Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben de katılmak istiyorum bat 31 aralık. 18 aylık evliyim, yaş 27 (eşim 28) bu ay ilk denememiz. Çok ümitli değilim ama yine de bu macerada yalnız kalmak istemedim. 😊

Aslında kafaya takmayacagima dair kendime söz vermiştim. Ama öyle olmuyormuş. 😅 Dün aklıma esti ve ilk kez ovulasyon testi yaptım. 16. Gündü ve t çizgisi hiç görünmedi.. ya erken yumurtladim ya da henuz yumurtlamadim. Elimde beşli testlerden var beş gün ust üste yapacağım bakalım.. normalde adetlerim duzenlidir. Bildiğim kadarıyla pcosum da yok. Bu ay biraz ani karar verdik. Eğer olmazsa Şubat'ta da buradayız. ❤️

Az önce bı tane daha yaptım yok çıkmıyor🤦bari hasta olayım hamile değilsem ya
Geç mi yumurtladın acaba ovu takibi yapıyor muydun yada hissettinmi yumurtlamanı. Ben 3 veya 4 ünde yumurtlamıştım kasık ağrısından hissediyorum hala gelen giden yok ve test yapmadım.

Geç mi yumurtladın acaba ovu takibi yapıyor muydun yada hissettinmi yumurtlamanı. Ben 3 veya 4 ünde yumurtlamıştım kasık ağrısından hissediyorum hala gelen giden yok ve test yapmadım.
Yok yumurtlama takibi yapmadım amasenin gibi 3ü yazıyor uygulamada ve o akşam kaşıkları.da biseyler oluyordu hissettim bendede gelen giden yok ilk oğlumda hamileyken silik çizgi çıkmıştı kanım 380 falandı diyorum acaba şuan 60 70 mi de çıkmıyor idrarda

Birde 16 si gegecesipontane bir ilişki gerçekleşti acaba onu tuttu öyle bir ihtimal varmı

Benim de bu aydan umudum yok kızlar. Adetimin 22. Günü progesteron testi 6,59 çıktı. Doktor yumurtlama olmamış dedi. Başka bir doktora sordum 3 ün üzerindeyse yumurtlama olmuştur diyor. Kafam çok karışık. 18. Gün yumurtlama dördüm testte. Bugün 24. Gün iki gündür de kasıklarım belim bacağım çok ağrıyor. 😭

Sat 27 Kasım ovulasyon testı yapıyorum halen daha pik görmedim. 18 aralıkta cok az bır kanamam oldu. Birlikteliğimiz üç günde bir devam ediyor bildiğim kadarıyla bır engel olacak bır durum yok benım açımdan. Beklemedeyız cok heycanlıyım. Bel ağrım cok oldu arada bulantı ama bulantı hep olur bende. Belirtileri bende uyduruyor olabılırım😃kendımı sürekli dinliyorum daha iş denememiş umarım yakın zamanda bebişime kavusurum. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. Herkese Dua edıyorım

Korunmayı bırakalı 1 hafta oldu ve aynı zamanda kasık ağrılarım başladı yumurtlama mı oluyor 🤦🏻‍♀️

Yok yumurtlama takibi yapmadım amasenin gibi 3ü yazıyor uygulamada ve o akşam kaşıkları.da biseyler oluyordu hissettim bendede gelen giden yok ilk oğlumda hamileyken silik çizgi çıkmıştı kanım 380 falandı diyorum acaba şuan 60 70 mi de çıkmıyor idrarda
Yok canım erken gebelik testi 10 un üstünü normal gebelik testi de 20 nin üstünü gösteriyor diye bikiyorum. 60 70 olsa illaki çıkardı

Back