Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar benim bat 17 Aralık'ti ama 11 gün gecikmeyle 28 Aralık'ta oldum şimdi normalde 28 günde bir adet oluyorum ya benim bat 25 ocakta olması gerekiyor bugünden itibaren sayarsak ama telefon uygulaması taa 2 şubata atmış bat tarihini ben hangisini dikkate alayım

Sakın uygulamaya inanma sakın ovülasyon testi alsana kuzum madem regl günlerinde bir karmaşık var yumurtladığın tarihi bilemezsin ki

Bugün erken gebelik testi yaptım, hiç bir belirtide yoktu tamamen meraktan sonuç negatif zaten bata 12 var. Test şirketleri parayı ben gibiler yüzünden 5e katlar Bile bile test yaptım ya kendime gülüyorum

Arkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi

Arkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi
Siz direk kadın doğuma gidin, kan alıp vitamin yazar :) hayırlı olsun

Kızlar merhaba benimde bat takvime göre 2 ocak ama 2 gün öne gelir hep. Dün dayanamdım test yaptım negatif çıktı ama bu ay aşırı sancım var yani diğerlerine göre farklı ve ben nolur nolmaz diye 3 hafta önce bugüne kadın doğuma randevu almıştım (pandemiden dolayı çok zor alınıyor) saat 11 de randevum. Gidince gebelik durumu olabilir diyip beta ya baktırcam bi ay ölecemm yaa. Olursa eğer 2. Ci gebeliğim 3 yasinda oglum var onda 4 gün kala cikmisti ve böyle stresli gecmemisti bide calisiyordum zaman anlayamamistim simdi evdeyim hapsursam hamileyim diyecek hale geldim allah herkese hayirli haberler versin bu ay insallah

Eğer herhangi sağlık problemin yoksa önce sağlık ocağına git canim istersen hayırlı olsun testin fotoğrafını atabilirmisin

Eğer herhangi sağlık problemin yoksa önce sağlık ocağına git canim istersen hayırlı olsun testin fotoğrafını atabilirmisin
Simdi saglik ocagina geldim dr kan tahlili yapicakmis, testi yukleyemedim ama ikinci cizgide hemen cikti ve cok net, tesekkurler

Sakın uygulamaya inanma sakın ovülasyon testi alsana kuzum madem regl günlerinde bir karmaşık var yumurtladığın tarihi bilemezsin ki
Normalde duzenliydim bu aralık ayında doktora da gittim biseyin yok dedi ve çocuk denemesi yaptık ilk kez bu kadar gecikme oldu bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum da ama bu gecikmeyi yokmus gibi yine 28 günde bir olarakmi hesaplicam

en yakın bir sağlık kurulıuşuna git kuzum sonuçları bizimle paylaş
Tamm canim saglik ocagina gittim sonuçlar yarin cikicakmis yazarim iyiki warsiniz hicbisi bilmiyodum ovulasyon testinj ilk buralarda duydum bilgi veren herkesten allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…