Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kanda ver garantiii olsun çizgilerde koyulaşma varsa yükseliyo demektir kan ver için rahat eder en azındannn çaok sevindim sizin adınıza inşallah vardır bide bem şuna güveniyormmm bu güne kadar çok test yaptım hiç hayalet çizgi bile görmedim ki bebekte yoktu zaten eğer belirmişse bi sebebi vardır... inşallah o sebepte bebiştir ve seninledir🐣
Çokk teşekkür ederim o kadar umutsuzdum ki test yapıyım da aklımdan cıksın nasıl olsa negatif cıkcak diyordum 3 yıldır hep negatif hep predictor testi aldım hiçbirinde böyle cizgi görmedim bidaha ki ay tüp bebeğe gidicektim inşallah tabi hamileyimdir pazartesi kan testine gidicem

Çokk teşekkür ederim o kadar umutsuzdum ki test yapıyım da aklımdan cıksın nasıl olsa negatif cıkcak diyordum 3 yıldır hep negatif hep predictor testi aldım hiçbirinde böyle cizgi görmedim bidaha ki ay tüp bebeğe gidicektim inşallah tabi hamileyimdir pazartesi kan testine gidicem
İnşallahhh canm benimmm yaa böyle olumlu pozitifler görünce o kadar mutlu oluyormmm ki anlatamam bende 7 aydır deniyormmm hiç böyle çizgi göremedim o yüzden öyle düşünüyormmm olumlu düşünüyormmm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonucu yaz burayaa merak ederim ben 😊😊

Bence kanda ver garantiii olsun çizgilerde koyulaşma varsa yükseliyo demektir kan ver için rahat eder en azındannn çaok sevindim sizin adınıza inşallah vardır bide bem şuna güveniyormmm bu güne kadar çok test yaptım hiç hayalet çizgi bile görmedim ki bebekte yoktu zaten eğer belirmişse bi sebebi vardır... inşallah o sebepte bebiştir ve
İnşallahhh canm benimmm yaa böyle olumlu pozitifler görünce o kadar mutlu oluyormmm ki anlatamam bende 7 aydır deniyormmm hiç böyle çizgi göremedim o yüzden öyle düşünüyormmm olumlu düşünüyormmm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonucu yaz burayaa merak ederim ben 😊😊
Sen daha cok yenisin hiç kafana takma stres yapma ben bu ay hic bı sıkıntıyı takmadım cok mutluydum bu ay gerçekten olursa olur olmazsa olmaz diyodum stres herşeyi engelliyo 3 yıl dile kolay aşılama bile yaptırdım tutmadı tabi inşallah hamileyimdir. Rabbim isteyen herkese versin canım. Sonucu mutlaka yazıcam 🤲🏻

Sen daha cok yenisin hiç kafana takma stres yapma ben bu ay hic bı sıkıntıyı takmadım cok mutluydum bu ay gerçekten olursa olur olmazsa olmaz diyodum stres herşeyi engelliyo 3 yıl dile kolay aşılama bile yaptırdım tutmadı tabi inşallah hamileyimdir. Rabbim isteyen herkese versin canım. Sonucu mutlaka yazıcam 🤲🏻
İnşallah canmmm Allah gönlüne göre versin😊🐣

Kızlar ovülasyon testiyle hamilelik öğrenen çok olmuş benim adetime 2-3 gün kaldı ve C çizgisi kadar koyu T çizgisi 2 gündür böyle normalde adete yakın olsa bile T çizgisi silik çıkar ?
98520B77-D07E-47D9-8D19-03FEABA5B2C3.jpeg

Kızlar ovülasyon testiyle hamilelik öğrenen çok olmuş benim adetime 2-3 gün kaldı ve C çizgisi kadar koyu T çizgisi 2 gündür böyle normalde adete yakın olsa bile T çizgisi silik çıkar ?
Eki Görüntüle 2751727
Vallahi koyu bu ya adete 2 3 gün kala yumurtlamiycanıza göre biseyler var galiba gebelik testiniz yok mu birde ondan baksakk ama evt ovu ile öğrenen de oluyomuş genelde ama bazılarıda adete yakın hormonları yükseldiğini söylüyor ondan da böyle çıkmış olabilir inşallah gebeliktendir ama

yeni bat 28 ocak ben regl oldum bu sabah silik çizgiler boşa çıktı bu ay kendimi tutabilirsem idrar testini günüme kadar yapmıcam ve 10 dk sonra atıp bakmak yok benide bu ayki listeye ekleyebilirmisiniz ALLAH herkezin gönlündekini nasip etsin bu yeni yılda

Bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım 😔😔

Çok üzüldüm aynısı başıma geldi yemin ederim kendimde 15 e yakın belirti bulmustum hatta adetim 15 gün gecikti ama yoktu.. artk kendimi dinlemiyorm ve belirti aramıyorm aradığın zmn psikolojik buluyosn çünküüü rahat ol canm inşallah allah bize de verir bebişlerr😄😄
İnşallah canım hayırlısıyla

Kızlar buraya bakın lütfen 1. Resim erken gebelik testi olan 2. Side ovülasyon testim normalde ikinci çizgi kalın olmaması lazım sizce ?
Eki Görüntüle 2751095
Hamile kalınca ovulasyon hep koyu çıkıyormuş diye biliyorum gebelik testinde de var gibi duruyor :dua:Çok sevindim adına inşallah kanda da görürsün kalbini de duyarsın sağlıkla kucağına alırsın :KK200:

Aminnn sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim isteyen herkese içinde banada inşallah 🙏🏻🙏🏻30 yaşındayım canım yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz ama o arada ilişkiler kara düzendi 3 aydır ovülasyon testi kullanıyorum bakalım Allah nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Ben geçen ay gittim doktora fsh tsh lh progesteron testesteronda sıkıntı yok dedi doktor ama prolaktin yüksek çıktı 35.Onun içinde ilaç hemen başlamayalım önümüzdeki ay da bakalım dedi doktor
Insallah duzelir canim prolaktin ilacla hemen dusuyor burdan arkadaslardan bir ayda hemen dusen duydum, ilaci kullaninca normal iliskiye dewammi dr herhangi bisi onerdimi, insallah olur hayirlisiyla tez zamanda

Kızlar merhaba hepimizin yeni yılını kutluyorum.Beni hatırlarsanız en son bata birkac gün kala silik çizgi görmüştüm ve birkaç gün önce kan tahlili yaptiracaktm fakat ikinci bir test yaptığımda hiç bir çizgi çıkmayınca gitmedim tahlile ve bu sabah adet oldum.size kesinlikle şunu demeliyim ki bütün gebelik belirtilerini yaşadım kendimce tamamen psikolojik olduğunu anladm beynimiz bize oyun oynuyor ve biz de ona göre yorumluyoruz üzüldüm ama hayırlısı Allah'ım en iyisini bilir hakkımızda hayırlısı hepimizin 🙏
Canim brn ilk denedigim ay basim dondu esim tuttu akli insanin orda olunca beyin her belirtiyi gercek gosteriyo seni cok iyi anliyorum, insallah rabbim tez zamanda verir saglikla ❤️💗

Adete 3 gün kaldı. Bugün rahatsızlandım. Mide bulantım vardı ve sık idrara çıkıyordum. Bu sebepten acile gittik. Kum dokuyormusum ve bakteri varmış idrar yollarında. Beta ya baktık 1.20 çıktı. Gebelik olsa 3 gün önceden biraz da olsa yüksek olurdu değil mi?

Adete 3 gün kaldı. Bugün rahatsızlandım. Mide bulantım vardı ve sık idrara çıkıyordum. Bu sebepten acile gittik. Kum dokuyormusum ve bakteri varmış idrar yollarında. Beta ya baktık 1.20 çıktı. Gebelik olsa 3 gün önceden biraz da olsa yüksek olurdu değil mi?
Geçmiş olsun canm kum bende döktüm hatta 1 gece tuvalette yattım nerdeyse gittim bana da kum döküyosn enfeksiyon var dedi bi ilaç verdi ve boll su iç dedi bi süre sonra azaldı çünkü henüz daha sorun yaşamadım gebelik olsa 1.20 den daha fazla çıkardı hatta bu kum mide bulantısı aşırı kusma şişkinlikte yapabilir çünkü bende belirti saymıştım bunları ve bana da serüm takmadan önce beta hcg ye baktırdı ki gebelik varsa takmayalm die ama yoktu

Selam kızlar. Benim de yarın adet günüm. Şuan ara ara kasigima sancı giriyor o kadar. Normalde bir iki gün önceden lekeleme olurdu. Gebelik testleri negatif geldi hep. Adet olacağım zaman hep sivilce oluşurdu o da yok. Bakalım. İnsan bir umut bekliyor işte😌 yarışması arkadaşlara başarılar dilerim👏

Back