Gözün aydın canım şimdidenKızlaaaarrrr ben hamileyim beta 55,80çok yeniymiş bana biraz yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bu süreçte ilk gebelik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim
Teşekkür ederim canım benimGözün aydın canım şimdidenhemen kadın doğumdan randevu al onlar ilk testlerini yaparlar. Sonraki süreci onlarla planlarsınız. Artışı takip etmeniz için tekrar kan vermen gerekebilir
Boşuna demiyolar soğan doğal antibiyotik diye vardır bi temizlik bişi bi devam et bakalım gelişmelerle sendeyizUzmandan ziyade sogan kobayi diyebilirizdurumlar onumuzdeki gunlerde guncellenecek ama ilk gunden idrar yolumu usutmusum gibi sizi var
Hayırlı olsunKızlaaaarrrr ben hamileyim beta 55,80çok yeniymiş bana biraz yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bu süreçte ilk gebelik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim
Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlaaaarrrr ben hamileyim beta 55,80çok yeniymiş bana biraz yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bu süreçte ilk gebelik ve ben ne yapacağımı bilmiyorum değişik duygular içerisindeyim
Geç döllemmedir canım stres yapmana gerek yok hayırlı uğurlu olsunKızlar merhaba son âdet tarihim 15 aralık ovulasyon testleriyle takip yaptım ama pik göremedim dün kaset test yaptım hafif silik cıktı kan verdim 16.76 cıktı sizce değer normal mi günüm çok geçtiği için sanki daha yüksek olması gerekiyodu gibi.testimi de ekledim
Herkeste değer farklı oluyor canım benim iki güne bir kan ver doktorun baksın değer iki katına çıkıyor mu çıkmıyor mu önemli olan oKızlar merhaba son âdet tarihim 15 aralık ovulasyon testleriyle takip yaptım ama pik göremedim dün kaset test yaptım hafif silik cıktı kan verdim 16.76 cıktı sizce değer normal mi günüm çok geçtiği için sanki daha yüksek olması gerekiyodu gibi.testimi de ekledim
İnşaAllahSen başı çekeceksin. Sonra peşine kızlar ve ben pozitif haberleri verecez inanıyorum olacak olacaaaak
Kaset testte sanki soluk bişi görüyorumKızlar siz bir şey görebiliyor musunuz?
6 gün gecikmedeyim şaşırdım napıcağımıKaset testte sanki soluk bişi görüyorum
Kaçıncı dksı bu testin canım6 gün gecikmedeyim şaşırdım napıcağımı
10 dakika falanKaçıncı dksı bu testin canım
Ay hadi inşallah vardır10 dakika falan
Kaset testte çıplak gözle çok net. erken gebelik testinde de ufak silik milik bir şeyler. Cumaya kadar beklicem artıkAy hadi inşallah vardırpembe testte göremedim de kasette sanki gördüm gibi. Kız ben testlere bakmaktan kör oldum. Sen gördün ama demi
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir ❤Geç döllemmedir canım stres yapmana gerek yok hayırlı uğurlu olsun
Elinde test varsa yrn sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım canımKaset testte çıplak gözle çok net. erken gebelik testinde de ufak silik milik bir şeyler. Cumaya kadar beklicem artık