- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Çok teşekkür ederim yarın tekrar vericemHerkeste değer farklı oluyor canım benim iki güne bir kan ver doktorun baksın değer iki katına çıkıyor mu çıkmıyor mu önemli olan o
Yok kuzum bekleme kararı aldım psikolojik olarak yoruyor testler beni artıkElinde test varsa yrn sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım canım
Ay hadi inşallah cumaya kıpkırmızı bekliyoruz seniYok kuzum bekleme kararı aldım psikolojik olarak yoruyor testler beni artık
Normalde gecikmeniz olur mu6 gün gecikmedeyim şaşırdım napıcağımı
Hiç olmazNormalde gecikmeniz olur mu
Başla başlaaaa benim altı gün var bugün ama şu ün bile yapasım var zor tutuyorum ama yarın sabah ilk idrarla yap canımYa ben 27 sanıyordum tabloya eklenmemişim zaten ama şimdi Bi daha bakıyım dedim 25'iymiş. Başlasam mı teste? 3 gün kalmış çok heyecanlandıım
Kuzuş senin yumurtlama günün kaçıydı? Bi şey deneyecem deBaşla başlaaaa benim altı gün var bugün ama şu ün bile yapasım var zor tutuyorum ama yarın sabah ilk idrarla yap canım
Benim de hiç olmuyodu grip oldum ondan mı acaba filan demiştim dün 7.günümdu sizin de vardır inşallahHiç olmaz
O yüzden çok şaşkınım bekle bekle olmadım. Sizde var mıydı?Benim de hiç olmuyodu grip oldum ondan mı acaba filan demiştim dün 7.günümdu sizin de vardır inşallah
Kuzu 13 ünde pik gördüm 14 ünde çatlama,15 inde dr da yumurta göremeyince çatlama olmuş bugünden başlayarak günaşırı üç gün devam edin ilişkiye demiştiKuzuş senin yumurtlama günün kaçıydı? Bi şey deneyecem de
Aaa okumamıştım mesajları. Hayırlı olsun gebeliğinizBenim de hiç olmuyodu grip oldum ondan mı acaba filan demiştim dün 7.günümdu sizin de vardır inşallah
Sana bişi diyim mi senin adet tarihin 26 ocakKuzu 13 ünde pik gördüm 14 ünde çatlama,15 inde dr da yumurta göremeyince çatlama olmuş bugünden başlayarak günaşırı üç gün devam edin ilişkiye demişti
Valla genelde takvimle aynı gidiyor canım geçen aylarda da hep tuttu takvimle birebirSana bişi diyim mi senin adet tarihin 26 ocak
Aa kuzum bizim senle hemen hemen aynı ama ben korunuyorum hala kaçak göçek yoksa dün akşam birden sağ kasığımdan sol kasığıma bir ağrı hissettim anlık sonrada koyu sarımsı turuncumsu akıntım oldu neyin belirtisi bilmiyorumKuzu 13 ünde pik gördüm 14 ünde çatlama,15 inde dr da yumurta göremeyince çatlama olmuş bugünden başlayarak günaşırı üç gün devam edin ilişkiye demişti
Burda istatistiksel verilerle konuşuyorumValla genelde takvimle aynı gidiyor canım geçen aylarda da hep tuttu takvimle birebir
Yumurtan çatlamıştır kuzu takvimde de öyle gösteriyor seninAa kuzum bizim senle hemen hemen aynı ama ben korunuyorum hala kaçak göçek yoksa dün akşam birden sağ kasığımdan sol kasığıma bir ağrı hissettim anlık sonrada koyu sarımsı turuncumsu akıntım oldu neyin belirtisi bilmiyorum
İnşallah balım gittim yine avokado ve muz almaya,kocam beni batırdın diyip duruyorBurda istatistiksel verilerle konuşuyorum100 kadında denedim çarşamba varsa çıkar gibi kuzu hadi inşallah
Nitel mi nicel mi araştırmalarBurda istatistiksel verilerle konuşuyorum100 kadında denedim çarşamba varsa çıkar gibi kuzu hadi inşallah
Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmedim. Geçen gün kocama artık bıktım duvar yalamak istiyorum dedimİnşallah balım gittim yine avokado ve muz almaya,kocam beni batırdın diyip duruyorinşallah işe yarar da çenesinden kurtulurum