Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama

canım bence tabloyu 1inden 31 ine doğru sıralarsan süper olur :) Takip etmen açısından daha kolay oluyor kasım ayı moderatörü olarak fikirlerimi söylemek istedim yanlış anlama
Ben de bugün regl oldum benim bat 8 ocak beni de ekler misiniz

Kızlar neler yapıyorsunuz bakalım ben bu aydan çok umutluyum yılın son ayı inşallah hepimize şans getirsin
Insallah sans getirir yeni yila hediyemizle gireriz bende umutluyum rabbim tez zamanda kavustursun, bu ayda olmazsa dr gitcem ben mecbur

Canım beni unutmuşsun

ne kadar süredir istiyorsun kuzum
Bu 5.ay canim ama 35yasinda oldugum icin diger ay dr gitmem gerekiyor yastan sebep 6ay olmazsa dr gitmek gerekiyo insallah bu ay olurda gerek kalmazsen nezamandir istiyorsun canim yasin kucuk galiba

KIZLAR NELER YAPIYOSUNUZZZZZ ANLATIN
Ben listede varim. Bat tarihim 2 Ocak. Bu arada 2 Aralikta regl olmustum. Reglimin 3. gunu doktora gittim ve hormon testlerimi yeniledik. Pko vardi bende. Pek gerilememis. 16 aralikta adet duzensizligini giderecek ve gebe kalmayi kolaylastiracak bir ilaca baslayacagim. Ayrica yine pko nun giderilmesi icin ve icinde folik asit olan bir ilaca basladim. Bugun itubari ile de ovulasyon testlerine basliyorum. Bu ay cok sistematik gidiyorum kizlar. Umarim 2 3 ay icjnde sonuc alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…