Affınıza sığınarak fotoya göre sizin 3.mü olacak inşallah.tecrübeli annemizÇok karanlık çıkmış flaşla falan mı çekip atsan ama sabahki ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sanırım elinde test varsa bide sabah dene bakalım kuzum.. benide heyecan sardı bende yarın test alıp denicem
Çok karanlık çıkmış flaşla falan mı çekip atsan ama sabahki ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sanırım elinde test varsa bide sabah dene bakalım kuzum.. benide heyecan sardı bende yarın test alıp denicem
Erken gebelik yok elimde bi artımed bi de Al Bi markalarının kaset testleri var. Yapsam mı yine de?Sanki gölge var mı ya tam emin olamadım ama sabah tekrar yapsan başka test ile
Canım daha var bata dur bakalım çok erken daha ay inş bu topikten bol bol hamiş çıkar bende yarın sabah idrarıyla yapıcam bi bakalımAyrıca pozitif düşünelim, diğerinde çok silikti ve ilk idrar olmasa da idrara sıkışıktım, bunu zorla yaptım, belki ondan
Birçok paylaşımda okuyoruz kaset testlerin kimisi erken gebelik testinden daha erken belli olabiliyor diye.bence onunla da deneyin ama isterseniz yarın sabah isterseniz 8 inde yapın dayanabilirseniz bekleyin yoksa sabahtan yapınErken gebelik yok elimde bi artımed bi de Al Bi markalarının kaset testleri var. Yapsam mı yine de?
Hayırlısı olsun canım hakkında bende bısey göremedim ınsallah önumuzdekı ay kıpkırmızı çözgüler görürüzKalbim kadar temiz miratech erken gebelik testi. Bata 5 kala.Orangegreysky @hmb1109 V Vavelya09 BurcuYengec Eki Görüntüle 3363596
Canım yapma bence hiç kaset test albi erken gebelik değil zatenErken gebelik yok elimde bi artımed bi de Al Bi markalarının kaset testleri var. Yapsam mı yine de?
@orangegrysky canım ben de gördüm var bence sende bişeyler ya ama artimed marka olması benıde şüpheye düşürüyor gecen ay arkadaşımın artimed kaset testı pozıtıf çıktı ertesı gun adet oldu megersem hamıle deılmıs dıye bu marka benım güvenimi kırdı ana senınkı erken gebelik testıymıs bende artimedın kaset testlerı hakkında olumsuz şeyler duydum da erken gebelik testını hiç bilmiyorum kuzum belkide erken gebelik testı daha doğru gösterıyodur bılemedım valla
Kuzum herhangi bir gebelik belirtisi varmı peki? Ayy hadı hayırlısıİnşallah canım ben yarın test yapıcam bakalım atarım buraya
Benımde eyer adet olursam 18 ocakta denmeye başlayacağım bende bu hafta içi sipariş vereceğim canım ınsallah faydası dokunur bizeCanım ben de dün gynoseed jel ve innovita 30lu ovulasyon testi sipariş verdim. Bu ay da böyle deneyelim dedik. Bu mesajın bana umut verdi umarım işe yarar
V Vavelya09Baya bi gelişmeler olmus kızlar dışardaydım bakamadım Vavelya09 canım herkeste aynı sekılde koyulasma olmuyormus arkadaşların dedıgı gibi dur bakalım hemen umutsuzluğa kapılma en azından su son kalan ovulasyon testinden kurtulmuş oldun dur bakalım Allah büyüktür hele bi gebelik testı yapma zamanın gelsin o zaman yorumlarız sonucu kuzum
Biliyorum canım 2 erken 2 kaset almıştım albi kaset testlerden biriydi ilk defa duymuştum. Birini yarın denerim diğeri de adet gününe artıkCanım yapma bence hiç kaset test albi erken gebelik değil zaten
Estağfurullah canım evet Rabbim nasip ederse 3 olsun istiyoruzAffınıza sığınarak fotoya göre sizin 3.mü olacak inşallah.tecrübeli annemiz
Kız dur şimdi yapma artık sabah yaparsınErken gebelik yok elimde bi artımed bi de Al Bi markalarının kaset testleri var. Yapsam mı yine de?
Kasıklarım bugün çok ağrıyor belimde öyle sanki adet olucak gibiyim ama benim gebeliklerimde hep aşırı gaz sancım olurdu öyle anlardım ben tuhaf belki ama acayip gaz oluyodu şimdide öyle karnım gurul gurul üşütmüşte olabilirim tabiKuzum herhangi bir gebelik belirtisi varmı peki? Ayy hadı hayırlısı
Sabah diyorum yav zatenKız dur şimdi yapma artık sabah yaparsınzaten zor çişin gelmiş sabahı bekle azcık
Sabah ikimiz de pozitifleri görüyormuşuzzzzSabah diyorum yav zaten
Ay hadi inşallahSabah ikimiz de pozitifleri görüyormuşuzzzz
Hayırlısı neyse o olsun ınsallah canım benımEstağfurullah canım evet Rabbim nasip ederse 3 olsun istiyoruzRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kız dur şimdi yapma artık sabah yaparsınzaten zor çişin gelmiş sabahı bekle azcık
Kasıklarım bugün çok ağrıyor belimde öyle sanki adet olucak gibiyim ama benim gebeliklerimde hep aşırı gaz sancım olurdu öyle anlardım ben tuhaf belki ama acayip gaz oluyodu şimdide öyle karnım gurul gurul üşütmüşte olabilirim tabihalsizlik var başkada bişey yok bakalım bende yarın test denerim artık kızların testi beni heyecanlandırdı