- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
En doğrusunu yapıyosun kuzucumBu sefer öyle yaptım ya regl bitti başladım bir dolu bir boş, bir çatlama va çatlama sonrası gün üst üste değerlendirdik düşün piki bile değerlendirmedim içim içimi yedi ama dayandımşimdi yine bir dolu bir boş devammm
Demin aynada kendime baktım çok değişmişim yaBir havuçun günlüğü kulübüne hoşgeldin
Az kaldı tüp bebek işine de el atacamAman bizdekiler de sağolsun rabbim başımdan eksik etmesin de ,valla nazlana nazlana bir hal olduY Yaseminnn35 hocam eve şu makinelerden alsak yumurta ve spermi biz birleştirsek olmaz mı ya
Sesli güldüm eşim sizleri kıskanıyor biliyor musunuz neye gülüyon bu kadar ne konuşuyorsunuz diyoAz kaldı tüp bebek işine de el atacamyetti gayrı naz niyaz beni de bitiriyo. En önemli haftada mırın kırın ediyo, o hafta geçti ya peşimden ayrılmıyo. Bi ay sinrilenip şey demiştim bebeği leylekler getirmeyecek öyle sanıyosan
Bana da şey diyo ordan öğrenip öğrenip bana bi şeyler yediriyosunSesli güldüm eşim sizleri kıskanıyor biliyor musunuz neye gülüyon bu kadar ne konuşuyorsunuz diyo
Ee bana ne demeli pekmezi soğan kürünü kendim yiyorum içiyorum muzu kuruyemişi eşim yiyor keyfine. Bu işte bir terslik var gibi ama bakalım hayırlısı artık
Eşimin karışımı çok fena çakşırlar keçiboynuzları çörek otları ballar ceviz fındık tadını tarif edecek kelime bulamıyorum bi değişik bişiEe bana ne demeli pekmezi soğan kürünü kendim yiyorum içiyorum muzu kuruyemişi eşim yiyor keyfine. Bu işte bir terslik var gibi ama bakalım hayırlısı artık
Naber cınım şahanesin devamDemin aynada kendime baktım çok değişmişim yanasılım fit duruyor muyum
Bende esim gidecek diye valizine koyayim da goruntulu arayayim bari yerken emin olayimEşimin karışımı çok fena çakşırlar keçiboynuzları çörek otları ballar ceviz fındık tadını tarif edecek kelime bulamıyorum bi değişik bişisoğanı yapmadım ben ya o nasıl bişiydi ne zaman kullanılıyordu
Canım bu regli düzene sokmak yumurta kalitesi yumurta sayısını arttırmak için yapılıyor,1.5 bardak klorsuz kaynayan suyun içine dörde bölünmüş kabuklu kuru soğan atılıp beş dakka kaynatılıp ılışınca içiliyor sabah akşam aç karnına her defasında taze yapılacak regl bittikten sonraki yedi gün içinde yapılmaya başlanmalı on beş gün kullanılmalı deniliyor ama ben reglim dörüncü günden sonra lekeye döndüğü için beşinci günü başladım bir hafta kullandım bıraktımEşimin karışımı çok fena çakşırlar keçiboynuzları çörek otları ballar ceviz fındık tadını tarif edecek kelime bulamıyorum bi değişik bişisoğanı yapmadım ben ya o nasıl bişiydi ne zaman kullanılıyordu
Sağol cınım o senin şahaneliğinNaber cınım şahanesin devam
Kesinlikle kuzu zaten şimdi yaptıklarımız 2 aya anca etki edecekBende esim gidecek diye valizine koyayim da goruntulu arayayim bari yerken emin olayim
Tadı nasıl bişi söyleeCanım bu regli düzene sokmak yumurta kalitesi yumurta sayısını arttırmak için yapılıyor,1.5 bardak klorsuz kaynayan suyun içine dörde bölünmüş kabuklu kuru soğan atılıp beş dakka kaynatılıp ılışınca içiliyor sabah akşam aç karnına her defasında taze yapılacak regl bittikten sonraki yedi gün içinde yapılmaya başlanmalı on beş gün kullanılmalı deniliyor ama ben reglim dörüncü günden sonra lekeye döndüğü için beşinci günü başladım bir hafta kullandım bıraktım
canım ne yaptın çıktı mı sonuçlarDoktor erken falan da dedi sorun yok da dedi ama ben anlamadım hiç bişeyGoogledaki ikiz ultrasonlarına da benziyor 2 saat geçmez şimdi
İçicisine göre değişiyor canım ben rahat içiyorum ama kimisi midem kalktı dayanamadım içemedim demişTadı nasıl bişi söyleekötü mü dayanılabiliyor mu