Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese. 1 ocak yazıyordu adetim ve dun gece oldum malesef . Sıradaki bat 30 ocak.

Vallahi mümkün olmuyooo yaa bir de adet olsan bile adet bitimi al baştan bi daha aynı şeyler aynı heycanlı sabırsız beklemeler bi arkadaşım hamile su an diyo ki kafamı o kadar yordum ki yorulduğum ay hiç bisey düşünemediğim ay hamile kaldımm ve bunu adet günümde öğrendimmm bişeyi ne kadar çok istersen oda senden o kadar kaçar ya bizimki de o hesap diyorum ya kafayı yemeden inşallah hamiş oluruz bizde yaaa sende daha 4 ay ben sanmıştım ki ha diyince ilk ay olur ama öyle değilmişşş☺

Ben 2 yıllık evliyim ve eşim 1 yıl önce başlamamız gerektiğini söylediğinde bende ilk ay olacağımdan o kadar emindim ki, 1 yil daha sonra benim iş olayları düzene girince başlayalım dedim, ne kadar pişmanım. Yaa aynen dediğin gibi her ay yenilenen bir süreç ve ben hep kendime unut düşünme diyorum ama aklim belli etmesem de hep orada. Umarım bu ay bizde arkadaşın gibi kafamızdan atmayı beceririz de sonuç artık istediğimiz gibi olur

İnşallahhh canm yaaa demek hepimiz aynıyız yaa inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız Allah'ın izniyleee

Merhaba kızlar bata 4 gun kaldı, yaklasik 4 gündür de kabız gibi bir durum yasiyorum. Daha dogrudu bagirsaklarim sıkıştırılmış gibi hatta afedersiniz makat agrisi ve batma hissediyorum. Sag kasiktan goguse kadar da bir batma oluyor şişkinlik gibi gebelik belirtisi olabilir mi

Valla canım adet ve hamilelik belirtileri o kadar aynı kiiii bisey demek güç oluyooo test yaptınmı yada var mı evde

yaptim negatif ama daha 4 gun var bata diye de çok belli degil. Gerci negatifi gordukten sonra umidim kalmadi
O kadar iyi anlıyorm ki bende aynıydımm ama kendime söz verdim adetim geçse bile dayanıcam diye çünkü yapınca ve negatifi görünce ister istemez moral olarak çöküyosn ama senin daha var adetine belki o yüzden görünmedi adetini bekleyip geçince tekrarla inşallah olmazsn da bebiş vardır

Kizlar selam nasilsiniz bende bu ay hamilelik planliyorum beni de alin araniza
BAT 20.01.2021 insallah diye bekliyorum ... bu aralar ovulasyon gunlerim calismalara da basladik insallah olur diye dua ediyorum . Hepimiz hayirli haberler allaim insallah

Ben kendime verdigim sozleri tutamiyorum inşallah canim cümlemiz guzel haberleri alalim

Bence adet günün geçtiğinde bir daha yap. Çünkü burada bakıyorsun kiminde önceden görünüyor kimi geç döllenme vs geciktiginde yapmak en mantıklısı

Selam hanımlar benim de bu ay beklentim büyük. Bat 20 Ocak. Bugün çatlatma iğnemi oldum yarın gece önemli. Dua edin

Bata 7 gün var ama 2 gündür çok şiddetli bel ağrısı ve yogun akıntım vardı. Sabah hiç ihtimal vermeden yaptım silik çıktı 10 sn içinde 1 saat önce tekrar yaptım tekrar silik çıktı, pazartesi de kana gidicem inşallah, net sonuç orada görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…