- 8 Kasım 2019
- 20.635
- 36.101
- 598
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonucu alırsınÖnce hormon testleri istiyor sonra gereken duruma göre tedavi vs ilaç veriyor bende öyleydi
İnşALLAH hepimiz için güzel olurÇok teşekkür ederim inşallah güzel sonucu alırsın
Hatırlarsan benim silik çizgim çıkmıştı bat bugün 29yani yarın kan vercem sizlere dönüş yaparım sonucu dua edin kızlarArkadaşlar BAT tarihi 25-26-27-28-29-30 Aralık olanlar durumunuz nedir bilgi veriniz lütfen
Ayyyyy çok heyecanlı yaHatırlarsan benim silik çizgim çıkmıştı bat bugün 29yani yarın kan vercem sizlere dönüş yaparım sonucu dua edin kızlar
Sakın uygulamaya inanma sakın ovülasyon testi alsana kuzum madem regl günlerinde bir karmaşık var yumurtladığın tarihi bilemezsin kiİyi geceler kızlar benim bat 17 Aralık'ti ama 11 gün gecikmeyle 28 Aralık'ta oldum şimdi normalde 28 günde bir adet oluyorum ya benim bat 25 ocakta olması gerekiyor bugünden itibaren sayarsak ama telefon uygulaması taa 2 şubata atmış bat tarihini ben hangisini dikkate alayım
Siz direk kadın doğuma gidin, kan alıp vitamin yazar :) hayırlı olsunArkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi
Canim kizlar saaglik ocaginada gidiyordu gunum gecti diyemi net diyemi dr gidim direkSiz direk kadın doğuma gidin, kan alıp vitamin yazar :) hayırlı olsun
Eğer herhangi sağlık problemin yoksa önce sağlık ocağına git canim istersen hayırlı olsun testin fotoğrafını atabilirmisinArkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi
Simdi saglik ocagina geldim dr kan tahlili yapicakmis, testi yukleyemedim ama ikinci cizgide hemen cikti ve cok net, tesekkurlerEğer herhangi sağlık problemin yoksa önce sağlık ocağına git canim istersen hayırlı olsun testin fotoğrafını atabilirmisin
Normalde duzenliydim bu aralık ayında doktora da gittim biseyin yok dedi ve çocuk denemesi yaptık ilk kez bu kadar gecikme oldu bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum da ama bu gecikmeyi yokmus gibi yine 28 günde bir olarakmi hesaplicamSakın uygulamaya inanma sakın ovülasyon testi alsana kuzum madem regl günlerinde bir karmaşık var yumurtladığın tarihi bilemezsin ki
Hayırlı olsun, bizler içinde dua etArkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi
Tesekkurler canim, dualarmda zaten tum isteyen arkadaslarim, rabbim herkese yasatsinHayırlı olsun, bizler içinde dua et
canım sen daha önceden test yapıp negatif çıkmıştı dimi ama belirtiler var hissediyorum demiştinHatırlarsan benim silik çizgim çıkmıştı bat bugün 29yani yarın kan vercem sizlere dönüş yaparım sonucu dua edin kızlar
en yakın bir sağlık kurulıuşuna git kuzum sonuçları bizimle paylaşArkadaslar regli gunum 27si idi bugun hcg test yaptim iki cizgi direk belirdi,cok heyecanliyim allahin izniyle ilk olucak simi ne yapmam lazim nolur yardim edin bana, dr mu saglik ocagimi
Tamm canim saglik ocagina gittim sonuçlar yarin cikicakmis yazarim iyiki warsiniz hicbisi bilmiyodum ovulasyon testinj ilk buralarda duydum bilgi veren herkesten allah razi olsunen yakın bir sağlık kurulıuşuna git kuzum sonuçları bizimle paylaş
sende bizlere dua et kuzum :)Tamm canim saglik ocagina gittim sonuçlar yarin cikicakmis yazarim iyiki warsiniz hicbisi bilmiyodum ovulasyon testinj ilk buralarda duydum bilgi veren herkesten allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?