- 12 Temmuz 2022
- 23.672
- 86.251
Yani kanda bile 8-10 gün diyorlar bu idrarda nası 5 gün anlamadım ben deİlişkiden 5güm sonra sonuç vermesi imkansız. Zaten döllenecek de embriyo rahime gidecek 3-4 gün. Hadi gitti orada yerleşecek 4-5 gün. Yerleşince beta salgılanmaya başlayacak da test kızaracak. Umutsuzluğa kapılma batını bekle
BilmiyorumNiye öyle olmuş o ya. O kadar umutla alıyoruz bu testleri yazık günah adamakıllı test yapsalar mağdur edilmesek
Yani bide şöyle bişi de var ilişki oldu çat diye döllenmedi belki. Fen hocasıyım ben bana güvenYani kanda bile 8-10 gün diyorlar bu idrarda nası 5 gün anlamadım ben depazarlama stratejisi herhalde vardır minnak puntoyla yazdıkları bi şeyleri
Bilmiyorum
Neyse sıkma canını,bekle biraz daha ,inşallah sabrın sonu selamet olsunYani kanda bile 8-10 gün diyorlar bu idrarda nası 5 gün anlamadım ben depazarlama stratejisi herhalde vardır minnak puntoyla yazdıkları bi şeyleri
Bilmiyorum
Bata daha var sen yine de umutsuzluğa kapılma canımNo canımlar diğer testte hiç çizgi çıkmadıbu da erken gebelikti, nasıl yapıyor bilmem ama ilişkiden 5 gün sonrasında da sonuç veriyormuş Eki Görüntüle 3363676
Artımed kurbanlarından biri oldum galiba
Sayın hocam benim teorime ne diyorsunuz,gördüm sadece gülmüşsünüzYani bide şöyle bişi de var ilişki oldu çat diye döllenmedi belki. Fen hocasıyım ben bana güven
Yani bide şöyle bişi de var ilişki oldu çat diye döllenmedi belki. Fen hocasıyım ben bana güven
Neyse sıkma canını,bekle biraz daha ,inşallah sabrın sonu selamet olsun
Yarın şu an bulunduğum hastanede bi randevu buldum kadın doğuma. O sırada gidebilirsem bi gider gelirim bari kan veripBata daha var sen yine de umutsuzluğa kapılma canım
Ayrıca pozitif düşünelim, diğerinde çok silikti ve ilk idrar olmasa da idrara sıkışıktım, bunu zorla yaptım, belki ondanYarın şu an bulunduğum hastanede bi randevu buldum kadın doğuma. O sırada gidebilirsem bi gider gelirim bari kan verip
2 defa yumurtlama çok nadir görülen bişi onu soruyorsan kuzum. Ben ruh ve sinir hastalıklarına yatma konusunda arkadaş arıyorsan katılabilirimSayın hocam benim teorime ne diyorsunuz,gördüm sadece gülmüşsünüz
Sıvı alımını 2 saat öncesinde kesin diyorlar testin güvenilir olması içinAyrıca pozitif düşünelim, diğerinde çok silikti ve ilk idrar olmasa da idrara sıkışıktım, bunu zorla yaptım, belki ondan
Yok hocam size ihtiyaç var,ben anlık gidip geliyorum öyle kalıcı değil bakıp çıkıyorum zaten2 defa yumurtlama çok nadir görülen bişi onu soruyorsan kuzum. Ben ruh ve sinir hastalıklarına yatma konusunda arkadaş arıyorsan katılabilirim
Ya inan bu döngü döllenme vs o kadar çok bilgim var ki ama insan çaresiz kalınca kara cahile dönüyorYok hocam size ihtiyaç var,ben anlık gidip geliyorum öyle kalıcı değil bakıp çıkıyorum zaten
Aa gebelik testinde de mi öyleymişSıvı alımını 2 saat öncesinde kesin diyorlar testin güvenilir olması için
Gebeliğin başında zaten hormon az bide idrarı seyreltirsen olanı da göremezsin. Bebek büyüse her türlü görünürAa gebelik testinde de mi öyleymiş
Hahaha kıyamamAy harika olur bebisim yalniz ben esimi sabah 7 de ise gonderiyorum 6 bucukta ilk çisimle yapmam lazim erken kalk
Ya ben hissediyorum sanki gölge gördüm de gibi ama emin olamıyorum testi de attım. Bilemiyorum kuşum ya aynı böyle benim de gördüğümYa kuzum bunun alt tarafında bi gölge var gibi sanki ya sen nasıl görüyorsun reel de
Mutlaka etiketle kuzummmHadi inşallahdiğerini de yapacaktım da çişim gelmedi dnfn birazdan denicem
Çok karanlık çıkmış flaşla falan mı çekip atsan ama sabahki ilk idrarla yapmak daha sağlıklı sanırım elinde test varsa bide sabah dene bakalım kuzum.. benide heyecan sardı bende yarın test alıp denicemNo canımlar diğer testte hiç çizgi çıkmadıbu da erken gebelikti, nasıl yapıyor bilmem ama ilişkiden 5 gün sonrasında da sonuç veriyormuş Eki Görüntüle 3363676
Artımed kurbanlarından biri oldum galiba
Sanki gölge var mı ya tam emin olamadım ama sabah tekrar yapsan başka test ileEki Görüntüle 3363571
Hanımlar bi şey görüyor musunuz ben görüyorum ama emin olamadım, artımed olduğu için hiç emin değilim