Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi sehirdensiniz kızlar Mersin'de yaşıyorum ben buraliyim 30yasindayim 4yasinda bı oğlum var ellerinizden öper iki aydır ikinci çocuk için deniyoruz ilk gebeliğim çok zor oldu tedavi gördüm tekrarlayan düşükler ve kimyasal gebelikler yaşadım. Kan pıhtılaşmasi var ayrıca sizde durumlar nasıl sohbet edelim biraz

Bende 35yas 5 aydir deniyoruz 10yillik ewliyim cocugum yok istemedim on sene on yil dolunca istemeye basladim obur ayda olmazsa dr gitcem 35yastan sonra 6olmazsa gidiliyor bu arada reglinin 3.gunu yapilan testleri yapturdim iyi dedi, ist yasiyorum bildigim bi sorun simdilik yok. Aynn paylasalim canim

İnşallah sorunsuz bu ay gebe kalırsın canım sen de umarım gerek kalmaz

Merhabalar bende İzmirde yaşıyorum. 25 yaşındayım 5 aylık evliyim. Kasımda ilk kez denedik olmadı Aralıkta sağlıkçıyım kovit pozitif hastalara baktığım için korktum biraz ara verdik. Sadece bikaç kere tam korunamadık ama tutacağını sanmıyorum o kadardan. O yüzden Aralığa hiç girmeden Ocak topiğine geldim. Hala korkuyorum şu dönemde gebelikten ama bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

kuzu ben 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim aslen çanakkaleliyim istanbulda yaşıyorum henüz yeni yeni başladık bebiş istemeye :) geçen ay başlamıştık ama eşim covid oldu bıraktık şimdi bu ay nasip olursa

Ben deee :) bat 18-19 Aralık 2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…