AminBiraz daha bakın hayırlısı ile olur inşallah
Acilde verebilirsin canım ben öyle yapmıştım daha önceKanı nereden vere bilirm şu an tatildeyim ve aile hekimimim olduğu il de de değilim. Hafta sonuda girdi . Acillerde bakılıyor mu bilgisi olan var mı?
Ya maşallah ne kadar belirgin çıkmış çizgi2 gün gecikti reglim test yaptım kızlar bugün
Evet canımYa maşallah ne kadar belirgin çıkmış çizgi
Tebrik ederim canım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim,darısı tüm isteyenlereEvet canımbende çok şaşkınlık içindeyim hala
AminTebrik ederim canım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim,darısı tüm isteyenlere
Tebrik ederim canımmmm Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah2 gün gecikti reglim test yaptım kızlar bugün
Belli olmaz 2 gün var gelmezse şansımız var benimde bembeyaz çıktı 2 yada 3 gün varYeni uyandım canım şimdi yaptım. Bu ay da boşa çıktı
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallahKanı nereden vere bilirm şu an tatildeyim ve aile hekimimim olduğu il de de değilim. Hafta sonuda girdi . Acillerde bakılıyor mu bilgisi olan var mı?
Evet canım yaptılar acilde zaten hiç sıkıntı çıkarmadılarHayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallahbn acilde verdim bı doktor mırın kırın etti yok burda yapılmıyor dedi ama yaptım.baktın yapmayacaklar gebelik şüphem var midem çok bulanıyor ona göre ilaç almam gerekiyor de
Kaç çıktı sonucunuz acabaEvet canım yaptılar acilde zaten hiç sıkıntı çıkarmadılar
115.7Kaç çıktı sonucunuz acaba
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Canım yerleşme kanamadı mı oldu acepKızlar günaydın. Dün kahverengi lekelenmem oldu. Ardından açık pembe adet gibi değil tek peçetelik bir lekelenmem oldu. Ama devamı gelmedi.
Hayırlı olsun
Canım bilmiyorum ama ben sanki hiç kırmızı göremeyecek gibi hissediyorum kendimi Allah korusunCanım yerleşme kanamadı mı oldu acep