Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bişey sorucam bohçam geldi diyorsunuzya sizlerde nişandan öncemi veriliyor bohçalar benim şimdi aklım karıştı .kayınvalidemler nişan günü getiricekler, bizde nişandan bi hafta sonra falan götürücezz ..nasıl oluyorki ?
Çok yoruldum ama hersey bıttı cok sukur albumler bolumune yukluyorum resım hepinizi bekliyorummmmm![]()
Çok yoruldum ama hersey bıttı cok sukur albumler bolumune yukluyorum resım hepinizi bekliyorummmmm![]()
Crayzzcim ben baktım fotoğraflara. Çok şeker olmuşsunElbisenin rengi de çok güzel. Bol bol mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin.
![]()
Allah tamamına erdirsin, bu hafta sonu bende atlatıp rahatlasam hayırlısıyla:)
kızlar hayırlısıyla dün gece atlattık nişan merasimini bizde çook güzel geçti çok eğlendikbol bol oynadık
![]()
girişte biraz heyecan oldu ama gerisi kolay oluyor
allah hepinize hayırlı uğurlu ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin bu günleride
dıra geldi düğüne
oda büyük ihtimal 19 haziranda bakalım o zaman kadar neler olucak neler yaşıcaz
evimizi kafamıza göre düzenlicez kırıcaz bozucaz yapıcaz
çok heyecanlıyım şimdiden :18:
![]()
günler hemencik geçiyo canım düşünmessen daha çabuk geçiyo :))) albümümü yaptım profilimden ulaşabilirsiniz yada linki ekliyim ben daha çabuk olsunnyorumlarınızı bekliyorummmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19357
teşekkür ederim cnaım bende salona girene kadar çok rahattım dolandım durdum ortalarda sanki başkasının nişanına gitmiş gibisonra çiftimizi salona davet ediyoruz dediler anaaammm el ayak koyuverdi bende
o an çok heyecanlı oluyo ama
inşallah seninde sakinliğin devam eder :18:
Bizde şöyle oldu, bizim nişanımız dışarıda olacağı için damat tarafı nişandan 1 hafta önce getirid, bizde nişandan 1 hafta sonra yani dün akşam götürdük. Eğer nişan evde olsaydı aynı gün getirilecekti.