- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Sat tarihim 5 araiık çünkü. Bat 02 ocak. Adetten sonra 12. Günü yumurtluyorum hep böyleydi.17 siyse nasıl regle 5 gün var30 u yada 1 i regli olmanız gerekmez mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat tarihim 5 araiık çünkü. Bat 02 ocak. Adetten sonra 12. Günü yumurtluyorum hep böyleydi.17 siyse nasıl regle 5 gün var30 u yada 1 i regli olmanız gerekmez mi
Kacıncı gün gördünüz derkenmesela adetle bir sayarsak kaçıncı gün gördünüz ondan sonra test için tahmin yapıcam da
Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra regli olunur diyorlardı ondan sordumSat tarihim 5 araiık çünkü. Bat 02 ocak. Adetten sonra 12. Günü yumurtluyorum hep böyleydi.
Ben erken yumuttluyorum yapsam cıkar mı acaba bilemedimNormalde yumurtlamadan 14 gün sonra regli olunur diyorlardı ondan sordum
Yani adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtlama gördünüzKacıncı gün gördünüz derken![]()
Adetin 12. Günü yani ayın 17 siYani adeti 1 sayarsak kaçıncı gün yumurtlama gördünüz
canııııım pes etmek yoooook üzülme lütfenBenide listeye yazın arkadaslar bugün âdet oldum .. BAT 24 OCAK![]()
Tamam siz erken yumurtlamışsınız erken gebelik testi yaparsınız çıkarAdetin 12. Günü yani ayın 17 si
Bence yarın ilk idrarla yapmalısıııııın kuzumSlm kilzar dun regli gunumdu henuz olmadim test ne zaman yapmak mantikli hep geliyo saniyorum gidiyorum wc ye gelmemis
Eşime test aldırdım sabahtan yapacam sabahta olmaz şimdiTamam siz erken yumurtlamışsınız erken gebelik testi yaparsınız çıkar
Ay demeBence yarın ilk idrarla yapmalısıııııın kuzum
kuzum belirtilerin var mıEşime test aldırdım sabahtan yapacam sabahta olmaz şimdi![]()
Evet agizimda tat yok. Sürekli gaz varkuzum belirtilerin var mı
kuzum yarın bize haber ver olur mu merak ederizEvet agizimda tat yok. Sürekli gaz varbide ara ara kasıklarımda ağrı ve batma. Bide göğüs hasssiyeti.
Tabiki veririm mutlakakuzum yarın bize haber ver olur mu merak ederiz![]()
Önce hormon testleri istiyor sonra gereken duruma göre tedavi vs ilaç veriyor bende öyleydiKızlar ben bişey sormak istiyorum. Bu ayda olmazsa klomen tedavisi isticem doktordan. Bu tedaviye başlamadan hormon tahlilleri yapılıyormu yoksa adetin 3. 4. Günlerinde gittiğimizde doktor direk ilaca başlıyormu?