Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Benim de yarın adet günüm. Şuan ara ara kasigima sancı giriyor o kadar. Normalde bir iki gün önceden lekeleme olurdu. Gebelik testleri negatif geldi hep. Adet olacağım zaman hep sivilce oluşurdu o da yok. Bakalım. İnsan bir umut bekliyor işte😌 yarışması arkadaşlara başarılar dilerim👏
Kırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verir🐣

Kırmızılar gelene kadar umut vardır inşallah canmmm inşallah Allah gönlümüzdekini verir🐣
Ahahha neslii, komedi gibiyim ikide bir gidip bakıyorum, eşime de diyorum banane gitmicem wc ye tutcam çişimi bakmak istemiyorum adet olmussam diye ahaha :) aynen canım bir umut yoksa da durmak yok yola devam sen ne kadardır istiyosun bakalım :) ya da hamile misin

Ahahha neslii, komedi gibiyim ikide bir gidip bakıyorum, eşime de diyorum banane gitmicem wc ye tutcam çişimi bakmak istemiyorum adet olmussam diye ahaha :) aynen canım bir umut yoksa da durmak yok yola devam sen ne kadardır istiyosun bakalım :) ya da hamile misin
Yok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieee😃 o kadar iyi anlayabiliyormmm ki seniii kontroller ne kadar geriyooo dimiii peçeteye bisey gelmemesi sevindiriyooo insanı Allah'ım delirmedennn gelse bebişler yaa😁😁😁

Yok canm hamiş dilim henüz 7 aydır bende aynı senin gibi her ay deliriyormm oldu mu olacak mı bebiş mi adet mi dieee😃 o kadar iyi anlayabiliyormmm ki seniii kontroller ne kadar geriyooo dimiii peçeteye bisey gelmemesi sevindiriyooo insanı Allah'ım delirmedennn gelse bebişler yaa😁😁😁
Canım benim durumu nasıl ozetlemissin yaa varya aynii 🤩 🤩 eşim de diyor sakin ol bu daha ilk deneme diye :) insan ne bilim denediği gibi sanki olacakmış gibi bekliyor o kadar emek var çünkü 🤪🤪 canım peki kontrol falan oldun mu hormon vs ben bir iki ay daha olmazsa eşimle gitmeyi düşünüyorum

Canım benim durumu nasıl ozetlemissin yaa varya aynii 🤩 🤩 eşim de diyor sakin ol bu daha ilk deneme diye :) insan ne bilim denediği gibi sanki olacakmış gibi bekliyor o kadar emek var çünkü 🤪🤪 canım peki kontrol falan oldun mu hormon vs ben bir iki ay daha olmazsa eşimle gitmeyi düşünüyorum
Oldum canm olmaz mıyımmm😂 ultrasyon hormon tahlillerim hepsi yapıldı bisey çıkmadı doktor stresten olmuyodur rahat ol dedi ama bende senin gibi tezcanlıyım malesefff 😂😁 bende aynı senin gibi ilk denemede olur sanıyodum ama olmuyomuş öğrendimmm ama inan her ay kendimde belirti arıyorumm ama bu ay kendime söz verdimmm belirti falan aramak yokkk insan arayınca buluyooo ya😊

Herkese merhaba benim de sekiz Ocak adet tarihim altı aydır bekliyoruz. İnşallah bu ay olur. Ama ovulasyon testi şuanda koyu çıkması gerekir mi? Şuan silik olarak çıkıyor.

