- 12 Aralık 2020
- 273
- 231
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Predictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadıAyyyyyyy hadi inşallah canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadıAyyyyyyy hadi inşallah canım![]()
Hayırlısı canım bekle bakalım birkaç gün dahaPredictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadı
Peki normal teste göre daha mı erken çıkarıyor gercekten birde fiyatı nedirPredictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadı
Predictor e çok güveniyordum varsa çıkar dedim ama bırak çıkmayı silik bile çıkmadı
Benimde günüme var ayın 23 de ama erken gebelik testi kan testi yaptım negatif galiba bu ayda olmadıBende seninle aynı şeyleri yaşadım biraz kuru sonra çok sulu uzadan sarı beyaz karışık bişey oldu bugün bat günü ama olmadım erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Üstünde adet geccmeden 6 gün önce %70 doğru sonuç veriyor yazıyordu ben bugün yaptım negatif çıktı kan testi gibi kesin sonuç dedi eczacı 35 TL verdimPeki normal teste göre daha mı erken çıkarıyor gercekten birde fiyatı nedir
Bu sefer hasta oldum diyorum hatta bugün çok afedersiniz parça koptu sanki heh dedim dün bı sildim normal akıntı varBenimde günüme var ayın 23 de ama erken gebelik testi kan testi yaptım negatif galiba bu ayda olmadı![]()
Anladım canımÜstünde adet geccmeden 6 gün önce %70 doğru sonuç veriyor yazıyordu ben bugün yaptım negatif çıktı kan testi gibi kesin sonuç dedi eczacı 35 TL verdim
Ben oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce ramazan ayiydi sahura kalkıyordum karnımda müthiş bir sancı kesin niyetlenirim adet olurum diyordum her gün ama olmadi yani inşallah seninki de öyledirBu sefer hasta oldum diyorum hatta bugün çok afedersiniz parça koptu sanki heh dedim dün bı sildim normal akıntı var
Bende ilk oğlumda öyleydim ama göğüs hassasiyetim vardı çok fazla şimdi yok o yüzden ihtimal veremiyorum hatta çalışıyordum o kadar çok susuyordum ki ay hasta olsam da belki sıcaklar geçer diyordum biseyler akıyor hissediyordum kosa koşa tuvalete gidiyordum yok adetim 1 gün geçince test yapmıştım normal kaset testlerden hemen silik çizgi çıkmıştı kan verincede 300lerde bişey çıkmıştıBen oğluma hamile olduğumu öğrenmeden önce ramazan ayiydi sahura kalkıyordum karnımda müthiş bir sancı kesin niyetlenirim adet olurum diyordum her gün ama olmadi yani inşallah seninki de öyledir
Allah bağışlasın canım kaç yaşında oglunBende ilk oğlumda öyleydim ama göğüs hassasiyetim vardı çok fazla şimdi yok o yüzden ihtimal veremiyorum hatta çalışıyordum o kadar çok susuyordum ki ay hasta olsam da belki sıcaklar geçer diyordum biseyler akıyor hissediyordum kosa koşa tuvalete gidiyordum yok adetim 1 gün geçince test yapmıştım normal kaset testlerden hemen silik çizgi çıkmıştı kan verincede 300lerde bişey çıkmıştı
4 yaşına girecek az kaldı 2017 ki insaAllah bir kızım olsun çok isterim tabi Rabbim sagliklisini versin adetim bittikten sonra 4 sene sonra ilk kez kadın doğuma gittim baktı bişey yok dedi gayet uygun folikasit verdi 6 ay dene olmazsa gelirisin dedi yumurtlama günüme göre fazlasiyla ilişki oldu ama bakalımAllah bağışlasın canım kaç yaşında oglun
Benimki de Şubat 20174 yaşına girecek az kaldı 2017 ki insaAllah bir kızım olsun çok isterim tabi Rabbim sagliklisini versin adetim bittikten sonra 4 sene sonra ilk kez kadın doğuma gittim baktı bişey yok dedi gayet uygun folikasit verdi 6 ay dene olmazsa gelirisin dedi yumurtlama günüme göre fazlasiyla ilişki oldu ama bakalım
Benimkisi de Şubat 2017Benimki de Şubat 2017![]()
17subatBenimkisi de Şubat 2017![]()
Teşekkürlerhoşgeldin canıııım senide ekliyorum![]()
Yaa şaka gibi bu kadar tesaduf olmaz tevafuk olur benimdr oğlum 17 Şubat17subateğer hamiş olursak yeni bebeler de aynı ay doğar
![]()
Ayyyyyyy yok artık gerçekten çok büyük bir tesadüfYaa şaka gibi bu kadar tesaduf olmaz tevafuk olur benimdr oğlum 17 Şubat![]()
İstanbul'dayım sizAyyyyyyy yok artık gerçekten çok büyük bir tesadüfhangi sehirdensiniz kuzum
Mersin canım kullanıcı adında yeni fark ettim 34uİstanbul'dayım siz
Evet az önce yine lavaboya gittim bu sefer oldu diye yine yokMersin canım kullanıcı adında yeni fark ettim 34u![]()