Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ATTACH=CONFIG]125248[/ATTACH]Eki Görüntüle 125249 Eki Görüntüle 125250 Selam kızlarrrrrrr
Dün akşam nişanımız oldu. Çok güzel ve eğlenceli geçti, saçım makyajım hepsi istediğim gibi oldu. Nişanda çikolatalarımızı minik kutularda dağıttık. Üzerine isimlerimiz ve nişan tarihimiz yazıldı. Nişan elbisemi birde üzerimde görün bakalım :)) yorumları bekliyorum enn acilinden![]()
deryaloreenmelissa hayırlı olsun canım ..sssccc günler azaldıkça heyecan daha bi artıyor öyle değilmi tatlım ? inşallah çok güzel bi gece geçirirsin ,geçiririz :)
hepinize çokkk teşekkür ederim, beğendiğinize çok sevindimmm :)) elbisemi fatihten aldık, bütün mağazaları dolaştık yaklaşık 4 saatin sonunda tam istediğim gibi bir elbise buldum. Sonradan renginde aklım karışmıştı ama şimdi iyikide kırmızı almışım diyorummFiyat olarak indirimli 450 TL verdik.
elbisen gerçekten çok güzelmiş, fatihte nerden aldıgını ogrenebilir miyim? Tüm fatihi tırım tırım aradım ama bir tane böyle güzel kırmızı elbise bulamadım, ben de bunu kınam için istiyorum da.
elbisen gerçekten çok güzelmiş, fatihte nerden aldıgını ogrenebilir miyim? tüm fatihi tırım tırım aradım ama bir tane böyle güzel kırmızı elbise bulamadım, ben de bunu kınam için istiyorum da.
kızlar:) bugün ne durumdayız???
ben dün takılarımı aldım. elbisemin üstüne peluş kürükümü de aldım. sanırım artık eksik kalmadı.
sssccc çok sevindim işlerini halletmene. Bende de haberler güzel.Dün Ankara And İş Merkezinde terzisi bir tanıdığımızın tanıdığı olan bir moda evine gittim.
Uzun uzun istediğim modeli anlattım. Dedim ki canım terzim bak zaman daraldı, gözünü seveyim iyi bir fiyat de de başlayalım, halledelim bu işi
Sağolsun kırmadı. Uzun pazarlıklar sonucu 250 TL'ye kumaşı da içinde olacak şekilde anlaştık. Dün ilk ölçülerimi aldı, bugün de iş çıkışı provaya gideceğim. Sonraki provaya annemle gideceğiz. Kızlar çok mutluyum, sonra takıları halledeceğim.
Elbise belden bağlamalı, bordo, balerin yaka olacak. Üst kısımda dantel de kullanacağız, alt kısım şifon üstüne tül olacak. Hadi bakalım inşallah güzel bir şeyler çıkar ortaya. :87:
maşallah canımya .hayırlısıyla o özel geceye hazırsın diyebiliriz :)
sssccc çok sevindim işlerini halletmene. Bende de haberler güzel.Dün Ankara And İş Merkezinde terzisi bir tanıdığımızın tanıdığı olan bir moda evine gittim.
Uzun uzun istediğim modeli anlattım. Dedim ki canım terzim bak zaman daraldı, gözünü seveyim iyi bir fiyat de de başlayalım, halledelim bu işi
Sağolsun kırmadı. Uzun pazarlıklar sonucu 250 TL'ye kumaşı da içinde olacak şekilde anlaştık. Dün ilk ölçülerimi aldı, bugün de iş çıkışı provaya gideceğim. Sonraki provaya annemle gideceğiz. Kızlar çok mutluyum, sonra takıları halledeceğim.
Elbise belden bağlamalı, bordo, balerin yaka olacak. Üst kısımda dantel de kullanacağız, alt kısım şifon üstüne tül olacak. Hadi bakalım inşallah güzel bir şeyler çıkar ortaya. :87:
yarın bohçamm geliooo:)
inşallah canım ..gönlüne göre olur eminim resimlerini bekliyoruz artık :)
ben de senini çin çok sevindi canım. çok uygun fiyat vermiş terzin. hem diktireceksin hem de içine sinen güzel bir elbisen olacak ne güzel:)