Oldum canm olmaz mıyımmm😂 ultrasyon hormon tahlillerim hepsi yapıldı bisey çıkmadı doktor stresten olmuyodur rahat ol dedi ama bende senin gibi tezcanlıyım malesefff 😂😁 bende aynı senin gibi ilk denemede olur sanıyodum ama olmuyomuş öğrendimmm ama inan her ay kendimde belirti arıyorumm ama bu ay kendime söz verdimmm belirti falan aramak yokkk insan arayınca buluyooo ya😊
Ohhh en azından sorun yok canım benim demek ki zamanı varmış ondan olmamış 😌 evet normalde de şöyle düşün birşeyin üstüne düştükçe iyice tepiyo, zorlaşıyor terslikler çıkıyor.yani olana kadar kendimizi stresten goturcez bu sefer ondan korkuyorum 🤸🤸 bat ne zaman seninn

Ohhh en azından sorun yok canım benim demek ki zamanı varmış ondan olmamış 😌 evet normalde de şöyle düşün birşeyin üstüne düştükçe iyice tepiyo, zorlaşıyor terslikler çıkıyor.yani olana kadar kendimizi stresten goturcez bu sefer ondan korkuyorum 🤸🤸 bat ne zaman seninn
Aynen canm sorun yokta ben babamı kaybettim ondan sonra kendime gelemedim biraz o yüzden stres ve üzüntüden galiba geçen ay döngüm 65 güne kadar çıktı tarlusal verdi doktorum bittikten 5 gün snra oldum eğer döngüm normale dönerse 30 ocak canm

Aynen canm sorun yokta ben babamı kaybettim ondan sonra kendime gelemedim biraz o yüzden stres ve üzüntüden galiba geçen ay döngüm 65 güne kadar çıktı tarlusal verdi doktorum bittikten 5 gün snra oldum eğer döngüm normale dönerse 30 ocak canm
Allah rahmet etsin canım sizlere de sabır versin. Zor bir dönemden geçmişsin o zaman tüm bu yaşadıkların çok normal bence. Olana kadar hem ruhsal hem bedensel toparlanmış olursun hem. En hayırlı ve en güzel zamanda alalım güzel haberlerimizi inşallah ❤️

Allah rahmet etsin canım sizlere de sabır versin. Zor bir dönemden geçmişsin o zaman tüm bu yaşadıkların çok normal bence. Olana kadar hem ruhsal hem bedensel toparlanmış olursun hem. En hayırlı ve en güzel zamanda alalım güzel haberlerimizi inşallah ❤️
Amin canm çok saoll. Evet biraz ağrılı zamanlar hala da öyle ama Allah inancımız var isyan etmek haddimize değil sabretmek en güzeli inşallah toparlanıcam ilerde ki bebişim için de🐣 Allahım bizlere en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın inşallahhhh💜Rabbim kimseyr evlat yokluğuyla sınamasın

Bat 29 Ocak inşallah gelmez hamiş.kalirim.benide listeye eklermisiniz 2021 hepimize iyi gelsin inşallah her ay testlerde tek çizgi görmek mahvediyor beni iyice

HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA 🤰❤️
@
GEBELİK PLANLAYANLARBEKLENEN ADET GÜNÜSONUÇ
ben :) Pembeyuvam Pembeyuvam 05 ocak 2021
B Brave55
@Fdm891 ocak 2021
@Bayankirpik1708 ocak 2021
@pofudukbiri
@ymncls117 Ocak 2021
@Rbka17 ocak 2021
@asyaaaa
@Songulshn10 ocak 2021
@Ufukkayra9-10 ocak 2021
@caglaaaaaa3 ocak 2021
@mayamina5 ocak 2021
@ELIF700717 OCAK 2021
@Candyy1529 Aralık 2020
@Kelebekarsub26 ocak 2021
@Gmzhnr01.ocak 2021
@blmrc
@Hayatlarrr02 ocak 2021
nillsn nillsn 22 ocak 2021
@yamanela01 ocak 2021
@Nefertitibgm11 Ocak 2021
NehirPerisi NehirPerisi 30 ocak 2021
@Duygu93331 ocak 2021
@Brccck08 ocak 2021
@Nil Toprak13 Ocak 2021
@Muges3325 Aralık 2020
@Parem08 ocak 2021
@Xxxppp14 ocak 2021
@flowerc
@ipek_annesi09 ocak 2021
@yakamoz-9109 ocak 2021
Cookiie Cookiie 10 ocak 2021
@brcnyldz13
@Nurse953513 ocak 2021
@bitkiselhayat12 Ocak 2021
@zehroskrmn:anneadayı:
@ryhnrba14 ocak 2021
@mucizesinegebe09 ocak 2021
@Morm01 Ocak 2021
@Zeze209 ocak 2021
@deryam0302 ocak 2021
@Fdm8901 ocak 2021
@Minikfaremmm15 ocak 2021
@adifeklc
@Ozlem94909 ocak 2021
newmoon10 newmoon10
@minok02 ocak 2021
toffie33 toffie33 29 Aralık 2020
@Unlu2604 ocak 2021
@Lovelovelove106 ocak 2021
@ugrnrr10 ocak 2021
@Nosking:anneadayı:
zehra12 zehra12 04 ocak 2021
@sutlaacc03 ocak 2021
nillsn nillsn
@Feyzaanrr25 aralık 2020
@Nurcaner6604 ocak 2021
@TAGA02 OCAK 2021
@ldh27 aralık 2020
@Citemik01 ocak 2021
@Vanessa00
@eymentaa02 ocak 2021
@Muges3325 aralık 2020
@kbradlk18 ocak 2021
@Arelarven25 Aralık 2020
@Esmeralda-ben16 ocak 2o21
@sweetdreams198525 Ocak 2020
@gizztgr12 ocak 2021
@yamanela01 ocak 2021
@sedanur400430 aralık 2020
@Afitap_3417 aralık 2020
@Ggff04 ocak 2021
@Rabisimm

