Kız Allah korusun öyle deme. Tekrar test yaptınmıCanım bilmiyorum ama ben sanki hiç kırmızı göremeyecek gibi hissediyorum kendimi Allah korusun
Kız yok Allah korusun. Rabbim anneliği herkese tattırsın inşallah. Ama şey gibi demek istedim. Sanki hamilelik bile olsa testte görünmeyecek gibiKız Allah korusun öyle deme. Tekrar test yaptınmı
Yani bence testini yap negatif olursa doktora git çok gecikti seninki normal değil ama inşallah testin pozitif çıkarKız yok Allah korusun. Rabbim anneliği herkese tattırsın inşallah. Ama şey gibi demek istedim. Sanki hamilelik bile olsa testte görünmeyecek gibiYapmadım testim var bir tane ama yapmak istemiyorum artık
Aşkım evet ben normalde bu aya kadar hiç gecikmedim. Acaba diyorum bal tarçın çörekotu benim hormonları mı bozduYani bence testini yap negatif olursa doktora git çok gecikti seninki normal değil ama inşallah testin pozitif çıkar
Kızlar sabah test yaptım duruyo herhalde minik kelebeğimMerhaba kızlar ben yarın kan vericem özet geçiyorum pazar günü 16 çıkmıştı ertesi gün kanamam oldu devamı gelmedi dün test yaptım pozitif duruyor yarın en az kaç çıkması gerekiyor bir de kese ne zaman görünür acaba.belirti olarak da sadece çok fazla akintim var.hamileligim devam ediyor mu ondan bile emin değilim
Ay maşallah. Anne buradayım diyorKızlar sabah test yaptım duruyo herhalde minik kelebeğimkan vericem dua edin lütfen benim için
Aaaa sen kürmü yaptın olabilir kuzum o yapmış olabilir. Adet olunca bende yapmayı planlıyordum ama şimdi tedirgin oldum.Aşkım evet ben normalde bu aya kadar hiç gecikmedim. Acaba diyorum bal tarçın çörekotu benim hormonları mı bozdu
Kür yapmıştım reglin 2. Günü başlayıp 10 gün kullandım. Acaba dedim ondan mı böyle olduAaaa sen kürmü yaptın olabilir kuzum o yapmış olabilir. Adet olunca bende yapmayı planlıyordum ama şimdi tedirgin oldum.
Kuzum günaydın sen bence bugün tekrar bi kan ver mutlaka acile git bekleme artık benceKızlar günaydın. Dün kahverengi lekelenmem oldu. Ardından açık pembe adet gibi değil tek peçetelik bir lekelenmem oldu. Ama devamı gelmedi.
Kız regl falan olurum diye bekle bekle Ocak bittiKuzum günaydın sen bence bugün tekrar bi kan ver mutlaka acile git bekleme artık bence
Yaa inşallah çok sağolun.lutfen siz de üzülmeyin 2.5 yıldır bekliyorum ben asla ikinci cizgiyi goremicem diye dusunuyodum üzerine kanamam oldu dedim yine olmadı herhalde hâlâ da korkuyorum bir dış gebeliğim de var.Allahtan ümit kesilmez hic vazgecmedim siz de umidinizi koruyun bir de vitamin kullandım onun etkisi oldu diye düşünüyorumAy maşallah. Anne buradayım diyor
Aynen öyle canım mutlaka kan ver varsa çıkar yoksa pazartesi bi doktora git tekrar bi sıkıntı varsa hormonlarda bi an evvel çaresine bakarsın ki inşallah öyle değil bebiştirKız regl falan olurum diye bekle bekle Ocak bitti
Bence kuzum kan ver kesinleştir sonra kan sonucuna göre yol alırsınKür yapmıştım reglin 2. Günü başlayıp 10 gün kullandım. Acaba dedim ondan mı böyle oldu
İnşallahAynen öyle canım mutlaka kan ver varsa çıkar yoksa pazartesi bi doktora git tekrar bi sıkıntı varsa hormonlarda bi an evvel çaresine bakarsın ki inşallah öyle değil bebiştir
Bende 4 aydır OMEGA 3 ve d vitamini alıyorumYaa inşallah çok sağolun.lutfen siz de üzülmeyin 2.5 yıldır bekliyorum ben asla ikinci cizgiyi goremicem diye dusunuyodum üzerine kanamam oldu dedim yine olmadı herhalde hâlâ da korkuyorum bir dış gebeliğim de var.Allahtan ümit kesilmez hic vazgecmedim siz de umidinizi koruyun bir de vitamin kullandım onun etkisi oldu diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun kuzumBence kuzum kan ver kesinleştir sonra kan sonucuna göre yol alırsın
Evet d vitamini de cok etkili bir de proxyfemin kullandım 1 kutu bitti 2.si yarısi duruyor eşim de 3-4 aydır proxeed plus kullanıyorBende 4 aydır OMEGA 3 ve d vitamini alıyorum
İnşallah kuzum bakmak lazım bakalım pazartesi veririm olmazsa.Aynen öyle canım mutlaka kan ver varsa çıkar yoksa pazartesi bi doktora git tekrar bi sıkıntı varsa hormonlarda bi an evvel çaresine bakarsın ki inşallah öyle değil bebiştir
İnşallah tutunsun size güzel melekEvet d vitamini de cok etkili bir de proxyfemin kullandım 1 kutu bitti 2.si yarısi duruyor eşim de 3-4 aydır proxeed plus kullanıyor
Evet çok haklısınız kalbinizden geçen olsun inşallahİnşallah tutunsun size güzel melekbakalım ben ümitsizlikten değil de işte regli de gelecekse gelsin diyorum kendimce. Malum akacak kan durmuyor