- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
Ay bebiş geliyor gibi
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallahcanım tebrik ederim evet var gibi inşallahhh sağlıkla büyükk sağlıkla kucağına alır büyütürsünn :)
Ayyy kuzum inşallah. Şuan umut oldun banaseninde vardır inşallah canım inşallah geç döllenmedir. benim bi arkadşım günü geçti 15 gün boyunca test yaptı çıkmdı kan verdi onda da çıkmadı 15 gün sonra öğrendi seninde inşallah öyledir
canımmm inşallahhhhAyyy kuzum inşallah. Şuan umut oldun bana
Canım benim seni çok merak ediyorum sana karşı içimde büyük bir umut var. İnşallah pozitifi göreceksinGüzel haberler üst üste geliyor gibi ay valla benim de test yapasım var ama iki gün daha bekleyeceğim inşallah güzel haberlerle dolup taşar bu topicler
Ay inşallah canım ya valla kızlar da öyle diyor inşallah hepimiz için güzel zamanlar yakın olurCanım benim seni çok merak ediyorum sana karşı içimde büyük bir umut var. İnşallah pozitifi göreceksin
Az önce âdet oldum maalesef.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kısmet değilmişHayırlı olsun canım geç döllenmedir büyük ihtimal sağlıkla artsın değerin inşallah
İnşallah kuzum yarın sabah kontrol var inşallah yumurtlama olur ya da olmuşturAy inşallah canım ya valla kızlar da öyle diyor inşallah hepimiz için güzel zamanlar yakın olur
Dün test pozitif cıktı kandada çıktı ama âdet oldum maalesefO yüzden çok şaşkınım bekle bekle olmadım. Sizde var mıydı?
Ay hadi güzel haberler olur inşallahİnşallah kuzum yarın sabah kontrol var inşallah yumurtlama olur ya da olmuştur
Evet evet belli oluyor çatlayıp çatlamadığı. Çatlamadıysa alenen görünüyor orda yumurta çatladığında dışındaki perde yırtılıp içindeki sıvı dışarı çıktığı için gözükmüyor ultrasondaAy hadi güzel haberler olur inşallahkuzu ben şey soracağım normalde yumurta çatlamadıysa illaki görünürdü değil mi vajinal muayenede. Benim doktorum geçen hafta pazartesi baktı ekranda bir şey göremeyince çatlamış dedi de yani bilemedim çatlamasaydı en azından şu boyutta derdi değil mi
Canım senin testlerde bende gördüm kaset testte daha belliydi inşallah geç döllenme olmuşturAyyy kuzum inşallah. Şuan umut oldun bana
Ay hadi inşallah ya doktor rahim kendini hazırlıyor reglin gecikince gel kontrole dedi ama sağlıklı bir yumurta ve sperm olması lazım ki gebelik olsun. Nasip artıkEvet evet belli oluyor çatlayıp çatlamadığı. Çatlamadıysa alenen görünüyor orda yumurta çatladığında dışındaki perde yırtılıp içindeki sıvı dışarı çıktığı için gözükmüyor ultrasonda
Ay inşallahCanım senin testlerde bende gördüm kaset testte daha belliydi inşallah geç döllenme olmuştur
İnşallah canım inşallah zamanı şimdidirAy hadi inşallah ya doktor rahim kendini hazırlıyor reglin gecikince gel kontrole dedi ama sağlıklı bir yumurta ve sperm olması lazım ki gebelik olsun. Nasip artık
Ayrıca senin o yediklerinle sağlıksız olması imkansız gibi birşey canımAy hadi inşallah ya doktor rahim kendini hazırlıyor reglin gecikince gel kontrole dedi ama sağlıklı bir yumurta ve sperm olması lazım ki gebelik olsun. Nasip artık
Valla keşke doğru orantı olsaydı kuzu nasipte olunca anne baba sağlıksız olsa bile bebek sağlıklı olabiliyor,nasip olmayınca tam tersi durumda da olmayabiliyorAyrıca senin o yediklerinle sağlıksız olması imkansız gibi birşey canım