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Aranızda maalesef kırmızıları görenler olursa hepinizi şubat topiğine beklerim :)

Geçmiş olsun canm kum bende döktüm hatta 1 gece tuvalette yattım nerdeyse gittim bana da kum döküyosn enfeksiyon var dedi bi ilaç verdi ve boll su iç dedi bi süre sonra azaldı çünkü henüz daha sorun yaşamadım gebelik olsa 1.20 den daha fazla çıkardı hatta bu kum mide bulantısı aşırı kusma şişkinlikte yapabilir çünkü bende belirti saymıştım bunları ve bana da serüm takmadan önce beta hcg ye baktırdı ki gebelik varsa takmayalm die ama yoktu
Ahh aynı belirtileri anlattın. 😔 İnan kum doktugume değil ama beta nin düşük çıkmasına o kadar üzüldüm ki ..

İnşallah canım hayırlısıyla 🙏 bu arada sol kasigim çok batıyor kızlar ve kanamam çok çok fazla kasgımin ağrısından aglicam korkuyorum
Regli ağrısı gibi değilmi canım

Insallah duzelir canim prolaktin ilacla hemen dusuyor burdan arkadaslardan bir ayda hemen dusen duydum, ilaci kullaninca normal iliskiye dewammi dr herhangi bisi onerdimi, insallah olur hayirlisiyla tez zamanda
İnşallah canım inşallah 🙏🏻Yok bana ilaç yazmadı canım öbür ayda bi bakalım ona göre dedi bazen strese bağlı vs yükselebiliyor dedi

Ahh aynı belirtileri anlattın. 😔 İnan kum doktugume değil ama beta nin düşük çıkmasına o kadar üzüldüm ki ..
Evt canm insan kalben istediği zaman normal bişeyi bile belkide belirti sayıyoruz kendine dikkat et kum'un azalması için bol su iç kesinlikle işe yarıyooo günde en az 2 buçuk litre içiyorm ben gerçi bu aralar o kadar dil ama yine günde 1 lt içiyorm... Allah zamanını biliyodur nie düşünüyormmm umutsuz olmayalımmm o test bir gün yüksek çıkacak Allah'ın izniylee😊

Ay kendimi gördüm bende sende, dayanamadım yazdım. Bizimde bu 4.denememiz olacak ama her seferinde beklemeye geçtiğim anda kafamı ona yormak, her şeyi belirti sanmak ve dedigin gibi peçetelerle tuvalete girip adet beklwmek ve sonunda geldigindeki husran cok yorucu. Benimde doktorum problem olmadığını stres yapmamak gerektiğini söyledi ama bu mümkün mü yaa 😀😀

Back