Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadı
Bende seninle aynı şeyleri yaşadım biraz kuru sonra çok sulu uzadan sarı beyaz karışık bişey oldu bugün bat günü ama olmadım erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Benimde günüme var ayın 23 de ama erken gebelik testi kan testi yaptım negatif galiba bu ayda olmadı 😢

Bu sefer hasta oldum diyorum hatta bugün çok afedersiniz parça koptu sanki heh dedim dün bı sildim normal akıntı var
Ben oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce ramazan ayiydi sahura kalkıyordum karnımda müthiş bir sancı kesin niyetlenirim adet olurum diyordum her gün ama olmadi yani inşallah seninki de öyledir

Ben oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce ramazan ayiydi sahura kalkıyordum karnımda müthiş bir sancı kesin niyetlenirim adet olurum diyordum her gün ama olmadi yani inşallah seninki de öyledir
Bende ilk oğlumda öyleydim ama göğüs hassasiyetim vardı çok fazla şimdi yok o yüzden ihtimal veremiyorum hatta çalışıyordum o kadar çok susuyordum ki ay hasta olsam da belki sıcaklar geçer diyordum biseyler akıyor hissediyordum kosa koşa tuvalete gidiyordum yok adetim 1 gün geçince test yapmıştım normal kaset testlerden hemen silik çizgi çıkmıştı kan verincede 300lerde bişey çıkmıştı

Bende ilk oğlumda öyleydim ama göğüs hassasiyetim vardı çok fazla şimdi yok o yüzden ihtimal veremiyorum hatta çalışıyordum o kadar çok susuyordum ki ay hasta olsam da belki sıcaklar geçer diyordum biseyler akıyor hissediyordum kosa koşa tuvalete gidiyordum yok adetim 1 gün geçince test yapmıştım normal kaset testlerden hemen silik çizgi çıkmıştı kan verincede 300lerde bişey çıkmıştı
Allah bağışlasın canım kaç yaşında oglun

Allah bağışlasın canım kaç yaşında oglun
4 yaşına girecek az kaldı 2017 ki insaAllah bir kızım olsun çok isterim tabi Rabbim sagliklisini versin adetim bittikten sonra 4 sene sonra ilk kez kadın doğuma gittim baktı bişey yok dedi gayet uygun folikasit verdi 6 ay dene olmazsa gelirisin dedi yumurtlama günüme göre fazlasiyla ilişki oldu ama bakalım

4 yaşına girecek az kaldı 2017 ki insaAllah bir kızım olsun çok isterim tabi Rabbim sagliklisini versin adetim bittikten sonra 4 sene sonra ilk kez kadın doğuma gittim baktı bişey yok dedi gayet uygun folikasit verdi 6 ay dene olmazsa gelirisin dedi yumurtlama günüme göre fazlasiyla ilişki oldu ama bakalım
Benimki de Şubat 2017🙈

Mersin canım kullanıcı adında yeni fark ettim 34u🙂
Evet az önce yine lavaboya gittim bu sefer oldu diye yine yok🤦resmen oturdum adet olmayı bekliyorum hamileyken yüz üstü yayılmaz ya hani sıkışma hisseder insan bende öyleyim yüz üstü yapınca baskı hissediyorum

Back