Çok teşekkür ederim 11.gun başlanıyor diye bugün başladım bklim yarın ne olur ya nasip rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhat versinElinizde test varsa yapmaya devam edin belki de henüz yumurtlama olmamıştır daha ama içiniz rahat etsin bugünü de değerlendirin bence. Tanem7777
Ben 2024 te diye sallıyorum ssn baya gün gün sayıyon gızzzKizçelerim bata 14 gun falan var beni bi heyecan bastinasil gececek zaman
Sağlıcakla artsın inşallah 2023 giderken en güzel hediyesini bırakmış maşallahhKızlar tahlil sonucum ama çok düşük degilmi. Adete henüz 3 gün olduğu için böyle düşük sanırım.
Ah canım öyle güzel bir hediye ki. Rabbim yeni senede hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Bekletmeden,yormadan versinSağlıcakla artsın inşallah 2023 giderken en güzel hediyesini bırakmış maşallahh
Ne demek canım benim,aminn valla kendimle bir ben de sizlere de dua ediyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizim gibi isteyen herkeseÇok teşekkür ederim 11.gun başlanıyor diye bugün başladım bklim yarın ne olur ya nasip rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhat versin
Hadi maşallah diyelim,rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBu sabah yaptigim testim. Daha da belirgin cok şükür
Ya icim icime sigmiyo bebism niye boyle oldu bu ay bilmem. Dusunmeyeyim dedikce aklimdan cikmiyoBen 2024 te diye sallıyorum ssn baya gün gün sayıyon gızzz
Orda bir bebis gordum sanki.Kuzum valla ben karışığımm. Kaset test yapıyorum böyle çıkıyor erken gebelik yapıyorum herhangi bir şey yok. Kasık bel ağrısı,sık idrar devam ediyor. Bugün ekstra halsizlik ve mide yanması çekiyorum.
Degerlendir tabi kuzucum bakDünü değerlendiremedim kızlar çok hastalandım. Biliyorsunuz 24ünde sabah değerlendirmiştik. Ola ki 25 pik veya çatlama idiyse sabahtan bu vakte kadar herhalde kalmazbugün değerlendirsem sıkıntı olur mu ya Eki Görüntüle 3358353
Peki rasyonel olarak düşünürsek? Yani her şeyin olması gerektiği gibi olduğu versiyonda dünü muhakkak değerlendirmek mi gerekirdi :/Degerlendir tabi kuzucum bakArasaNillGerek regle bir gun kala olan birliktelikten hamile kalmis ilk cocukta.
Soyle bir ornek verebilirim canim bir yakinimin regl dongusu 28 gun. Gecen sene hamile kaldi normalde sat 1 nisan olmasi gereken yumurtlamasi 15 nisan ama son iliskisi 9 nisan. Yani sperm 6-7 gun canli kalmis olabilir dusun. Sen o kadar ara bile vermedin normal sartlarda evet olabiliyor yani. Ayrica yumurtaninda bekleme suresi 24 saat degil 36 saatte olabilirmis o rakamlar sadece ortalamayi baz aldiklari icin yoksa daha da uzayabiliyor.Peki rasyonel olarak düşünürsek? Yani her şeyin olması gerektiği gibi olduğu versiyonda dünü muhakkak değerlendirmek mi gerekirdi :/
Canım kesinlikle degerlendirmelisin. Biliyorsun bana göre de bitmişti ertesi akşama hiç belirti kalmamıştı yumurtlamaya dair. Öylesine değerlendirdim ama oldu işte. Bir gün geçti deyip bosverme ummadigin taş baş yarar ummadığın test pozitif çıkarDünü değerlendiremedim kızlar çok hastalandım. Biliyorsunuz 24ünde sabah değerlendirmiştik. Ola ki 25 pik veya çatlama idiyse sabahtan bu vakte kadar herhalde kalmazbugün değerlendirsem sıkıntı olur mu ya Eki Görüntüle 3358353
canım çok sevindim bariz var maşallahh sen bi an evvel git kan ver bekleme bence aklında tereddüt kalmasın bizi de haberdar et :)Bu sabah yaptigim testim. Daha da belirgin cok şükür
Bu sabah 6 gün öncesi olan erken gebelik testi yaptım foss çıktı. Bat 7 gün var daha bakalımOrda bir bebis gordum sanki.3 testte de cikmis yaa bat gectimi kan versene canim erken gebeliklerden daha guvenilir diyorlar kaset testleri artimed disinda. Markasi neydi testlerinin?