Canım zaten embriyo oluşana kadar en az üç hafta geçiyor reglden bu yana. Ama sen doktora sor yine de gebelik düşünüyorum bu ay bu tedavi esnasında sorun olur mu diyeAnestezinin etkisi olmaz demi canım o korkutuyo beni de yirmilik dişler falan çekilecek şimdiden düşünüyorum ya hamileliğe denk gelirse diye hayırlısı bakalım
Evet hani tam tutunma aşaması olunca düşük ihtimali aklına geliyo insanın gene de sorarım bi dahaki gittiğim deCanım zaten embriyo oluşana kadar en az üç hafta geçiyor reglden bu yana. Ama sen doktora sor yine de gebelik düşünüyorum bu ay bu tedavi esnasında sorun olur mu diye
Anladım canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler alırsınızBen sadece diofol adında bir folik asite başladım bu ay, değerler normal olduğu halde gebelik düşündüğüm için doktor düşük dozda takviye almamı önerdi.
Teşekkür ederiimmm inşaallah sağ olun:)Anladım canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberler alırsınız
Canm bnce regl belirtisi değil.yumurtlamadan sonra bndede bel ağrısı batma hissi falan oluyordu inşallah senind3 gebeliktirHanımlar ben azönce yorgan kaldırdım ve çok kötü ağrım oldu. Adetime altı gün var çatlamanın 11.günü. ben de test yaptım ama ilk idrar testi değil. Tabiki negatif çıktı. Ağırlık kaldırdığım için belki de regl erken Olcam ondan ağrı olmuş olabilir.Sizde yorum yapabilir misiniz
İnşallah canım sol kalçama sonra baldır kısma ağrı girdi şimdi yerimden kalkamıyorum. Umarım regl olmamCanm bnce regl belirtisi değil.yumurtlamadan sonra bndede bel ağrısı batma hissi falan oluyordu inşallah senind3 gebeliktir
Tebrik ederim hayatım gayet iyi yükselmiş maşallah sana bi 4 gün sonra bir kan daha verir sonra kese için doktor randevunu beklersinÇarşamba günü beta 80 bugün 245 olmuş kızlar
120 sınır değer gibi düşünebilirsin canım kendin için, hayırlısıyla güzel haberler al bizi de müjdeleMerhaba kızlar ben yarın kan vericem özet geçiyorum pazar günü 16 çıkmıştı ertesi gün kanamam oldu devamı gelmedi dün test yaptım pozitif duruyor yarın en az kaç çıkması gerekiyor bir de kese ne zaman görünür acaba.belirti olarak da sadece çok fazla akintim var.hamileligim devam ediyor mu ondan bile emin değilim
Insallah dua edin lütfen benim için120 sınır değer gibi düşünebilirsin canım kendin için, hayırlısıyla güzel haberler al bizi de müjdele
Canım henüz pik olmamış yumurtlama görünmüyor her gün aynı saatte, test öncesi iki saat önceden sıvı alımını keserek devam et ilerleyen günlerde pik olurKizlar bu ay ovulasyona basladim yardimci olurmusunuz bugun 8. Gun
Bu arada yumurta akı uzayan akıntınız oldu muKizlar bu ay ovulasyona basladim yardimci olurmusunuz bugun 8. Gun
Hayur olmadiBu arada yumurta akı uzayan akıntınız oldu mu
Direk kalp atışı için gidecem folik asite başladım zaten 7. Hafta gitmeyi düşünüyorumTebrik ederim hayatım gayet iyi yükselmiş maşallah sana bi 4 gün sonra bir kan daha verir sonra kese için doktor randevunu beklersin
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben daha pik olmadı diye düşünüyorum belki kızlar farklı bir şeyler söylerHayur olmadi
Tam anlam veremedim bende silik cizgileri ilk defa bukadar koyu yakaliyorum galiba yumurtam iyice buyuyor bal tarcin corek otu yapiyorum normalde obulasyondan anlarim iki yildir yapiyorum malumYanlış yönlendirmek istemem ama ben daha pik olmadı diye düşünüyorum belki kızlar farklı bir şeyler söyler
Biraz daha bakın hayırlısı ile olur inşallahTam anlam veremedim bende silik cizgileri ilk defa bukadar koyu yakaliyorum galiba yumurtam iyice buyuyor bal tarcin corek otu yapiyorum normalde obulasyondan anlarim iki yildir yapiyorum malum