Bu arada sizin regl düzeniniz nasıldı ve yumurtlamanız kacıncı gün olmuştu acabaYumurtlamadan bir kaç gün sonra çok sık idrara çıktım. Bir de dişlerimde hassasiyet vardı bütün dişlerim çürük gibi ağrıyordu.sık İdrara çıkma bir kaç gün sonra kesildi. Sonrasında hicbi belirtim olmadı adet olacakmış gibi normal seyrinde devam etti.
Kuzum valla ben karışığımm. Kaset test yapıyorum böyle çıkıyor erken gebelik yapıyorum herhangi bir şey yok. Kasık bel ağrısı,sık idrar devam ediyor. Bugün ekstra halsizlik ve mide yanması çekiyorum.ParlayanGece canım bugün test yaptınmı seni göremedim bugün
En üsttekini ilk idrar la yapmıştım diğerleri güniçinde olduKuzum valla ben karışığımm. Kaset test yapıyorum böyle çıkıyor erken gebelik yapıyorum herhangi bir şey yok. Kasık bel ağrısı,sık idrar devam ediyor. Bugün ekstra halsizlik ve mide yanması çekiyorum.
Kız varya orda çizgi hemde koyulaşmışKuzum valla ben karışığımm. Kaset test yapıyorum böyle çıkıyor erken gebelik yapıyorum herhangi bir şey yok. Kasık bel ağrısı,sık idrar devam ediyor. Bugün ekstra halsizlik ve mide yanması çekiyorum.
Canım üçüde bugüne mi aitEn üsttekini ilk idrar la yapmıştım diğerleri güniçinde oldu
Kuzum bunu ilk idrarla 6 da yaptım sonra bir şey çıkmayacak diye uyudum 9 da kalktım böyleydiKız varya orda çizgi hemde koyulaşmışkaç dakikada çıktı bu
Kuzu en alttaki bugüne ait ama ilk idrar değil gece 5 defa tuvalet e kalktigim için ilk idrar diye bir şey olmadı bugünCanım üçüde bugüne mi ait
Yaaa canım umutlandırmak istemem ama var hemide koyulaşmışKuzu en alttaki bugüne ait ama ilk idrar değil gece 5 defa tuvalet e kalktigim için ilk idrar diye bir şey olmadı bugün
Yarın erken gebelik testi tekrar yapayım eğer belirti görürsem kan vereyim diyorum. Ya ben pek umutlanamıyorum açıkçasıYaaa canım umutlandırmak istemem ama var hemide koyulaşmışcanım inşallah sağlıcakla ilerler
Yap canım yap at buraya da. Çok umutlanma ama çokta umutsuz olma nötr ol inşallah her şey gönlünce olurYarın erken gebelik testi tekrar yapayım eğer belirti görürsem kan vereyim diyorum. Ya ben pek umutlanamıyorum açıkçası
İnşallah. Sadece garip geldi bugün test geldi kargodan öylesine yapayım dedim çıkmadı. Ama kasetlerde oluştuYap canım yap at buraya da. Çok umutlanma ama çokta umutsuz olma nötr ol inşallah her şey gönlünce olur
Yaa öylemi onuda atsana canımİnşallah. Sadece garip geldi bugün test geldi kargodan öylesine yapayım dedim çıkmadı. Ama kasetlerde oluştu
Onda çıkmayınca çekmedim kuzum attımYaa öylemi onuda atsana canım
Anladım kuzum sen yarın ilk idrarla yap benceOnda çıkmayınca çekmedim kuzum attım
normalde çatlama olup olmadığını bir önceki günlerin pik olduğundan anlaşılıyor. Önceki günlere ait testiniz var mıKizlar acil yardimci olur musunuz ovilasyon testi yaptım sizce nedir durum çatma olmuş mu femara kullandım iki gündür kasık ağrısı bugün 11.gunum adet ile birlikteEki Görüntüle 3358287
Bugün 24. Günün daha adet olmadım teste yapmadım.olmaz isem 30. Günde yapmayı düşünüyorum@yare34 @cilek gezegeni60 @kiboshanim @Shrckl @alyanil @Kaderim41 @cekubal @kelebek_vadisi A aelk @letitbee
Hanımlar BAT'a 3 gün kalanlara kadar olan kısmı sizler oluşturuyorsunuz. Ne alemdesiniz var mı test yapan müjdeli haber vermek isteyen
Malesef bugün başladım test yapmayanormalde çatlama olup olmadığını bir önceki günlerin pik olduğundan anlaşılıyor. Önceki günlere ait testiniz var mı