Evet kuzu senin?Canm seninde 27 Ocak değil miydi adet tarihin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzu senin?Canm seninde 27 Ocak değil miydi adet tarihin
Valla sende sabırlisin bnm beş gün var dayanamadım yaptım inşallah çift çizgiyi görürsün25i bat 3 günüm var
Bnmde 27 yaptım bn bugün çıktı çok şükürEvet kuzu senin?
İşte genetik yapıldı ama trombofili yapılmadı. İlk düşükte önermiyoruz dedi doktor. Ama arkadaşıma hemen yapmışlardı trombofili testini ilk olmasına rağmen. Bi de özelde yaptırdım ben testi.Düşüğün bin tane sebebi var canım. Onu araştırsaydınız aslında daha iyi olurdu. Şu ya da bu sebepten demek çok zor. Bana test yapıldı hem genetikler hem trombofili testi. Pozitif çıkmasına rağmen hoca kesin bu yüzden demedi. Bu yüzden olma ihtimali yüksek dedi
Sabah ilk idrarla yapmadın demi kuzuBnmde 27 yaptım bn bugün çıktı çok şükür
Evet genelde 2. Düşükte yapıyolar. Benim ilkti yaptırdım iyi ki de yaptırmışım. Sadece genetikle de bitmiyor olay. Eğer için rahat etmezse erkenden git düşüğün olduğunu söyle doktor seni yönlendirir zaten. Ama beklerim dersen ki o konu beni aşar kuzum senin verebileceğin bi karar. İyi düşün güzel düşün iyi olsunİşte genetik yapıldı ama trombofili yapılmadı. İlk düşükte önermiyoruz dedi doktor. Ama arkadaşıma hemen yapmışlardı trombofili testini ilk olmasına rağmen. Bi de özelde yaptırdım ben testi.
Benim de Ocak 27 de olacak âdetim ikinci hamileliğimi İstiyorum daha bu ay başladık 2 defa ilişki oldu bizim de canım o yüzden ilk ay da tutmaz diye umudum yok belirtim de yok. Sen adetten sonra kaçıncı günleri değerlendirdin canım. İnşallah hayırlısı ile hamilesindirBnmde 27 yaptım bn bugün çıktı çok şükür
test yapsana canımm varsa çıkar25i bat 3 günüm var
Canım benim 28 i ya heyecandan yanlış yazmışım yarın mı yapsam çarşambayı mı beklesem bilemedim. Belirti falan da yok bendeCanm seninde 27 Ocak değil miydi adet tarihin
Inşallah cok sagolunDemekki zamanı var daha canm üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Canım benim 28 i ya heyecandan yanlış yazmışım yarın mı yapsam çarşambayı mı beklesem bilemedim. Belirti falan da yok bende
Testi aldım az önce yapıcam ama korku heyecan birbirine girdi tatildeyiz kendi evimde olmadığım için rahat değilim. Uygun bir zaman kollayıp yapıcam inşallahtest yapsana canımm varsa çıkar
Evet kısmet değilmiş zaten bana değer çok düşük gelmişti ama eşim çok heveslendi o yüzden üzgünümCanım senin kan tahlilin 16,76 gibi bi şey çıkmıştı kimyasal geçirdin o zaman. Çok üzüldüm her şeyde vardır bi hayır
Benim de ya 27 ya 28 oluyo adet tarihlerimiz aynı ama ben tam deperlendiremedim yumurtlama günlerini kaçırdım hiç umudum yok. Hayırlı zamanda olsun inşallah sizin de bekleyin olmazsa biraz daha ilk hamileliğimde geçikmem oldu üç gün o zaman test yapmıştım geçikmeyi bekleseniz de olurCanım benim 28 i ya heyecandan yanlış yazmışım yarın mı yapsam çarşambayı mı beklesem bilemedim. Belirti falan da yok bende
canım plastik bi bardak al çantana koy sabah da ilk idrarla yap çaktırmadan yaa bişey olmazz :)Testi aldım az önce yapıcam ama korku heyecan birbirine girdi tatildeyiz kendi evimde olmadığım için rahat değilim. Uygun bir zaman kollayıp yapıcam inşallah
Olur kuzum hiç üzülme bi kere tutan yine tutar. İçini ferah tutEvet kısmet değilmiş zaten bana değer çok düşük gelmişti ama eşim çok heveslendi o yüzden üzgünüm
Tamamdıır o iş bendecanım plastik bi bardak al çantana koy sabah da ilk idrarla yap çaktırmadan yaa bişey olmazz :)
Canım benim düzenli olduğu için yumurtlamayı değerlendirsem bile tutmadığından tam olmam gereken zamanda oluyordum regli. Daha altı gün var varsa bile şimdiden çıkmaz diye düşünüyorumBenim de ya 27 ya 28 oluyo adet tarihlerimiz aynı ama ben tam deperlendiremedim yumurtlama günlerini kaçırdım hiç umudum yok. Hayırlı zamanda olsun inşallah sizin de bekleyin olmazsa biraz daha ilk hamileliğimde geçikmem oldu üç gün o zaman test yapmıştım geçikmeyi bekleseniz de olur
Kaç gün var senin kuzuBen yaptım kuzum aldım boyumun ölçüsünü
Kuzum bu ay pik bi sıkıntıydı ama pike göre cumartesi bat günüm beş gün var , iki gündür yapıyorum hiç bişi yokKaç gün var senin kuzu