Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya bakın lütfen 1. Resim erken gebelik testi olan 2. Side ovülasyon testim normalde ikinci çizgi kalın olmaması lazım sizce ?
Eki Görüntüle 2751095
Tekrar yumurtluyor olabilirsin kuzum regle kac gün var ben net çizgi goremedim kamerada silik çizgiler pek belli olmuyor eğer sen görüyorsan 2 3 gün sonra tekrarla testini

Canim ovulasyon testini gebelik belli olsun diyede yapiyolar sen ne icin yaptin ovulasyon icinse benimde ilki kadar koyu oluyordu ama yakin oluyodu sormak istedigin buysaerken gebelikte varmi diye soruyosan ben tam secemiyorum gunun gecince bekle yap gene at bakalim canim insallah vardir senin regli 2ocak felan deilmiydi❤️❤️
4 Ocak

Erken gebelik testinde belli oluyor diyolar ama ben hic yapmadigim icin net bilmiyorum ama durabilirsen gununde yapsan normal testte net cikar tabi cok zor beklemek ama tekrar test yaparsan yada kan werirsen haber ver canim

Vallahi ben biter bitmez başladım çünkü yakın arkadaşım bebek düşünürken uygulamaya göre hareket etti ve 5 ay olmadı ovu ile takip etti uygılamaya göre 17. Günde yumurtladığını sanıyomuş meğerse adettin 11.günü yumurtuyomuş gerçi her ay farklılık gösterebilirmiş yumurtlama.. ama net olsun diyosanız adet bitiminden hemen sonra başlayın
Bugün başladım çok silik bı çizgi gördüm inşallah kaçırmamışımdır 🤔

Arkadaşlar merhaba, 20.günde progesteron test sonucum 27,50 çıktı, geçen ay yumurtlama olmuştu 17 çıkmıştı. Hamile değildim. Şimdi geçen aya göre baya yüksek, bu sizce belirti gibi bişey olabilir mi?

Sizce varmı??

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-31-22-34-37-805_com.miui.gallery.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 51
5 ocak bat, ilaç içmem gerektiği için test yaptım bugün gündüz yasmıştım buraya ama resmi ekliyemedim.. yarım saat sonra baktığımda gördüm çizgiyi

Bugün başladım çok silik bı çizgi gördüm inşallah kaçırmamışımdır 🤔
Adetün bittikten kaç gün sonra başladın hergün yap koyulaşıcakmı takit et ben hergün aynı saatte yapıyorum birde yapmadan 2 saat önce sıvı veya katı hiç bisey yiyip içmiyorum

Adetün bittikten kaç gün sonra başladın hergün yap koyulaşıcakmı takit et ben hergün aynı saatte yapıyorum birde yapmadan 2 saat önce sıvı veya katı hiç bisey yiyip içmiyorum
Yaparken dikkat ediyorum. bugün adetin bitisinin 4.gunu bugün başladım inşallah kaçırmamışımdır

Yaparken dikkat ediyorum. bugün adetin bitisinin 4.gunu bugün başladım inşallah kaçırmamışımdır
4.gün ise kaçırmamışsndır henüz yapmaya devammm😄bende adetin 6.gününden yapmaya başladım bugün 11 .gün hala pik göremedim ama devam edicemm yapmaya görene kadar

Ben ilk oğluma soğan kürü ve incir havuç kürü ile hamile kaldım ibrahim Saraçoğlunun
Bende oğluma soğan kürü ile hamile kaldım ama şimdi 1 yasında ve emiyo o yüzden soğan kürü yapamıyorum canım emmeseydi ilk onu yapacaktım yine
Eşimdede sorun var o yüzden 2. Yi istiyoruz bekletmeden allahın izniyle

Bende oğluma soğan kürü ile hamile kaldım ama şimdi 1 yasında ve emiyo o yüzden soğan kürü yapamıyorum canım emmeseydi ilk onu yapacaktım yine
Eşimdede sorun var o yüzden 2. Yi istiyoruz bekletmeden allahın izniyle
Emzirirken soğan kürü zararlı değil diye biliyorum aksine prolaktini artırıyor bir miktar süt artışı yapar diye biliyorum yanlışı değilse

Back