Kız diyorum ben sana var diye niye inanmıyonTövbe tövbeee var gibi ya öyle beyaz da değil pembelik ulen durduk yere heyecan yaptım iyi mi amann pazara ne kaldı şurda
Kuzu bi yine karartır mısın etrafı sana zahmet ya@Yaseminnn35 kuzum sende görüyorsun değil
Kız o kadar alışmışım kiKız diyorum ben sana var diye niye inanmıyon
inşallah vardır da tekrar para vermene gerek kalmaz hiçbir şeyeeeeDaha pazara çok var ama yanarım yanarım prodoctora boşuna para bayılmışım ona yanarım
Haftaya vereyim diyorum o kadar geriliyorum ki çünkü aşırı stres yapıyo kan vermek bir de değer çok düşük 2 güne 1 takip etmek gerekiyoAnlıyorum canım sana çok büyük supriz olmuştur inşallah sağlıcakla tutunmuştur bebişin. Tekrar kan verecekmisin
Kuzum testi netten alıyorsan hepsiburada da epedy satıcısında freely dışı mavi olan kaset test var ondan al erken gebelikler kadar hassas. Ama inşallah gerek kalmazDaha pazara çok var ama yanarım yanarım prodoctora boşuna para bayılmışım ona yanarım
Kuzu yapmışsın ya yeni gördüm ama nedense hala inanasım gelmiyor ya geçenlerde kendimi çok telkin ettim takmayacaksın diye onun etkisindeyim hala
Çok teşekkür ederimCanım hemen doktora gidiyorsun doktora anlat kanamam oldu vesaire diye belki progesteron verir önlem amaçlı hadi hayırlı olsun
Benim de pazar gelmezse pazartesi giderim kan vermeye,kan kardeş oluruzinşallah vardır da tekrar para vermene gerek kalmaz hiçbir şeyeeeebende pazartesiyi beklicemmm
Oyy o zaman daha da sevindim canım maşallah sizeÇok teşekkür ederimdarısı bütün bekleyenlere olsun inşallah ben 2.5 yıldır bekliyorum
Öyle valla kuzum ilk gebeliğimde testler çift çizgi çıkıyor diye 2-3 aylık hamileyken bile test yapıyordum öyle bir zevk alıyordum ki. İnşallah gerçektir kuzucum koyulaşarak devam ederKız o kadar alışmışım kiinanası gelmiyor insanın
Bence şimdiye değerin yükselmiştir kuzum. 16 değeri ne zaman görmüştünHaftaya vereyim diyorum o kadar geriliyorum ki çünkü aşırı stres yapıyo kan vermek bir de değer çok düşük 2 güne 1 takip etmek gerekiyo
Amin canım inşallah çok sağolOyy o zaman daha da sevindim canım maşallah sizeRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pazar günü kan vermiştim canım ertesi gün kanamam olduBence şimdiye değerin yükselmiştir kuzum. 16 değeri ne zaman görmüştün
ay inşallahhh bakalımmBenim de pazar gelmezse pazartesi giderim kan vermeye,kan kardeş oluruz
İnşallah canım zaten kan verene kadar inanamayacağım tabi kırmızılar gelmezse o zamana kadarÖyle valla kuzum ilk gebeliğimde testler çift çizgi çıkıyor diye 2-3 aylık hamileyken bile test yapıyordum öyle bir zevk alıyordum ki. İnşallah gerçektir kuzucum koyulaşarak devam eder
Bugün versen 80-100 arası falan olması lazım. Aslında bir kere daha verip sonra beklemeye geçebilirsin en azından srtış varmı görmüş olursun yine de sen bilirsinPazar günü kan vermiştim canım ertesi gün kanamam oldu
Elimde bir tane daha prodoctor kaldı. Adamlar zaten predictor early yerine göndermişti. Cacık çıktı. Kaset var innovitanın çubuklarından var. Ama regl ağrılarıım da var onu napcazKuzum testi netten alıyorsan hepsiburada da epedy satıcısında freely dışı mavi olan kaset test var ondan al erken gebelikler kadar hassas. Ama inşallah gerek kalmaz
Kekik suyu canım çok iyi geliyorDoğal yoldan geçirmek istiyorum kuzum. Teramisin her şeye iyi geliyor güzel bir krem. Çay demlemesini duymuştum yarın sabah onu denicem teşekkür ederim:)
Kuzu bi yine karartır mısın etrafı sana zahmet ya