Kuzumm catlamısss gözün Aydıncanımm sağ kasığımda batma gibi şeyler hissedince tekrarladım testi hafif soluklaşmış sankiEki Görüntüle 3375665
Rıca ederım kuşumDoğal yoldan geçirmek istiyorum kuzum. Teramisin her şeye iyi geliyor güzel bir krem. Çay demlemesini duymuştum yarın sabah onu denicem teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederim canım benim. İlk kez yaptığım için pek bilgim yoktu çoook yardımcı oldunuz hepinizKuzumm catlamısss gözün AydınSiz bu gece degerlendırın eşin uyanıksa çatlamadan sonra 24 saat içinde ilişki olmalı dıyolar yumurta hücresi 24 saat yaşıyormuş cunku sımdı yapamazsanız sabah yapın ama en geç gece 12 ye kadar yapmaya çalışın günü devırmeyın ne kadar erken olursa o kadar iy
Amin inşallah Allah razı olsunÇok sevindim canm adına hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah
Bir doktora gideyim bakalımÇanım 1341 mi yazıyor orda dört haftalıktan fazladır. Son adet tarihi baz alınıyor. Hafta hesaplanmasında
Canım benim de 1 Şubat yumurtlama 15 Ocak ta oldu. Seninle aynı mıyız. Benim de erkene mı çekilir acaba . Gerçi hiçbir regl belirtim yokBacım bat 31 mi 27 mi kafam karıştı öyleyse daha 6 gün var hayır benimde 1 şubattı iki gün erken yumurtlayınca dedim 30-31 e kayar mı adet o yüzden test de yapmadım. Dün çok hissedilir derecede adet ağrısı yaşadım. Kür yapıyprum ben yarın son günüm yumurtlama erken olunca batı da erkene cekmiştir belki kür diye düşündüm test yapmadım dün 7 gün varsaydım bugun 6. Tebrik ederim sağ salim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah❤❤
Yaaa oylemi belki sen gorememissindir
Kız alttakinde varya alttakini tek olara güzelce çekermisinKızlar regl ağrıları da gelmeye başladı zaten.
Kızlar adetin devamı gelmeyince tekrar test yaptım ekliyorum2 gün önce test yapmıştım kan da verdim 16 küsür çıkmıştı ertesi gün kanamam oldu adetim başladı zannettim ama devamı gelmedi kimyasal gebelik diye düşündük.Simdi de annemler misafir bi sevindiler bi üzüldüler tekrar demek istemiyorum maalesef elimde testim de kalmadı
Çanım alttaki inovitanın normal gebelik testi,üstteki de prodoctorun erken gebelik testi olsaldı tam tersi olması gerekmiyor muyduKız alttakinde varya alttakini tek olara güzelce çekermisin
Kuşum innovitada çok hassas. Ben burda ne testler gördüm erken gebelikte çıkmayıp normal testte çıkanÇanım alttaki inovitanın normal gebelik testi,üstteki de prodoctorun erken gebelik testi olsaldı tam tersi olması gerekmiyor muydu
Kuzu yerleşme kanaması olabilir o. Bir kan versene varsa yükselmiştir hayırlısıyla. Hadi güzel haberler alalım inşallahKızlar adetin devamı gelmeyince tekrar test yaptım ekliyorum
Şubatta da beraberiz canısı iletişimde kalalımKızlar regl ağrıları da gelmeye başladı zaten.
İnnovitayı tek çekip atsana bakalımÇanım alttaki inovitanın normal gebelik testi,üstteki de prodoctorun erken gebelik testi olsaldı tam tersi olması gerekmiyor muydu
Birazdan atayım çanım negatif olunca sigara yaktımKuşum innovitada çok hassas. Ben burda ne testler gördüm erken gebelikte çıkmayıp normal testte çıkan