Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım gerçekten sadece kendim için değil burdaki herkes için dua ediyorum. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dediğin gibi doğru zamanı bekliyor ❤️😊
Bana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasın 🥰

İnşallah kuzum inşallah. Pcos da kilo çok önemliymiş. Allah’ıma şükürler olsun ben de çok kilolu değilim hormonlarım da iyi çıktı. İlk öğrendiğimde doktor çocuğun zor olur demişti yıkılmıştım resmen çok üzüldüm ağladım. Farklı bir doktora gittim çok şükür öyle birşey olmadığını öğrendim
Bana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasın 🥰

Aralık ayı inşallah hepimize bebek getirir bacılarım🤗 ocak ayını da ilk kez deneyeceklere bırakırsınız😊
Pko bende yok ama doğal yolla hamile kalan çok var. Hem tüp bebek tedavisinde pkolu olmak gerçekten bir ayrıcalık. 30 40 yumurta toplanıyor her şerde vardır bir hayır. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın insallah🤗

Bende varım 🌺 Kasım ayında denemiştim olmadı. Aralıkta mola verdik denemiyoruz. Ocakta buradayım. Tahmini Bat 13 ocak. :halay:

Kızlar günaydın. Sat 26 kasım. Adetim dün değil ondan önceki gün bitti. Bugün şeffaf uzayan akıntım oldu normal mi bu? 🤷‍♀️

631A4D45-14CD-4107-85A5-585E3C956B12.jpeg
Kuzular size de sorayım. Sat 26 kasım. Ovülasyon testi böyle çıkıyor. Yumurtlama mı var yani anlamadım? Kafam çok karışıyor ovülasyon testi yaparken.

Aralık ayından geldim. 🙋‍♀️ bat bugun tüm belirtileri hissediyorum aksama ya da sabaha olurum adet. Ben de ocak ta yerimi alayim. Saglikla kucağınıza aliriz insallah bebeklerimizi 🤗

Back