- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
Canm seninde 27 Ocak değil miydi adet tarihinKuzu o zamana kadar kalp atışı duyulması gibi şeyler de var bu da doğum günü hediyesi olur inan bu süreçte yanında olması iyi olur. İstersen önce doktora git bir netleştir öyle söyle
Canım senin kan tahlilin 16,76 gibi bi şey çıkmıştı kimyasal geçirdin o zaman. Çok üzüldüm her şeyde vardır bi hayırAz önce âdet oldum maalesef.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kısmet değilmiş
Valla dikkat etmedim üç kaset test aldım döndüm çocuk evdeydi zamanım yoktu diye.bide belirtilerim vardı kesin çıkacağını düşündüğüm için kaset aldım bnhangi marka aceba canım senin sorduğun o rakamlarda ise alırım
belirtilerin neydi canım pekiiValla dikkat etmedim üç kaset test aldım döndüm çocuk evdeydi zamanım yoktu diye.bide belirtilerim vardı kesin çıkacağını düşündüğüm için kaset aldım bn
Ben bugün aldım 3 tane 1 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal test 90 tl verdimhangi marka aceba canım senin sorduğun o rakamlarda ise alırım
Ayaklarım çok yanıyordu üç dört gündür bu durum hormonal değişikliklerd3n dolayı oluyormuş gözlerim karariyordu bide uykum geliyordu bı anda uyku basıyordu bakalım daha beş günüm var ama testte çizgiyi gördüm yanlış değildir inşallahbelirtilerin neydi canım pekii
ben bi eczaneye sorayım baklım canım ben erken gebelik istediğimde bana direk predictor veriyor oda pahalı işteBen bugün aldım 3 tane 1 tanesi erken gebelik 2 tanesi normal test 90 tl verdim
Ya ben de test pozitif çıksa bile 1 hafta beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için. Erken öğrenince sonraki süreç daha stresli oluyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Hemen gidilmeli mi kontroleCanım senin kan tahlilin 16,76 gibi bi şey çıkmıştı kimyasal geçirdin o zaman. Çok üzüldüm her şeyde vardır bi hayır
Bide dünden beri böyle mide yanması ile bulanmasi arası bişey tarif edemiyorum değişik bişey var midemdeAyaklarım çok yanıyordu üç dört gündür bu durum hormonal değişikliklerd3n dolayı oluyormuş gözlerim karariyordu bide uykum geliyordu bı anda uyku basıyordu bakalım daha beş günüm var ama testte çizgiyi gördüm yanlış değildir inşallah
değildir değildir canım inşallahh yarın ilk idrarla tekrar yap bi kuzumAyaklarım çok yanıyordu üç dört gündür bu durum hormonal değişikliklerd3n dolayı oluyormuş gözlerim karariyordu bide uykum geliyordu bı anda uyku basıyordu bakalım daha beş günüm var ama testte çizgiyi gördüm yanlış değildir inşallah
Bendeki erken gebeliğin adı day's doctor diye bir şeyben bi eczaneye sorayım baklım canım ben erken gebelik istediğimde bana direk predictor veriyor oda pahalı işte
Kuzucum eğer kan pıhtılaşması tanın yoksa keseyi görmeye gitmen daha mantıklı o da beta 2000 üstü karından daha iyi görünür belki 3000de. Şahsen benim öyle bi şansım yok ilk bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettim betayı 5 bile görsem koşarak gitmem lazımYa ben de test pozitif çıksa bile 1 hafta beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için. Erken öğrenince sonraki süreç daha stresli oluyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Hemen gidilmeli mi kontrole
Folik asit al kullanamaya basla 7. Haftadan önce bnde gitmeyi düşünmuyorum çünkü bazen küçük olunca 8. Haftaya kadar bile kalp atışını duymayabiliyor ve stresli bir hafta geciriyoruzYa ben de test pozitif çıksa bile 1 hafta beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için. Erken öğrenince sonraki süreç daha stresli oluyor sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Hemen gidilmeli mi kontrole
tamam canım aklımda olsun teşekkür ederimBendeki erken gebeliğin adı day's doctor diye bir şey
Yaaa mide yanması bende de var kaç gündür farklı bir şey de yemiyorum oysaki. Bakalım çooook heyecanlııı. Şu an evimde olmadığım için yapamıyorum testi.Bide dünden beri böyle mide yanması ile bulanmasi arası bişey tarif edemiyorum değişik bişey var midemde
senin kaç günün var canım ayy inşallah vardır yaaYaaa mide yanması bende de var kaç gündür farklı bir şey de yemiyorum oysaki. Bakalım çooook heyecanlııı. Şu an evimde olmadığım için yapamıyorum testi.
2022 eylülde düşük yaptım nedenini bulamadık o zaman gitmeli miyim?Kuzucum eğer kan pıhtılaşması tanın yoksa keseyi görmeye gitmen daha mantıklı o da beta 2000 üstü karından daha iyi görünür belki 3000de. Şahsen benim öyle bi şansım yok ilk bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettim betayı 5 bile görsem koşarak gitmem lazım
25i bat 3 günüm varsenin kaç günün var canım ayy inşallah vardır yaa
Egerki miden sıkıntıli değilse reflü falan yoksa salçalı domatesli mide asitini yükseltecek bişey yemediysen büyük bı belirti bnce çünkü ilk gebeligimdede bulantidan önce yanma çok olmuştu bndeYaaa mide yanması bende de var kaç gündür farklı bir şey de yemiyorum oysaki. Bakalım çooook heyecanlııı. Şu an evimde olmadığım için yapamıyorum testi.
Düşüğün bin tane sebebi var canım. Onu araştırsaydınız aslında daha iyi olurdu. Şu ya da bu sebepten demek çok zor. Bana test yapıldı hem genetikler hem trombofili testi. Pozitif çıkmasına rağmen hoca kesin bu yüzden demedi. Bu yüzden olma ihtimali yüksek dedi2022 eylülde düşük yaptım nedenini bulamadık o zaman gitmeli miyim?