- 14 Aralık 2020
- 182
- 85
- 13
- 33
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Aaaa. EKIZLARRRRRRR İSTER MİSİNİZ Bİ WHATSAPP GRUBU KURALIM HAMİŞ OLANA KADAR BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM EĞER SIKINTI OLUCAKSA BIRSAN DEVAM EDELİM
aaa olurListeye alalım istersen seni de
Kızlar bana sadece olur demeniz yeterliKIZLARRRRRRR İSTER MİSİNİZ Bİ WHATSAPP GRUBU KURALIM HAMİŞ OLANA KADAR BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM EĞER SIKINTI OLUCAKSA BIRSAN DEVAM EDELİM
Ozaman Sonrasında da değerlendirmek laızm canımKuzum bazen 3,4 günde sürebilir yumurtlaman çatladığını anlaman biraz zor olabilir
Benide alabilirsiniz gruba :)Kuzum kişiden kişiye değişir bu durum bak daha regline 9 gün var bu aralar yine ilişki dene
Canım hoşgeldin0Günaydın herkesee:) bende ocak ayında bebiş düşünüyorum bat 8 ocak. 1 senelik evliyim. Mayıs ayında 1 kimyasal gebelik ağustos ayında da 1 boş gebelik geçirdim. Pes etmiyorum moral bozmuyorum yapıcam bu bebişiiigenetik test yaptırdım çok az miktarda kan pıhtılaşma çıktı. Dün doktora sonuçlarımı gösterdim ve coraspin le ocean methly balance verdi 3 ay kullanıcam inşallah yine kavuşurum bebeğime
Takviye olarak vermiş sanırım folik asit gibi yaniCanım hoşgeldinpıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi
Hoşbukdum tatlımCanım hoşgeldinpıhtılaşma bende de var coraspin kullanıyorum ben de ama diğer ilaç. Ne için acaba o da pıhtılaşma için mi
Aynen öyle canımTakviye olarak vermiş sanırım folik asit gibi yani
Merhaba kızlar benim bat 11 Ocak benide ekler misiniz? Kan verdim bugun fsh lh hormonlarım için 3 aydıt gebe kalamıyorum.Bildiğim bir rahatsızlığım yok.Sonuçlarımı sizler ile paylaşacağımcanım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama
Hangi ovulasyon testi i kullanıyorsunuzkuzum benim reglim bitti ovülasyon testlerine başladık bakalım bu ay hepimiz hamiş :)
25 aralık bat. Yaş 28 ekleyın kızlar bakalım bu ay neolcakCanım beni de ekler misin 3 Ocak beklenen adetHerkese hayırlı olur inşallah
Beni de ekler misiniz rica etsem. Kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerim karıştı ama sanırım bat 13 Ocak.Kızlar tablo oluşturacak bir kaç saate isteyenler bana sadece “ Bende varım “ yazabilir mi
ocakta olucak inanıyorum
Benim yaş 35 9 yıldır evliyim ama daha yeni başladık Allah hepimize nasip etsin inşallahBu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmazsen nezamandir istiyorsun canim yasin kucuk galiba
Insallah aratmadan tez zamanda olur canim ikimizinde ve tum isteyen arkadaslarimindaBenim yaş 35 9 yıldır evliyim ama daha yeni başladık Allah hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah bende çok sevindimInsallah aratmadan tez zamanda olur canim ikimizinde ve tum isteyen arkadaslarimindayasdasim olmana sewindim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?