Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verir

Kırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verir
Ahahha neslii, komedi gibiyim ikide bir gidip bakıyorum, eşime de diyorum banane gitmicem wc ye tutcam çişimi bakmak istemiyorum adet olmussam diye ahaha :) aynen canım bir umut yoksa da durmak yok yola devam sen ne kadardır istiyosun bakalım :) ya da hamile misin

Yok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieee o kadar iyi anlayabiliyormmm ki seniii kontroller ne kadar geriyooo dimiii peçeteye bisey gelmemesi sevindiriyooo insanı Allah'ım delirmedennn gelse bebişler yaa

Canım benim durumu nasıl ozetlemissin yaa varya aynii eşim de diyor sakin ol bu daha ilk deneme diye :) insan ne bilim denediği gibi sanki olacakmış gibi bekliyor o kadar emek var çünkü canım peki kontrol falan oldun mu hormon vs ben bir iki ay daha olmazsa eşimle gitmeyi düşünüyorum

Oldum canm olmaz mıyımmm ultrasyon hormon tahlillerim hepsi yapıldı bisey çıkmadı doktor stresten olmuyodur rahat ol dedi ama bende senin gibi tezcanlıyım malesefff bende aynı senin gibi ilk denemede olur sanıyodum ama olmuyomuş öğrendimmm ama inan her ay kendimde belirti arıyorumm ama bu ay kendime söz verdimmm belirti falan aramak yokkk insan arayınca buluyooo ya

Herkese merhaba benim de sekiz Ocak adet tarihim altı aydır bekliyoruz. İnşallah bu ay olur. Ama ovulasyon testi şuanda koyu çıkması gerekir mi? Şuan silik olarak çıkıyor.

Ohhh en azından sorun yok canım benim demek ki zamanı varmış ondan olmamış evet normalde de şöyle düşün birşeyin üstüne düştükçe iyice tepiyo, zorlaşıyor terslikler çıkıyor.yani olana kadar kendimizi stresten goturcez bu sefer ondan korkuyorum bat ne zaman seninn

Aynen canm sorun yokta ben babamı kaybettim ondan sonra kendime gelemedim biraz o yüzden stres ve üzüntüden galiba geçen ay döngüm 65 güne kadar çıktı tarlusal verdi doktorum bittikten 5 gün snra oldum eğer döngüm normale dönerse 30 ocak canm

Allah rahmet etsin canım sizlere de sabır versin. Zor bir dönemden geçmişsin o zaman tüm bu yaşadıkların çok normal bence. Olana kadar hem ruhsal hem bedensel toparlanmış olursun hem. En hayırlı ve en güzel zamanda alalım güzel haberlerimizi inşallah

Amin canm çok saoll. Evet biraz ağrılı zamanlar hala da öyle ama Allah inancımız var isyan etmek haddimize değil sabretmek en güzeli inşallah toparlanıcam ilerde ki bebişim için de Allahım bizlere en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallahhhhRabbim kimseyr evlat yokluğuyla sınamasın

Bat 29 Ocak inşallah gelmez hamiş.kalirim.benide listeye eklermisiniz 2021 hepimize iyi gelsin inşallah her ay testlerde tek çizgi görmek mahvediyor beni iyice

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Aranızda maalesef kırmızıları görenler olursa hepinizi şubat topiğine beklerim :)

Ahh aynı belirtileri anlattın. İnan kum doktugume değil ama beta nin düşük çıkmasına o kadar üzüldüm ki ..

İnşallah canım hayırlısıyla bu arada sol kasigim çok batıyor kızlar ve kanamam çok çok fazla kasgımin ağrısından aglicam korkuyorum
Regli ağrısı gibi değilmi canım

Insallah duzelir canim prolaktin ilacla hemen dusuyor burdan arkadaslardan bir ayda hemen dusen duydum, ilaci kullaninca normal iliskiye dewammi dr herhangi bisi onerdimi, insallah olur hayirlisiyla tez zamanda
İnşallah canım inşallah Yok bana ilaç yazmadı canım öbür ayda bi bakalım ona göre dedi bazen strese bağlı vs yükselebiliyor dedi

Ahh aynı belirtileri anlattın. İnan kum doktugume değil ama beta nin düşük çıkmasına o kadar üzüldüm ki ..
Evt canm insan kalben istediği zaman normal bişeyi bile belkide belirti sayıyoruz kendine dikkat et kum'un azalması için bol su iç kesinlikle işe yarıyooo günde en az 2 buçuk litre içiyorm ben gerçi bu aralar o kadar dil ama yine günde 1 lt içiyorm... Allah zamanını biliyodur nie düşünüyormmm umutsuz olmayalımmm o test bir gün yüksek çıkacak Allah'ın izniylee

Ay kendimi gördüm bende sende, dayanamadım yazdım. Bizimde bu 4.denememiz olacak ama her seferinde beklemeye geçtiğim anda kafamı ona yormak, her şeyi belirti sanmak ve dedigin gibi peçetelerle tuvalete girip adet beklwmek ve sonunda geldigindeki husran cok yorucu. Benimde doktorum problem olmadığını stres yapmamak gerektiğini söyledi ama bu mümkün mü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…