Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi

2 ocakta regl oldum testle takip edicem bakalım. 18 20 ocak 'ta görürüm sanırım 2 aydır testle takip ettiğim için tahmin ede biliyorum Allah nasip etsin tüm isteyenlere..

Merhaba kızlar. Bata 3 gun var ve bugün muthis gaz sancisi makat agrisi yasiyorum. Bıçak saplanıyor gibi oluyor ah vah ediyorum. Ancak bende pco var acaba yumurtlama mı yoksa gebelik mi hatta yoksa adet habercisi mi ne bu? 2 ay once de yumurtlama catlamasinda boyle olmustum. Acaba gebelik baslangicinda bu durumu yasayan var mi
Yumurtlama ise akintinizdan anlayabilirsiniz onun dışında gebelik ve regl dönemi belirtileri çok benzer .Siz vücudunuzu daha iyi tanırsınız

Evet canım agriliydi ama bugün yok denecek kadar az geldi kanamam bu ay çok değişik şeyler oluyor vücudumda 🤷kanamam yoğun olmasa üstüne mı gördüm dicem ama çok yoğundu
Hayır olsun inşalah canım, belkide gebelik öncesi rahim temizlenmesi olmuştur 🙏🏼

Ben o yanlış görüyorum cızgı varmı bu testi perşembe gunu yapmıstı negatif ti sonta bakayım dedım böyle olmuş.
Birde cumartesi ve pazar gunu erken gebelık ve kaset test negatif cıkmıstı umıtlenmem lazımm kafam karısrı

Eklentiler

• IMG_20210104_094156.jpg
    IMG_20210104_094156.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210104_094209.jpg
    IMG_20210104_094209.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210104_094156.jpg
    IMG_20210104_094156.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben o yanlış görüyorum cızgı varmı bu testi perşembe gunu yapmıstı negatif ti sonta bakayım dedım böyle olmuş.
Birde cumartesi ve pazar gunu erken gebelık ve kaset test negatif cıkmıstı umıtlenmem lazımm kafam karısrı
10 dk sonra cıkan çizgiler doğru kabul edilmiyor. Ama yine de istersen 2 3 gün sonra tekrar yap reglin geçtiyse

Sat 27 Kasım. Ovulasyon testiyle 27 aralıkta ıkı gun pık yasadım onları değerlendirdim. Bat 27 aralıktı adetım geçikti ama hep geçiliyor zaten yeni yumurtladıgım için adetımın geçmesini pek umursamadı acıkcası

27 aralık pikse daha erken canım sanki test için bence bu hafta sonu yap🙏🏼

Reglim 5 gün gecikti, kan vermeye gittim sağlık ocağına. İnşallah vardır ama pek belirtim de yok, kasık ağrım oldu birkaç kez, regl olacak gibi. Aslında ardından hemen olurdum ama olmadim. Hayirlisi bakalim. Kan tüpleri hastaneye vs gidecek, yarına çıkar dediler ama 4-5 gibi çıkar diye düşünüyorum. :)

Back