Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalan arkadaslarimiz acaba takviye kullandiniz mi
Canim d vitaminime baktirmistim dusuk diye d vitamini kullaniyodum arada multivitamin iciyodum meyve cok sevmedigimden, bide ulser diyeti yapiyodum gunluk bi muz wardi onu yiyodum bunlarin disinda nane limon kok zencefilli cay hasta olmamak icin iki ay onceye kadar iciyodum gene iki ay onceye kadar cig sarimsagi ince dograyip zeytinyagla yiyodum iki ay ulserden sebep bu arada bal kaymak hergun oda sewdigimdendi bukadar

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ben de 30 gun omega3 kullandim onun disinda baska bisey yapmadim ama bu ay da regl oldum acaba takviye gercekten gerekli mi doye dusunmeden edemiyor insan

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Ben de 30 gun omega3 kullandim onun disinda baska bisey yapmadim ama bu ay da regl oldum acaba takviye gercekten gerekli mi doye dusunmeden edemiyor insan
Canim d vitamini onemli diye duymustum gebe kalmak icin ama zaten biz bayanlarda ozellikle kisa girerken baktirmak mantikli genel olarak degerlere insallah seninde tez zamanda olur bebis

Benimkide mi kimyasal acaba adet olacakmışım gibi şişlik var bugün de
Insallah değildir çok zor bir dönemdi. Hep adet olacakmışım gibi ağrım oldu bhcg yavaş yavaş dustu sıfıra gelince kanama başladı ama nasıl bir şancı kıvranıyorum hayatımın en kötü adetini yaşadım. Umarım sağlıklı guzel bir gebelik olur sizinki

Teşekkür ediyorum adet oldum 1 saat önce

İyi akşamlar. Bende reglimim 2. Günündeyim. Ovulasyon takvimi ime göre 15-16 ocakta deneyecem. İnşallah tutar çok istiyorum.

Tesekkur ederim ben de baktirayim o zaman. Siz de saglicakla kucaginiza alirsiniz umarim
Canim d vitamini onemli diye duymustum gebe kalmak icin ama zaten biz bayanlarda ozellikle kisa girerken baktirmak mantikli genel olarak degerlere insallah seninde tez zamanda olur bebis

Ben de aranıza yeni katılıyorum. 1 yıldır bazı sebeplerden dolayı ayda 2-3 kez olan düzensiz birlikteliklerle gebelik oluşmadı. İlk kez bu ay ovulasyon dönemi takibiyle o günleri değerlendirerek denemeye başladık Bat 21 Ocak. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

M Minnos Hnl 12 Ocak 2021

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…