırlı olsun canım. fotolar nerede bakalım:)

bizim düğünümüz 19 haziran:) aynı gün evleneceğiz galiba. nişan geçsinde haziran gelinleri konusunu açalım:)

albüm yapıcamda nereye yapıcam bulamadım yaa :50: kızım için albüm yapmıştım şimdi nasıl yapıcam bulamadım bi deniyim bakıyımm :))) :66:

teşekkür ederim cnaım bende salona girene kadar çok rahattım dolandım durdum ortalarda sanki başkasının nişanına gitmiş gibi :66: sonra çiftimizi salona davet ediyoruz dediler anaaammm el ayak koyuverdi bende :52: o an çok heyecanlı oluyo ama :17:
inşallah seninde sakinliğin devam eder :18:

teşekkür ederim cnaım bende salona girene kadar çok rahattım dolandım durdum ortalarda sanki başkasının nişanına gitmiş gibi :66: sonra çiftimizi salona davet ediyoruz dediler anaaammm el ayak koyuverdi bende :52: o an çok heyecanlı oluyo ama :17:
inşallah seninde sakinliğin devam eder :18:

fotolarına baktım:) gözlerinin içi gülüyor resmen. çok beğendim elbisen, saçın, makyajın çok güzel olmuşsun. tebrik ederim, mutluluğun daim olsun.
bende de heyecan yok aslında biraz stres ve gerginlik var o da normal sanırım:)

Bizde şöyle oldu, bizim nişanımız dışarıda olacağı için damat tarafı nişandan 1 hafta önce getirid, bizde nişandan 1 hafta sonra yani dün akşam götürdük. Eğer nişan evde olsaydı aynı gün getirilecekti.

teşekkür ederim canım yanıtladığın için. benimde salonda olucak ama aynı gün getiriceklermiş bizde bi hafta sonra erkek tarafına götürücez inşallah :)

crayzz11 hayırlı olsun canım albümde göremedim ama eminim çok güzel olmuşsundur. oslmbyr tebrik ederim çok şık olmuşsun mutluluğun resimlere yansımış.tekrar tebrik ederim arkadaşlar .

Back