- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
7 dk içinde canımCanım bu ikinci silik çizgi hemen mı çikti yani testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 dk içinde canımCanım bu ikinci silik çizgi hemen mı çikti yani testi yaptıktan ne kadar süre sonra çıktı
Canım var gibi inşallah vardır ama bence kan tahlili yaptir7 dk içinde canım
Canım yarın ilk idrarla tekrar yapayım çıkarsa kan vereceğimCanım var gibi inşallah vardır ama bence kan tahlili yaptir
Aynen ya bende senin gibi karışık duygular içindeyim. Sende yeni mi evlisinBende ilk defa bu ay denemeye başladım çok korkuyorum hamilelikten çokta heyecanlıyım öyle karışık duygular içindeyim ki bat 25 Aralık acaba olacak mı olmayacak mı geçmiyor gün. Olsa korkuyorum olmasa üzülürüm gibi de bilmiyorum. Hayırlısı olsun.
Yaa bende de durumlar aynı. Ben aslında ocak ayı için planlıyordum hatta bat 13 ocak diye listeye girdim. Bu ay bikaç kez tam korunmamıştık 17 aralık adet olacaktım olamadım daha. Bat günü test yaptım negatif ve benim hiç gecikme olmaz 27 28 günde olurum mutlaka. Neden böyle oldu acaba bide oldum diyorum ıslaklık hissediyorum wc gidiyorum akıntı gelmiş sadece.Malesef henüz olmad predictor erken gebelik testi yaptım akşam oda negatif cikti
Bende umraniyedeyim canim. Emseydemi dr un, genelde ordan memnun olan cok ama bana uzak oralar umraniye carsida birkac tane war arastirip birine gidicem sanirsam yada belki zeynep kamil medipoldeki hic test tahlil yapmadan istersen asilama yapim dedi ordan bi huylandim sen sanslisin dr un iyiymisAaaa bende İstanbul pendikteyim ilk gittiğim doktorumdan memnun kalmadım bende anlamadım bakması gerekiyordu ikinci doktorumdan çok çok memnunum evet çok ara verdim pişmanmıyım evet pişmanım ama kardeşi olmalı ben ikinci çocuğu hiç düşünmemiştim son bir yıla kadar![]()
Aynı aynı bende öyleyim profldoktor diye bir test varmış sabah yapacağım artık pazartesiye kadar hasta olmazsam kan verecgimYaa bende de durumlar aynı. Ben aslında ocak ayı için planlıyordum hatta bat 13 ocak diye listeye girdim. Bu ay bikaç kez tam korunmamıştık 17 aralık adet olacaktım olamadım daha. Bat günü test yaptım negatif ve benim hiç gecikme olmaz 27 28 günde olurum mutlaka. Neden böyle oldu acaba bide oldum diyorum ıslaklık hissediyorum wc gidiyorum akıntı gelmiş sadece.
Her gece rüyamda test yapıyorum pozitifYaa bende de durumlar aynı. Ben aslında ocak ayı için planlıyordum hatta bat 13 ocak diye listeye girdim. Bu ay bikaç kez tam korunmamıştık 17 aralık adet olacaktım olamadım daha. Bat günü test yaptım negatif ve benim hiç gecikme olmaz 27 28 günde olurum mutlaka. Neden böyle oldu acaba bide oldum diyorum ıslaklık hissediyorum wc gidiyorum akıntı gelmiş sadece.
