Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0Günaydın herkesee:) bende ocak ayında bebiş düşünüyorum bat 8 ocak. 1 senelik evliyim. Mayıs ayında 1 kimyasal gebelik ağustos ayında da 1 boş gebelik geçirdim. Pes etmiyorum moral bozmuyorum yapıcam bu bebişiii genetik test yaptırdım çok az miktarda kan pıhtılaşma çıktı. Dün doktora sonuçlarımı gösterdim ve coraspin le ocean methly balance verdi 3 ay kullanıcam inşallah yine kavuşurum bebeğime

Canım hoşgeldin pıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi

Canım hoşgeldin pıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi
Hoşbukdum tatlım diğeri vitamin içinde b 12 folik asit çinko b 6 var normalde sadece folik asit içiyordum doktor onu bırak bunu kullan daha kuvvetli dedi

canım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama
Merhaba kızlar benim bat 11 Ocak benide ekler misiniz? Kan verdim bugun fsh lh hormonlarım için 3 aydıt gebe kalamıyorum.Bildiğim bir rahatsızlığım yok.Sonuçlarımı sizler ile paylaşacağım

Bu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmazsen nezamandir istiyorsun canim yasin kucuk galiba
Benim yaş 35 9 yıldır evliyim ama daha yeni başladık Allah hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…