- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
Senin zamanlamanda olsam 2 testi harcamıştım bileCanım benim düzenli olduğu için yumurtlamayı değerlendirsem bile tutmadığından tam olmam gereken zamanda oluyordum regli.Daha altı gün var varsa bile şimdiden çıkmaz diye düşünüyorum
Daha erken zaten kuzu aslında bekleyebilsek en erken ovü üzerinden bir on bir gün geçmesi lazım da işte bekleyemiyoruzKuzum bu ay pik bi sıkıntıydı ama pike göre cumartesi bat günüm beş gün var , iki gündür yapıyorum hiç bişi yok
Takvim senden daha mı iyi bilecek kuzu sen öyle diyorsan öyledir. ama sorun şu daha ovü üzerinden 8 gün geçti yani batın pek bir önemi yok önemli olan ovülasyonun üzerinden kaç gün geçtiğiSenin zamanlamanda olsam 2 testi harcamıştım bilenegatifler bizi üzemez bide senin adetin 26sı yrnı bilmem ama çarşamba varsa çıkar kuzu ve çıkacak inşallah
Daha erken zaten kuzu aslında bekleyebilsek en erken ovü üzerinden bir on bir gün geçmesi lazım da işte bekleyemiyoruz
Amin canım benimAynen canım bişi varsa hemen öğrenip umutlanmak istemiyoruz ama işte insan negatif görünce de üzülüyor. Rabbim hayırlsı ne zamansa o zaman nasip etsin inşallah
Senin şimdi çatlama hangi gün göstermişti kuzuAynen canım bişi varsa hemen öğrenip umutlanmak istemiyoruz ama işte insan negatif görünce de üzülüyor. Rabbim hayırlsı ne zamansa o zaman nasip etsin inşallah
Bu konuda çeşitli söylentiler varTakvim senden daha mı iyi bilecek kuzu sen öyle diyorsan öyledir. ama sorun şu daha ovü üzerinden 8 gün geçti yani batın pek bir önemi yok önemli olan ovülasyonun üzerinden kaç gün geçtiği
Yumurtlama mı çatlama mıBu konuda çeşitli söylentiler varburdan gebe çıkan hatunları incelediğimde yumurtlamayı 1 sayınca 11-12-13. Günleri öğrenenler çoğunlukta. Bilimsel makale yazdıracaksınız bana sonunda günler geçmek bilmiyor ve sanki ocak ayı 6 ay sürmedi mi
Sen benim tez konum olacaksınYumurtlama mı çatlama mısenin şimdi yumurtlama 13 ocaktı pik olan gün. Eğer öyleyse daha 10. Günüm
Bu işler hiç belli olmuyor canım ummadığın anda geliyor güzel haberlerBu ay çok garipti kuzum ovu testi yaptım , onda çatlama 13ü gösterdi.ovu testi de bi garipti tam pik değil gibi ama sonrasında akıntılar geldi yumurtluyor gibi. Takvim bu şekilde. Ateş ölçüyorum ondan da hiç bişi anlamadım. Umudum yok bu ay olmadı öyle hissediyorum:)Eki Görüntüle 3374221
İnşallah canım inşallah çok istiyorum ve bir o kadar da korkuyorumBu işler hiç belli olmuyor canım ummadığın anda geliyor güzel haberler
Çarşambayı zor bekliyorum kuzu valla yapayım ,çarşamba çıksa da çıkmasa da cuma yapacağım ikinci testiSen benim tez konum olacaksınbenim hesaplamama göre 10. Gündesin en erken çıkacak tarih yarın. Ama şöyle bişi de var yumurtanın çatlaması içeride döllenme için harcanan zamanı da göz önüne alırsak. Perşembe kesin sonuç.
İşin prof. Y Yaseminnn35 bak benimkini hemen hesapladı.İnşallah canım inşallah çok istiyorum ve bir o kadar da korkuyorum
Ben ne zaman kesin sonuç elde ederim kuzum ya kafam kazan oldu
Allahın izniyle hayırlısıysa inşallah olsun kuzumÇarşambayı zor bekliyorum kuzu valla yapayım ,çarşamba çıksa da çıkmasa da cuma yapacağım ikinci testivalla çok umutlandım bu ay diğer aylar gibi ama bakalım yine hüsran olmaz inşallah
İnternette döllenme sonrası 6. Gün yerleşmenin başladığı 12. Günde tamamlandığı söyleniyor işte döllenme için önce çatlama olması gerekmiyor mu benim beyin error verdiSen benim tez konum olacaksınbenim hesaplamama göre 10. Gündesin en erken çıkacak tarih yarın. Ama şöyle bişi de var yumurtanın çatlaması içeride döllenme için harcanan zamanı da göz önüne alırsak. Perşembe kesin sonuç.
Körle yatan şaşı kalkar ise Kürle yatan suşiyle kalkar mı hocamAllahın izniyle hayırlısıysa inşallah olsun kuzumamannn olmasa da burdayız biz birbirimize destek olmaya. Yeni yeni kürler buluruz nolcak
Bana önce öykünden bahsetSayın Profum Y Yaseminnn35 ne zaman yapayım ben şimdi tekrar :)
İnterneti boşver sen oraya baktığında testi bilmem nesinin nikahında yap diyoİnternette döllenme sonrası 6. Gün yerleşmenin başladığı 12. Günde tamamlandığı söyleniyor işte döllenme için önce çatlama olması gerekmiyor mu benim beyin error verdi