- 26 Aralık 2020
- 452
- 303
- 53
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verirSelam kızlar. Benim de yarın adet günüm. Şuan ara ara kasigima sancı giriyor o kadar. Normalde bir iki gün önceden lekeleme olurdu. Gebelik testleri negatif geldi hep. Adet olacağım zaman hep sivilce oluşurdu o da yok. Bakalım. İnsan bir umut bekliyor işteyarışması arkadaşlara başarılar dilerim
Ahahha neslii, komedi gibiyim ikide bir gidip bakıyorum, eşime de diyorum banane gitmicem wc ye tutcam çişimi bakmak istemiyorum adet olmussam diye ahaha :) aynen canım bir umut yoksa da durmak yok yola devam sen ne kadardır istiyosun bakalım :) ya da hamile misinKırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verir
Yok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieeeAhahha neslii, komedi gibiyim ikide bir gidip bakıyorum, eşime de diyorum banane gitmicem wc ye tutcam çişimi bakmak istemiyorum adet olmussam diye ahaha :) aynen canım bir umut yoksa da durmak yok yola devam sen ne kadardır istiyosun bakalım :) ya da hamile misin
Canım benim durumu nasıl ozetlemissin yaa varya ayniiYok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieeeo kadar iyi anlayabiliyormmm ki seniii kontroller ne kadar geriyooo dimiii peçeteye bisey gelmemesi sevindiriyooo insanı Allah'ım delirmedennn gelse bebişler yaa
Canim belki bebek vardir hcg yapsana yarin gene bakalımKızlar ovülasyon testiyle hamilelik öğrenen çok olmuş benim adetime 2-3 gün kaldı ve C çizgisi kadar koyu T çizgisi 2 gündür böyle normalde adete yakın olsa bile T çizgisi silik çıkar ?
Eki Görüntüle 2751727
Oldum canm olmaz mıyımmmCanım benim durumu nasıl ozetlemissin yaa varya ayniieşim de diyor sakin ol bu daha ilk deneme diye :) insan ne bilim denediği gibi sanki olacakmış gibi bekliyor o kadar emek var çünkü canım peki kontrol falan oldun mu hormon vs ben bir iki ay daha olmazsa eşimle gitmeyi düşünüyorum
Ohhh en azından sorun yok canım benim demek ki zamanı varmış ondan olmamışOldum canm olmaz mıyımmmultrasyon hormon tahlillerim hepsi yapıldı bisey çıkmadı doktor stresten olmuyodur rahat ol dedi ama bende senin gibi tezcanlıyım malesefff bende aynı senin gibi ilk denemede olur sanıyodum ama olmuyomuş öğrendimmm ama inan her ay kendimde belirti arıyorumm ama bu ay kendime söz verdimmm belirti falan aramak yokkk insan arayınca buluyooo ya
Aynen canm sorun yokta ben babamı kaybettim ondan sonra kendime gelemedim biraz o yüzden stres ve üzüntüden galiba geçen ay döngüm 65 güne kadar çıktı tarlusal verdi doktorum bittikten 5 gün snra oldum eğer döngüm normale dönerse 30 ocak canmOhhh en azından sorun yok canım benim demek ki zamanı varmış ondan olmamışevet normalde de şöyle düşün birşeyin üstüne düştükçe iyice tepiyo, zorlaşıyor terslikler çıkıyor.yani olana kadar kendimizi stresten goturcez bu sefer ondan korkuyorum bat ne zaman seninn
Allah rahmet etsin canım sizlere de sabır versin. Zor bir dönemden geçmişsin o zaman tüm bu yaşadıkların çok normal bence. Olana kadar hem ruhsal hem bedensel toparlanmış olursun hem. En hayırlı ve en güzel zamanda alalım güzel haberlerimizi inşallahAynen canm sorun yokta ben babamı kaybettim ondan sonra kendime gelemedim biraz o yüzden stres ve üzüntüden galiba geçen ay döngüm 65 güne kadar çıktı tarlusal verdi doktorum bittikten 5 gün snra oldum eğer döngüm normale dönerse 30 ocak canm
Amin canm çok saoll. Evet biraz ağrılı zamanlar hala da öyle ama Allah inancımız var isyan etmek haddimize değil sabretmek en güzeli inşallah toparlanıcam ilerde ki bebişim için deAllah rahmet etsin canım sizlere de sabır versin. Zor bir dönemden geçmişsin o zaman tüm bu yaşadıkların çok normal bence. Olana kadar hem ruhsal hem bedensel toparlanmış olursun hem. En hayırlı ve en güzel zamanda alalım güzel haberlerimizi inşallah
HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
@
GEBELİK PLANLAYANLAR BEKLENEN ADET GÜNÜ SONUÇ ben :) Pembeyuvam 05 ocak 2021 B Brave55 @Fdm89 1 ocak 2021 @Bayankirpik17 08 ocak 2021 @pofudukbiri @ymncls1 17 Ocak 2021 @Rbka 17 ocak 2021 @asyaaaa @Songulshn 10 ocak 2021 @Ufukkayra 9-10 ocak 2021 @caglaaaaaa 3 ocak 2021 @mayamina 5 ocak 2021 @ELIF7007 17 OCAK 2021 @Candyy15 29 Aralık 2020 @Kelebekarsub 26 ocak 2021 @Gmzhnr 01.ocak 2021 @blmrc @Hayatlarrr 02 ocak 2021 nillsn 22 ocak 2021 @yamanela 01 ocak 2021 @Nefertitibgm 11 Ocak 2021 NehirPerisi 30 ocak 2021 @Duygu933 31 ocak 2021 @Brccck 08 ocak 2021 @Nil Toprak 13 Ocak 2021 @Muges33 25 Aralık 2020 @Parem 08 ocak 2021 @Xxxppp 14 ocak 2021 @flowerc @ipek_annesi 09 ocak 2021 @yakamoz-91 09 ocak 2021 Cookiie 10 ocak 2021 @brcnyldz13 @Nurse9535 13 ocak 2021 @bitkiselhayat 12 Ocak 2021 @zehroskrmn @ryhnrba 14 ocak 2021 @mucizesinegebe 09 ocak 2021 @Morm 01 Ocak 2021 @Zeze2 09 ocak 2021 @deryam03 02 ocak 2021 @Fdm89 01 ocak 2021 @Minikfaremmm 15 ocak 2021 @adifeklc @Ozlem949 09 ocak 2021 newmoon10 @minok 02 ocak 2021 toffie33 29 Aralık 2020 @Unlu26 04 ocak 2021 @Lovelovelove1 06 ocak 2021 @ugrnrr 10 ocak 2021 @Nosking zehra12 04 ocak 2021 @sutlaacc 03 ocak 2021 nillsn @Feyzaanrr 25 aralık 2020 @Nurcaner66 04 ocak 2021 @TAGA 02 OCAK 2021 @ldh 27 aralık 2020 @Citemik 01 ocak 2021 @Vanessa00 @eymentaa 02 ocak 2021 @Muges33 25 aralık 2020 @kbradlk 18 ocak 2021 @Arelarven 25 Aralık 2020 @Esmeralda-ben 16 ocak 2o21 @sweetdreams1985 25 Ocak 2020 @gizztgr 12 ocak 2021 @yamanela 01 ocak 2021 @sedanur4004 30 aralık 2020 @Afitap_34 17 aralık 2020 @Ggff 04 ocak 2021 @Rabisimm
Ahh aynı belirtileri anlattın.Geçmiş olsun canm kum bende döktüm hatta 1 gece tuvalette yattım nerdeyse gittim bana da kum döküyosn enfeksiyon var dedi bi ilaç verdi ve boll su iç dedi bi süre sonra azaldı çünkü henüz daha sorun yaşamadım gebelik olsa 1.20 den daha fazla çıkardı hatta bu kum mide bulantısı aşırı kusma şişkinlikte yapabilir çünkü bende belirti saymıştım bunları ve bana da serüm takmadan önce beta hcg ye baktırdı ki gebelik varsa takmayalm die ama yoktu
İnşallah canım hayırlısıylaKimyasalın hemen arkasından gebelik gelir derler canım, inşallah bu ay son reglin olur
Regli ağrısı gibi değilmi canımİnşallah canım hayırlısıylabu arada sol kasigim çok batıyor kızlar ve kanamam çok çok fazla kasgımin ağrısından aglicam korkuyorum
İnşallah canım inşallahInsallah duzelir canim prolaktin ilacla hemen dusuyor burdan arkadaslardan bir ayda hemen dusen duydum, ilaci kullaninca normal iliskiye dewammi dr herhangi bisi onerdimi, insallah olur hayirlisiyla tez zamanda
Benim de 22 Ocak bu ay olur UmarımBen regl oldum yeni bat 22 Ocak
Evt canm insan kalben istediği zaman normal bişeyi bile belkide belirti sayıyoruz kendine dikkat et kum'un azalması için bol su iç kesinlikle işe yarıyooo günde en az 2 buçuk litre içiyorm ben gerçi bu aralar o kadar dil ama yine günde 1 lt içiyorm... Allah zamanını biliyodur nie düşünüyormmm umutsuz olmayalımmm o test bir gün yüksek çıkacak Allah'ın izniyleeAhh aynı belirtileri anlattın.İnan kum doktugume değil ama beta nin düşük çıkmasına o kadar üzüldüm ki ..
Ay kendimi gördüm bende sende, dayanamadım yazdım. Bizimde bu 4.denememiz olacak ama her seferinde beklemeye geçtiğim anda kafamı ona yormak, her şeyi belirti sanmak ve dedigin gibi peçetelerle tuvalete girip adet beklwmek ve sonunda geldigindeki husran cok yorucu. Benimde doktorum problem olmadığını stres yapmamak gerektiğini söyledi ama bu mümkün mü yaaYok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieeeo kadar iyi anlayabiliyormmm ki seniii kontroller ne kadar geriyooo dimiii peçeteye bisey gelmemesi sevindiriyooo insanı Allah'ım delirmedennn gelse bebişler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?