- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
Tabii ki nicelNitel mi nicel mi araştırmalar
Demi ya dağerlerime bir baktırayım hepsi dolmuş taşmıştır benceHayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmedim. Geçen gün kocama artık bıktım duvar yalamak istiyorum dedim
Maşallah hocam yapıyorsunuz bu işiTabii ki nicelsaya saya bu günlere geldim. Bir havuç kolay yetişmiyor
Çatladı o kuzum akıntım falan kesildiYumurtan çatlamıştır kuzu takvimde de öyle gösteriyor senin
Sağlıkla büyüsün inşallah gözün aydın canmKızlaaaarrrr ben hamileyim beta 55,80çok yeniymiş bana biraz yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bu süreçte ilk gebelik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim
Canımm tebrik ediyorumm inşallah sağlıkla büyür bebeğinKızlaaaarrrr ben hamileyim beta 55,80çok yeniymiş bana biraz yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bu süreçte ilk gebelik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim
Hayırlı olsun canım geç döllenmedir büyük ihtimal sağlıkla artsın değerin inşallahKızlar merhaba son âdet tarihim 15 aralık ovulasyon testleriyle takip yaptım ama pik göremedim dün kaset test yaptım hafif silik cıktı kan verdim 16.76 cıktı sizce değer normal mi günüm çok geçtiği için sanki daha yüksek olması gerekiyodu gibi.testimi de ekledim
Canım ben tahlilleri anlamıyorum ama ben de pokosum en önemli şey zayıflamak ben 13 kilo verdim denememe başladım Bir de sağlıklı ben beslendim zayıflama sürecinde bugün test yaptım adetime 5 gün var üstelik de olsa çıktı sana tavsiyem eğer kilon varsa zayıfla benim değil çocuğum tedaviyle oldu çok şükür hamile olduğumu düşünüyorum ben bu ay ikincisi ilk ayında olducanlarım ben tahlil verdim de e2 140 fsh 3,32 lh 9.98 lh 7.98 prolaktin 30.46 ve progesteron 12.51 çıktı anlayan varsa yorum yapabilir mi pcos olduğu için yumurtalama takibi yapamıyorum..
İlk çocuğum tedaviyle oldu benim de diyecektimCanım ben tahlilleri anlamıyorum ama ben de pokosum en önemli şey zayıflamak ben 13 kilo verdim denememe başladım Bir de sağlıklı ben beslendim zayıflama sürecinde bugün test yaptım adetime 5 gün var üstelik de olsa çıktı sana tavsiyem eğer kilon varsa zayıfla benim değil çocuğum tedaviyle oldu çok şükür hamile olduğumu düşünüyorum ben bu ay ikincisi ilk ayında oldu
60 kg canım doktor kilo ile alakalı birşey demediCanım ben tahlilleri anlamıyorum ama ben de pokosum en önemli şey zayıflamak ben 13 kilo verdim denememe başladım Bir de sağlıklı ben beslendim zayıflama sürecinde bugün test yaptım adetime 5 gün var üstelik de olsa çıktı sana tavsiyem eğer kilon varsa zayıfla benim değil çocuğum tedaviyle oldu çok şükür hamile olduğumu düşünüyorum ben bu ay ikincisi ilk ayında oldu
Kızlar adet tarihim 27 Ocak saatlik idrarla bu testi yaptım ilk 10 dakika içinde gölgeyi gördüm belirgin değildi bir saat içinde koyulastı
İlk gebeliğimde tedavi için gittiğimde doktor kokusun dedi birkaç kilo vermene düzene girebilirsin dedi tabii ben tedavi ile hamile kaldım o zaman 2 aydır düzende diyet yaptım bu ayda 2 çocuğu istedik ama günlerimi hiç takip etmedim eşimle aram iyi değildi toplamda iki kere ilişki oldu ve bence ben hamileyim darısı başına inşallah60 kg canım doktor kilo ile alakalı birşey demedi
EvetBu senin mi canım
canım tebrik ederim evet var gibi inşallahhh sağlıkla büyükk sağlıkla kucağına alır büyütürsünn :)İlk gebeliğimde tedavi için gittiğimde doktor kokusun dedi birkaç kilo vermene düzene girebilirsin dedi tabii ben tedavi ile hamile kaldım o zaman 2 aydır düzende diyet yaptım bu ayda 2 çocuğu istedik ama günlerimi hiç takip etmedim eşimle aram iyi değildi toplamda iki kere ilişki oldu ve bence ben hamileyim darısı başına inşallah