Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akşam heyecandan uyuyamadım sabaha karşı dalmışım, sabah işe bile geç kaldım normalde erkenden gidip kan verecektim normalde. Akşam da 17de kapatıyormuş ben 17:30 da işten çıkıyprum kaldı pazartesiye :KK43:
özel hastaneye giderseniz nöbetçi her zaman var çok yüksek değil 90 TL ye yapıyorlar. siz bilirsiniz tabi

evet ilk idrarla yaptım ben de ilkkez böyle bişey görüyorum ama 6 aydır da negatif gördüğüm için bu da negatiftir diye attım çöpe hemen. Akaşam farkettim çift çizgiyi.
Bence arkadaşların dediği gibi test yaptır ben geçen yaptırdim iki saat içinde çıkıyor özelde

Benim de bat 21 Ocak. Bu ay ilk kez deniyoruz. Ama sanırım adet belirtilerim başladı şimdiden. Yüzümde birkaç sivilce çıktı bugün 😔 2-3 gün önce kasık ağrım vardı hafiften ümitlenmiştim ama sanırım o gün soğukta kalmıştım o yüzden oldu o ağrı, sabaha da geçmişti zaten

Benim de bat 21 Ocak. Bu ay ilk kez deniyoruz. Ama sanırım adet belirtilerim başladı şimdiden. Yüzümde birkaç sivilce çıktı bugün 😔 2-3 gün önce kasık ağrım vardı hafiften ümitlenmiştim ama sanırım o gün soğukta kalmıştım o yüzden oldu o ağrı, sabaha da geçmişti zaten
21 ocak olmadan ümitsizlik olmaz

D1A1C7A8-7437-4EB7-8ED8-560C5683143D.jpeg
kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?

Eki Görüntüle 2761925 kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?
Gün aşırı yani iki günde bir önermişti bize doktor 1 dolu 1 boş 😅😂

Eki Görüntüle 2761925 kızlar selam , bugün doktora gittim genel kontrol amaçlı, bat bekliyordum yumurtlama zamanım çoktan geçmiştir diye düşünüyordum ama tam da yumurtlama zamanındaymışım , yumurtam çok bariz bir şekilde göründü . Bu dönemde her gün birliktelik mi yoksa 2 günde bir mi daha iyi olur sizce?
Hergun ile hamile kaldım

Kaç mm ? Her gün ortalama 1_2 mm büyür ve 18_20 mm arasi catlar

Parem seni merak etmiştim demek olmamış. Bende test yaptım az önce negatifti tabiki. Nasıl takmayacağız ki bunu nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Hele bazıları aa hamileymişim bilmiyordum. Hamileymişim ilaç kullanmıştım falan diyorlar ya hiç anlayamıyorum nasıl böyle rahat olabildiklerini.
Ben kanevice işlemeye başladım şu model yapayım bu model yapayım heyecanıyla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hakkımızda hayırlısı canim ya

Back