Kaç çıktı prolaktininiz? Benim 39 di yüksek mi acaba?Ben de 36 yaşındayım yedi aydır olmayınca doktora gittim Prolaktin hormonum yüksek çıktı bir çok tahlil falan yapıldı bu ay Prolaktin hormonum seviyesi düşmüş bu ay kendiliğine demeyeceğiz olmazsa önümüzdeki ay ilaç başlayacak doktorum umarım yaştan kaynaklanan bir sorun olmaz bizim için
Ya bende de bat a iki üç gün kala biraz adet olcakmışım gibi ağrılar oldu bide yatarken sağa sola dönerken falan böyle bir ağrı batma gibi şeyler oluyordu o yüzden bat günü test yaptım ama negatif. Şimdi de hiç ağrım falan yok. Hiç adet belirtisi de yok sanki hiç olmucakmışım gibi. Acaba sonradan pozitif olabilir mi ya kafam karışık valla. Bat a 8 gün kala bile öğrenen oluyor bizim tam gününde negatif. Sabah test sonucunu yaz merak ettim benim daha yapmaya cesaretim yok daHer gece rüyamda test yapıyorum pozitifoğluma hep Bebek alırsak oda takımı alicam sana büyük dolap alicam derdim bir takım gösterdim güzel ama kardeşimin kıyafetleri sigarmi dedi Bebek alırsak demedi
diyorum acaba cocugada malum mu oluyor iki gün oldu ve artık ağrım flan da yok
Sağ gogsumun içinde ağrı var şuan dokununcaYa bende de bat a iki üç gün kala biraz adet olcakmışım gibi ağrılar oldu bide yatarken sağa sola dönerken falan böyle bir ağrı batma gibi şeyler oluyordu o yüzden bat günü test yaptım ama negatif. Şimdi de hiç ağrım falan yok. Hiç adet belirtisi de yok sanki hiç olmucakmışım gibi. Acaba sonradan pozitif olabilir mi ya kafam karışık valla. Bat a 8 gün kala bile öğrenen oluyor bizim tam gününde negatif. Sabah test sonucunu yaz merak ettim benim daha yapmaya cesaretim yok da![]()
Yaptım yaptımYa bende de bat a iki üç gün kala biraz adet olcakmışım gibi ağrılar oldu bide yatarken sağa sola dönerken falan böyle bir ağrı batma gibi şeyler oluyordu o yüzden bat günü test yaptım ama negatif. Şimdi de hiç ağrım falan yok. Hiç adet belirtisi de yok sanki hiç olmucakmışım gibi. Acaba sonradan pozitif olabilir mi ya kafam karışık valla. Bat a 8 gün kala bile öğrenen oluyor bizim tam gününde negatif. Sabah test sonucunu yaz merak ettim benim daha yapmaya cesaretim yok da![]()
Yaptım yaptım
Canım bence sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur. Benimde acıyor göğüslerim ama benim zaten bat dan önce acır hassaslaşır o yüzden belirti olarak düşünmemiştim. İnşallah pozitif çıkar ama çıkmazsada Ocakda çalışmalara devam.Sağ gogsumun içinde ağrı var şuan dokununcaşuan yapmak istiyorum göğüs agrisida olunca
Kapı gibi negatif negatiflere doymuyorumNegatif mi canım fotoğrafta belli olmayabilir sen daha iyi görüyorsundur.
Yaaa senin gibi bende heyecanlandım bekledim sonucunu. Demekki mevsim değişikliğinden falan gecikme oldu. Ünşallah ocak ayında 8 gün hatta 10 gün önce öğreniriz.Kapı gibi negatif negatiflere doymuyorumBenim göğsümde ağrı olmaz bata yakın dün biraz karıncalanma olmuş tü gece şimdide ağrı var içinde dokununca acıyor bu kadar test yanlış olup kanda pozitif çıkarsam bilemiyorum yani
dediğin gibi millet 6 7 gün önce silik çizgi çıkıyor
Hee bende öyle diyordum dayanamadım dün predictor yaptım bu sabah normal kaset yaptım sabah yaparım diye prodoktor aldım onuda yaptım iki kaset daha varYaaa senin gibi bende heyecanlandım bekledim sonucunu. Demekki mevsim değişikliğinden falan gecikme oldu. Ünşallah ocak ayında 8 gün hatta 10 gün önce öğreniriz.Senin negatifse benim de öyledir test yapmıycam pazartesiye kadar.Evdeki testler ocağa stokta kalsın
![]()
Ben yapmaya korkuyorum.Hee bende öyle diyordum dayanamadım dün predictor yaptım bu sabah normal kaset yaptım sabah yaparım diye prodoktor aldım onuda yaptım iki kaset daha varbide bundan önce bı 5 tane daha yapmisligim var