- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
canım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlamaHAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
GEBELİK PLANLAYANLAR BEKLENEN ADET GÜNÜ SONUÇ ben :) Pembeyuvam 05 ocak 2021 B Brave55 @pofudukbiri @Kelebekarsub @Gmzhnr 01.ocak 2021 @Nurse9535 13 ocak 2021 Z Zeze2 @deryam03 02 ocak 2021 @adifeklc newmoon10 minok @Nosking @Citemik 01 ocak 2021 @Rabisimm
Ben de bugün regl oldum benim bat 8 ocak beni de ekler misinizcanım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama
Bat 4 Ocak bende varımKızlar tablo oluşturdum bat tarihlerinizi de yazın hayırlı oldun bu topik harika bir topik oldu
Aralık ayından buraya geldim. Beni de ekleyin tahmini adet tarihi 4 ocak.HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
GEBELİK PLANLAYANLAR BEKLENEN ADET GÜNÜ SONUÇ ben :) Pembeyuvam 05 ocak 2021 B Brave55 @pofudukbiri @Kelebekarsub @Gmzhnr 01.ocak 2021 @Nurse9535 13 ocak 2021 Z Zeze2 @deryam03 02 ocak 2021 @adifeklc newmoon10 minok @Nosking @Citemik 01 ocak 2021 @Rabisimm
Benide eklermisiniz bat 17 aralikcanım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama
Insallah sans getirir yeni yila hediyemizle gireriz bende umutluyum rabbim tez zamanda kavustursun, bu ayda olmazsa dr gitcem ben mecburKızlar neler yapıyorsunuz bakalım ben bu aydan çok umutluyum yılın son ayı inşallah hepimize şans getirsin
kuzum benim reglim bitti ovülasyon testlerine başladık bakalım bu ay hepimiz hamiş :)Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım ben bu aydan çok umutluyum yılın son ayı inşallah hepimize şans getirsin
ne kadar süredir istiyorsun kuzumInsallah sans getirir yeni yila hediyemizle gireriz bende umutluyum rabbim tez zamanda kavustursun, bu ayda olmazsa dr gitcem ben mecbur
HEMEN EKLİYORUM HOŞGELDİN KUZUMAralık icin beklerken Ocak göründü bize. Bat 09.01.2021.
HoşbuldumHEMEN EKLİYORUM HOŞGELDİN KUZUM
Ben de yumurtlama haftasindayim kendimi takip ediyorum şuankuzum benim reglim bitti ovülasyon testlerine başladık bakalım bu ay hepimiz hamiş :)
Canım beni unutmuşsunHAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
@
GEBELİK PLANLAYANLAR BEKLENEN ADET GÜNÜ SONUÇ ben :) Pembeyuvam 05 ocak 2021 B Brave55 @pofudukbiri @Kelebekarsub @Gmzhnr 01.ocak 2021 @Nurse9535 13 ocak 2021 mucizesinegebe 09 ocak 2021 Z Zeze2 @deryam03 02 ocak 2021 @adifeklc newmoon10 minok Unlu26 04 ocak 2021 @Nosking F Feyzaanrr 25 aralık 2020 N Nurcaner66 04 ocak 2021 @Citemik 01 ocak 2021 PeterPanik 01 ocak 2021 Afitap_34 17 aralık 2020 @Rabisimm
Bu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmazne kadar süredir istiyorsun kuzum
Canim benimde yumurtlama haftasi bat ne zaaman seninBen de yumurtlama haftasindayim kendimi takip ediyorum şuan
Ben listede varim. Bat tarihim 2 Ocak. Bu arada 2 Aralikta regl olmustum. Reglimin 3. gunu doktora gittim ve hormon testlerimi yeniledik. Pko vardi bende. Pek gerilememis. 16 aralikta adet duzensizligini giderecek ve gebe kalmayi kolaylastiracak bir ilaca baslayacagim. Ayrica yine pko nun giderilmesi icin ve icinde folik asit olan bir ilaca basladim. Bugun itubari ile de ovulasyon testlerine basliyorum. Bu ay cok sistematik gidiyorum kizlar. Umarim 2 3 ay icjnde sonuc alirimKIZLAR NELER YAPIYOSUNUZZZZZ ANLATIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?