- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
Benim de var canımKızlar benim kreme benzer beyaz bir akıntım var sizce nedendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de var canımKızlar benim kreme benzer beyaz bir akıntım var sizce nedendir
Yok canım Trendyol dan istedim ikisini de. Umarım inşallah dokunur. Bu şekilde her şeyi denemiş olcazBenımde eyer adet olursam 18 ocakta denmeye başlayacağım bende bu hafta içi sipariş vereceğim canım ınsallah faydası dokunur bize Bir gebenın günlüğünden sıparıs ettın demi
Evet tatlim o testi oylede boylede yapacaktim zaten. Cumartesiyi bekliyorum simdi ay yorumlanacak cizgilerim ciksin insallah benim gebelik testleri hep tek tabanca
Hadi bakalim şafakta ayaga dikildigimize degsin insallah yok kuzum kalktigin zaman yap senHahaha kıyamam cumartesi çalışmıyorum ben ama kalkarım senin için kuşum
Aynen bebikom ben bu ara biraz fazla kılo aldım 3 ayda 6kilo almışım hemen dıyetısyene koştum bana spor yap dedı gebelik varsa nasıl yapacam tıkandım orda bende en iyisi şöyle yapayım dedım bata 6 gun kala bı erken gebelik testı yapayım dedım en azından gebelik yoksa rahat rahat spor yaparım dedım bu sekıl hep korkarak yapacam cunku bebek varsa bişey olur korkusu olacak. Gece 12 itibariye tam tamına 9 gun var adetime 3 gün sonra bana test yolu gözüktü galıbaEvet tatlim o testi oylede boylede yapacaktim zaten. Cumartesiyi bekliyorum simdi ay yorumlanacak cizgilerim ciksin insallah benim gebelik testleri hep tek tabanca
Yarın bizimle de paylaş noooluuurAy inşallah ya bak şimdi heves ettim bi... biraz akıntım fazla olunca işkillendim şimdi. Neyse yarın bu testler sabahtan geldi geldi, gelmedi ben eczaneden test alırım kdfns
Bebiko sen ne yaptın. Ne zaman kan vereceksinYarın bizimle de paylaş noooluuur
İnşallah vardır cnm ümitsizlik yok
Amin canım seninde bir evladın var sanırım Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı ne kadar güzel bir duygu.. burada herkes nasıl çabalıyor neler yapıyor gördükçe çok duygulanıyorum kendimi çok şanslı hissediyorum belki bencilce gelicek bu duygu ama asla öyle değil Rabbim bize bu duyguyu yaşatmış her gün şükrediyorum burada insanların çabasını gördükçe onlara da dua ediyorum Rabbim gerçekten bu duyguyu tatmak isteyen herkesin duasını kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayırlısı neyse o olsun ınsallah canım benımbenım de ilk gebeligimde cok erken başlamıştı belirtilerim bende bı farklılık olduğunu anlamıştım ilişkiden 5gun sonra göğüs ve bel agrılarım başlamıştı tamda bu zamanlar adetime 10 gun kala falan başlamıştı belırtılerım suan yıne 10 gun var ve hıc bısey hıssetmıyorum hıc belirti yok o yüzden bu ay pek pozıtıf olacakmıs gıbı gelmıyor ınsallah senınkı pozıtıftır yarın ilk testle hamıle oldgunu ögrenırsın
Yaa bosver 6 kilodan ne olacak bebis olursa zaten ilk gunler mide bulantisi vs derken gider biraziAynen bebikom ben bu ara biraz fazla kılo aldım 3 ayda 6kilo almışım hemen dıyetısyene koştum bana spor yap dedı gebelik varsa nasıl yapacam tıkandım orda bende en iyisi şöyle yapayım dedım bata 6 gun kala bı erken gebelik testı yapayım dedım en azından gebelik yoksa rahat rahat spor yaparım dedım bu sekıl hep korkarak yapacam cunku bebek varsa bişey olur korkusu olacak. Gece 12 itibariye tam tamına 9 gun var adetime 3 gün sonra bana test yolu gözüktü galıba
Canım naptın test yaptın mıYaa bosver 6 kilodan ne olacak bebis olursa zaten ilk gunler mide bulantisi vs derken gider birazi
Günaydınnnn bugün nasılsın test yapabildin mi güzel haberlerle sevinelimm inşallahSabah ikimiz de pozitifleri görüyormuşuzzzz
Kesinlikle öyle bir de neye inanmak istiyorsak onları yaşıyoruz ya bakalım hayırlısı hakkımızdaYa inan bu döngü döllenme vs o kadar çok bilgim var ki ama insan çaresiz kalınca kara cahile dönüyor en iyisi pek düşünmemek
Yok kuzum cumartesi yapcam bir gun daha hamileymisim gibi hissedeyim dedim sen naptin bugun tekrarlayacakmisinCanım naptın test yaptın mı
Toplu testimi bekliyorum trendyoldan işte cumartesi seninle kalkıp yapacağımYok kuzum cumartesi yapcam bir gun daha hamileymisim gibi hissedeyim dedim sen naptin bugun tekrarlayacakmisin
Gibi değilde inşallah gerçeğini hissetmek nasip olsunYok kuzum cumartesi yapcam bir gun daha hamileymisim gibi hissedeyim dedim sen naptin bugun tekrarlayacakmisin
Cok heyecanliToplu testimi bekliyorum trendyoldan işte cumartesi seninle kalkıp yapacağım
Amiin canim kucucuk adet belirtisi bile olsa ona tutunacagim ama bata 3 gun kala sifir belirti. yarin sirf var mi yok mu stres yapipta adeti geciktirmeyeyim diye test yapacagimGibi değilde inşallah gerçeğini hissetmek nasip olsun
Buradaki doğacak bebekler coook şanslı. Bu yazıları çıkartıp saklamak lazım ki ileride büyüdükleri zaman işte boyle heyecanla,ümitle senin gelmeni bekledim diyebilmek içinToplu testimi bekliyorum trendyoldan işte cumartesi seninle kalkıp yapacağım