- 8 Ağustos 2023
- 5.500
- 5.759
CanımsınnnnYa şimdi benim durumlar karışık bilyorsun oyüzden de gidemiyorum önce bir keseyi göreyim Allahın izniyle kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum. Kız sizi hiç bırakırmıyım sizin pozitif testlernizin koyuluk takibini beta takibi yapıcaz daha
Kuzucum burdan da gitme ki bizde hamile kalana kadar senin tecrubelerinden faydalaniriz belirtilerin vsKızlar yaa ben hala annele grubuna gidemiyorum buralarda takılıyorumher an kötü bir şey olacak diye. Çarşamba günü randevum var inşallah güzel geçer
Tabii ki canım sizi bırakır mıyım inşallah birlikte beta takibi yaparızKuzucum burdan da gitme ki bizde hamile kalana kadar senin tecrubelerinden faydalaniriz belirtilerin vs
Bu kadar kırmızı kuruma çizgisi olmaz kuzum inşallah vardırKızlar bakar mısınız? Sabah 6 gibi yaptım. Sonra karanlıkta beklememek için koydum yatağın kenarına uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda böyleydi. Kuruma mı bu?
Ay insallah ocakta hepimizde ogrenip hamis olarak yine devam ederiz birlikte.Tabii ki canım sizi bırakır mıyım inşallah birlikte beta takibi yaparız
İnşallahhhhBu kadar kırmızı kuruma çizgisi olmaz kuzum inşallah vardır
Ay bide ikiz oluyormuş ne sevinirizCanım ben bu ay iki kez yumurtladım. Biri 16 Aralık Cumartesi biri de 19 Aralık salı ikisinde de pikti baya. Sonra çatladı. Cumartesi olanın üzerinden 9 gün geçti. Regle de 9 gün var. O yüzden keyfine yapmıştım aslında dedim bakayım ne çıkacak
İnşallahhh. Rabbim nasip eder inşallah ne güzel olurAy bide ikiz oluyormuş ne seviniriz
Kuruma pembe olmazKızlar bakar mısınız? Sabah 6 gibi yaptım. Sonra karanlıkta beklememek için koydum yatağın kenarına uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda böyleydi. Kuruma mı bu?
Dokuz gün varken silik de olsa çıktığına göre inşallah vardır canım yaaaaReglimi beklicem kuzum daha 9 gün var çünkü. Umutlanmak istemiyorum. Biraz oynadım görünüyor mu benim gördüğümn
Sakin aklına kötü şeyler getirme canım diline hakim ol. Hersey güzel olacak Allahin izniyle hep böyle düşün lutfenKızlar yaa ben hala annele grubuna gidemiyorum buralarda takılıyorumher an kötü bir şey olacak diye. Çarşamba günü randevum var inşallah güzel geçer
İnşallahhhhDokuz gün varken silik de olsa çıktığına göre inşallah vardır canım yaaaa
Aslinda onemli olan catlama yani catlama oldugunda yumurta saliniyor ve dollenme o gun oluyor diye biliyorum ki o gunu de degerlendirmissin zaten 22side canim.Kızlar selam, ben 21 Aralık pik gördüm 22 si de çatlama. Yani t tam silinmemişti ama çatlama sanırım fotoğrafları ekliyorum. Regl gittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyoruz.12-14-16-17-18-20-22-24 pik günü değerlendiremedimsizce bu değerlendirmeyle şansım var mı? Bir de inanılmaz bir kasık ağrım var normalde çatlama günü olur biterdi ama hala devam ediyor
Bende de şuan durum buAslinda onemli olan catlama yani catlama oldugunda yumurta saliniyor ve dollenme o gun oluyor diye biliyorum ki o gunu de degerlendirmissin zaten 22side canim.
Ben ovulasyon takibi yapmiyorum ama bende gun asiri gidiyorum
İnşallah canımAy insallah ocakta hepimizde ogrenip hamis olarak yine devam ederiz birlikte.